قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 3 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 58
Like Tree26Likes

موضوع: .:: آموزش فلش بایوس کارتهای انویدیا با برنامهNvFlash ::.

  1. #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.

    .:: آموزش فلش بایوس کارتهای انویدیا با برنامهNvFlash ::.

    با سلام خدمت دوستان عزیزم
    این آموزش از طریق دست آورد های سایت های خارجی و تست خود بنده بر روی یک عدد کارت GT610 انویدیا صورت میگیرد.
    دوستان عزیز در صورت اشتباه شما در مراحل فلش بنده هیچ مسئولیت و همچنین سایت overclockingheros در خرابی کارت شما ندارد.

    برای شروع در محیط ویندوز حتما باید از نسخه nvflash windows 5.142 استفاده کنید.

    [Only registered and activated users can see links. ]
    کارت گرافیکی خود را در اولین اسلات قرار بدهید اگر دو کارت در حالت SLI دارید دستورات تغییر خواهند کرد اما این آموزش فعلا برای تک کارتها صورت میگیرد
    بخاطر امنیت بیشتر لازم هست اگر دو کارت دارید یکی از کارتها را از اسلات خارج کنید. اما زمانی هست که شما یک کارت گرافیک با باویوس خراب دارید
    باید در این مواقع برای فلش کرد یک کارت دستور Nvflash -5 -6 BIOS.ROM اگر دو کارت دارید و میخواهید کارت اول در اسلات اول فلش شود دستور
    nvflash --index=0 -5 -6 BIOS.ROM و برای فلش کارت دوم بدون اینکه کارت اول فلش شود nvflash --index=1 -5 -6 BIOS.ROM

    پس از دانلود برنامه آن را از حالت فشرده خارج کنید و پوشه آن را در دستکتاپ کاپیوتر کپی کنید. برنامه هایی همچون MSI AFTERBURNER یا هر برنامه ایی که
    جزو برنامه های utility کارت گرافیک محسوب میشود غیر فعال یا ببندید.

    ازبایوس فعلی خود مانند تصویر زیر بصورت پسوند rom یک بک آپ بگیرید.



    همچان که دوستان مشاهده میکنن در برنامه GPU-Z گزینه SAVE کردن بایوس وجود دارد فایل بک آپ با پسوند rom را در یک جایی SAVE کنید
    مانند دستکتاپ..( در کالکشن سایت techpowerup بنده برای کارت Gainward GT610 بایوسی را یافت نکردم
    برای شروع عملیات بایوس بک آپ گرفته شده را دوباره بر روی کارت فلش میکنم.)
    ( خاطرتان باشد بایوس باید حتما مخصوص کارت خودتان باشد نه بایوس از یک برند دیگر)

    در تصویر زیر پوشه باز شده برنامه NvFlash را مشاهده میکند روش آسانی را به شما دوستان عزیزم پیشنهاد میدهم بیشتر آموزش در تصویر
    قابل مشاهده هست فایل بایوس را کنار فایل های دیگر کپی کنید مانند تصویر زیر.



    مهم نیست پوشه شما چه نامی داشته باشد فقط کافی هست وقتی پوشه را باز میکنید در نوار آدرس بالای تصویر در فضای خالی یک کلیک کنید
    تا مسیر اصلی را به شما نمایش دهد.




    خوب به مرحله اصلی نزدیک میشویم برنامه Command Prompt را به طریق Run As Administrator اجرا کنید .



    بعد از جرای برنامه از طریق Run As Administrator ، آدرسی که در نوار آدرس به شما داده شده است را کپی کنید و بعد از دستور cd

    مانند تصویر زیربا یک فاصله یا اسپیس past کنید ( لازم نیست تایپ کنید)

    [Only registered and activated users can see links. ]

    دوستان عزیز بعد از اینکه مسیر را past کردید یک اینتر بزنید تا وارد پوشه شود ، بعد از وارد شده به پوشه شما باید DIR یا همان دایرکتری بگیرید و محتویات
    داخل پوشه را به شما نشان دهد. تمامی فایل ها همچون نام rom بایوس کارت شما و تمامی محتویات قابل مشاهده است.



    حالا به مرجله ایی میرسیم برای برداشتم prottection از روی بایوس ، این دستور را تایپ میکنید Nvflash --protectoff

    میتوانید همین نوشته بنده را کپی و در Command Prompt پیست کنید.

    ( دوستان بعد از پیست کرن و زدن کلید اینتر یک عملیات کوتاه انجام میشه و یک صدای بیب کوچک از اسپیکر شنیده میشود و باید گزینه و نوشته ایی
    که بنده در تصویر زیر نشان میدهم ظاهر شود.)



    خوب حالا آماده شده است کارت گرافیک شما برای دریافت بایوس جدید اما قبل از آن باید بایوس را به حالت SAVE در آورید خاطراتان باشد
    بایوسی را که میخواهید آپدیت کنید بایوس مورد انتخابی شما هست. این دستور بایوس داخل پوشه را شناسایی و SAVE میکند
    Nvflash --save Your Bios.rom به جای Your Bios شما نام بایوس داخل پوشه ایی که کپی کردین را به درستی تایپ میکنید دقت کنید
    بین نوشته Nvflash و دو اسلش فاصله هست.

    به تصویر زیر دقت کنید



    بعد از زدن کلید اینتر شما باید با پیغام زیر روبرو شوید اگر در طی این مراحل لحظه ایی تصویر مانیتور سیاه شد وحشت نکنید
    برمیگردد به هیچ چیزی دست نزنید.



    خوب دستور نهایی باید اجرا شود تا فلش بایوس کامل شود در اینجا شما باید دستور زیر را وارد کرده و به پیغام و سوال پرسیده شده
    توسط Nvflash دکمه Y را بزنید برای تایید عملیات فلش کردن دستور فلش کردن بایوس : Nvflash -5 -6 BIOS.ROM رنگ قرمز بایوس
    نام بایوس شما میباشد باید آن را وارد کنید مانند بایوس در تصویر GF119.rom خاطراتان باشد کوچک و بزرگ بودن حروف باید رعایت شود.



    کلید Y را همانطور که گفتم بفشارید تا عملیات آغاز شود.



    موفق شدیم دوستان، بایوس آپدیت شد ( این آموزش در ویندوز 7 64 بیتی و ویندوز 8 و 8.1 64 بیتی تست شده است.)


    هر گونه خطا و اشتباه از جانب کاربر باعث خراب شدن باوس میشود اما در این حالت اگر دستوری ار اشتباه وارد کنید بطور مثال یک حرف را کم و یا زیاد بزنید
    پیغام اینکه دستور شما اشتباه است داده میشود ، اما اگر شما بایوس مورد نظر کارت خود را آپدیت نکنید با مشکل روبرو خواهید شد ، پس مطمئن شوید
    بایوسی که میخواهید آپدیت کنید مخصوص برند و مدل کارت شما است ، بطور مثال سری بایوس Msi GTX780 Gaming را بر روی برد رفرنس GTX780 از MSI
    یا بر روی یک کارت از برند ASUS با بر عکس فلش نکنید.
    از همراهی شما عزیزان بسیار متشکر هستم







    ویرایش توسط Agent 47 : 10th November 2013 در ساعت 03:11 PM
    Mehdi_FXX, ErfanDL, smrbh and 8 others like this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  2. 29 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    aliniceboy (5th December 2013),Aliover (13th February 2014),Armando_Extreme (23rd August 2014),Artemis (8th January 2014),Behnam_2337 (12th September 2014),bijansniper (28th August 2014),Blue Rose (10th November 2013),CROSSHAIR (9th January 2014),Don_Corleone (10th November 2013),ErfanDL (10th November 2013),golabettruter (11th November 2013),JJ_Fokoli (29th June 2014),KaMi (10th November 2013),magiteq (10th November 2013),Mehdi_FXX (10th November 2013),morteza.p (10th November 2013),msover (10th November 2013),m_k1815 (10th May 2016),NAVID OC (17th August 2014),overclock990 (11th November 2013),Rai30 (5th January 2014),Reza Y (10th November 2013),saeed_green (18th September 2017),SETIZEN (10th November 2013),shinobi (24th October 2014),smrbh (10th November 2013),The Joker (10th November 2013),TRIDENT (14th February 2014),اورند (14th February 2018)



  3. #21
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    سن
    25
    نوشته ها
    2
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    satar آنلاین نیست.
    سلام من بایوس رو بدون خطا اپدیت کردم ولی ...
    نتونستم یه آپدیت جدید پیدا کنم.....


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply



  4. #22
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط satar نمایش پست ها
    سلام من بایوس رو بدون خطا اپدیت کردم ولی ...
    نتونستم یه آپدیت جدید پیدا کنم.....
    سلام دوست عزیز ، لطفا مدل کارت گرافیک و دقیق اعلام کنید... همراه با یک شات از GPU-Z

    با تشکر
    Artemis and Aliover like this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  5. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    Aliover (13th February 2014),Artemis (8th January 2014),Don_Corleone (13th February 2014),magiteq (8th January 2014)



  6. #23
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    سن
    28
    نوشته ها
    12
    تشکر شده 17 بار در 7 پست
    chester آنلاین نیست.
    دروود دوست گرامی.
    بنده یک عدد کارت گرافیک 295GTX دارم که یک مشکل عجیبی داره و فکر میکنم برای بایوس این کارت باشه.
    مشکل از این قرار هستش که این کارت سخت ترین بنچمارک ها رو پاس میکنه ولی در بازی ها صفحه مانیتور بعد از مدتی سیاه میشه . ولی صدای باری پخش میشه . همه کار کردم هیچ تاثیری نداشته .
    این کارت قبلا دست کسی بوده و مثل اینکه بایوس رو دستکاری کرده. الان سوال بنده این هست که این روش های شما برای تک کارت هستش ولی 295 GTX در اصل 2GPU هستش. این روش ها تغییری نمیکنه برای این کارت ؟
    ویرایش توسط chester : 13th February 2014 در ساعت 04:20 AM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply



  7. #24
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط chester نمایش پست ها
    دروود دوست گرامی.
    بنده یک عدد کارت گرافیک 295GTX دارم که یک مشکل عجیبی داره و فکر میکنم برای بایوس این کارت باشه.
    مشکل از این قرار هستش که این کارت سخت ترین بنچمارک ها رو پاس میکنه ولی در بازی ها صفحه مانیتور بعد از مدتی سیاه میشه . ولی صدای باری پخش میشه . همه کار کردم هیچ تاثیری نداشته .
    این کارت قبلا دست کسی بوده و مثل اینکه بایوس رو دستکاری کرده. الان سوال بنده این هست که این روش های شما برای تک کارت هستش ولی 295 GTX در اصل 2GPU هستش. این روش ها تغییری نمیکنه برای این کارت ؟

    سلام دوست عزیزم این روش برای هر دو GPU جواب میدهد. طبق پست اول که توضیح دادم دستور فلش بایوس اول و بایوس دوم چه فرمانی و در CMD وارد کنید.
    اما از سایت زیر میتوانید بایوس های کارت خودتو و پیدا کنید...البته بسته به مدل کارت شما ، اگر کارت گرافیکی شما رفرنس هست ، بایوس رفرنس باید دانلود کنید
    البته انقدر هم مهم نیست اما برای اطمینان عرض میکنم.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    این لینک بایوس های موجود در سایت TECHPOWREUP هست...بسته به برند کار خودتون باویوس را دریافت کنید
    و طبق پست اول بایوس را فلش کنید...در طی این تاپیک سوال هایی پی آمده است که آنها را نیز مطالعه کنید بهتر میباشد
    اینم لیست بایوس کارت شما
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  8. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    Aliover (13th February 2014),Artemis (13th February 2014),chester (13th February 2014),Don_Corleone (13th February 2014),magiteq (13th February 2014),smrbh (13th February 2014)



  9. #25
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    سن
    28
    نوشته ها
    12
    تشکر شده 17 بار در 7 پست
    chester آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Agent 47 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیزم این روش برای هر دو GPU جواب میدهد. طبق پست اول که توضیح دادم دستور فلش بایوس اول و بایوس دوم چه فرمانی و در CMD وارد کنید.
    اما از سایت زیر میتوانید بایوس های کارت خودتو و پیدا کنید...البته بسته به مدل کارت شما ، اگر کارت گرافیکی شما رفرنس هست ، بایوس رفرنس باید دانلود کنید
    البته انقدر هم مهم نیست اما برای اطمینان عرض میکنم.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    این لینک بایوس های موجود در سایت TECHPOWREUP هست...بسته به برند کار خودتون باویوس را دریافت کنید
    و طبق پست اول بایوس را فلش کنید...در طی این تاپیک سوال هایی پی آمده است که آنها را نیز مطالعه کنید بهتر میباشد
    اینم لیست بایوس کارت شما
    [Only registered and activated users can see links. ]

    سپاس از شما.
    پس نمیشه یایوس هر دو پردازنده گرافیکی رو همزمان عوض کرد نه ؟ باید یکی از GPU ها رو خاموش کنم ؟ اون روش شما رو مطالعه کردم ولی شما عنوان کردید که اگه کارت در دو اسلات باشن. ولی کارت من 2GPU در یک اسلات هستش . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    کارت گرافیک من از شرکت msi هستش مشکلی نداره بایوس یک شرکت دیگه رو روی این کارت نصب میکنیم ؟
    ویرایش توسط chester : 13th February 2014 در ساعت 05:40 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  10. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از chester تشکر کرده است:

    Aliover (13th February 2014)



  11. #26
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط chester نمایش پست ها
    سپاس از شما.
    پس نمیشه یایوس هر دو پردازنده گرافیکی رو همزمان عوض کرد نه ؟ باید یکی از GPU ها رو خاموش کنم ؟ اون روش شما رو مطالعه کردم ولی شما عنوان کردید که اگه کارت در دو اسلات باشن. ولی کارت من 2GPU در یک اسلات هستش . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    کارت گرافیک من از شرکت msi هستش مشکلی نداره بایوس یک شرکت دیگه رو روی این کارت نصب میکنیم ؟
    عزیزم همون اسلات به همون GPU نیز مربوط میباشد ( شما دستور GPU 1 را بدین اولین GPU شناسایی میشه ) دستور GPU دورو بدین بایوس دومین GPU انجام میشه فرقی نداره دوتا کارت باشه یا یک کارت دو تراشه ایی )

    امکان بروز مشکل هست.شما اگر برند MSI دارید از کارت MSI بایوس پیدا کنید.

    با تشکر


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  12. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    Aliover (13th February 2014),chester (13th February 2014),magiteq (13th February 2014)



  13. #27
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    سن
    28
    نوشته ها
    12
    تشکر شده 17 بار در 7 پست
    chester آنلاین نیست.
    هرچی میگردم نمیتونم بایوس این کارت از شرکت MSI پیدا کنم . برای کارت های دیگه هم هست. برای تست ، این روش رو با بایوس شرکت ASUS تست کردم در میانه های راه WARNING میداد ولی میشد ادامه داد ولی گفتم شاید کارت رو بدتر کنه.
    هرچی میگردم بایوس این کارت رو پیدا نمیکنم
    این کارت بنده هستش
    ویرایش توسط Agent 47 : 14th February 2014 در ساعت 01:39 AM دلیل: نبودن تصویر در آپلود سنتر اخصاصی سایت


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply



  14. #28
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط chester نمایش پست ها
    هرچی میگردم نمیتونم بایوس این کارت از شرکت MSI پیدا کنم . برای کارت های دیگه هم هست. برای تست ، این روش رو با بایوس شرکت ASUS تست کردم در میانه های راه WARNING میداد ولی میشد ادامه داد ولی گفتم شاید کارت رو بدتر کنه.
    هرچی میگردم بایوس این کارت رو پیدا نمیکنم
    این کارت بنده هستش
    سلام دوست عزیزم شما پیغام Warning و اینجا بصورت اسکرین شات قرار بدین تا ببینیم اوضاع در جه حال هست.
    بنده برای مد کردن بایوس با پیغام وارنینگ روبرو شدم ، اما باید دید این پیغام شما دقیقا چی هست..
    نگران نباشید مشکل حل خواهد شد
    ASUS یک مدل 1 گیگی هم دارد ، اگر کارت شما 896 مگ هست یکی از بایوس هایی که با فرکانس فعلی کارت شما هماهنگ هست و دانلود کنید ( از ایسوس باشه مشکلی گمان نکنم پیش بیاد)
    ویرایش توسط Agent 47 : 14th February 2014 در ساعت 01:38 AM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  15. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    Aliover (14th February 2014),chester (14th February 2014),magiteq (14th February 2014),TRIDENT (14th February 2014)



  16. #29
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    سن
    28
    نوشته ها
    12
    تشکر شده 17 بار در 7 پست
    chester آنلاین نیست.
    ممنون تز شما .
    بله کارت بنده 2 تا 896 مگی هستش. این بایوسی رو هم که گرفتم از نظر فرکانس کاری کلا شبیه کارت بنده هستش .
    این اخطار ها رو میده


    ویرایش توسط Agent 47 : 14th February 2014 در ساعت 01:48 AM دلیل: لطفا تصاویر را در آپلود سنتر اخصاصی overclockingheroes آپلود کنید


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  17. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از chester تشکر کرده است:

    Aliover (14th February 2014)



  18. #30
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط chester نمایش پست ها
    این اخطار ها رو میده
    دوست عزیزم اگر کارت گرافیک را در اسلات اول مادربورد قرار ندادید جایگزین کنید در اولین اسلات از بالا ( در مادربورد) اخطار داره به شما میگه که 0 اسلات اول هست ، کارتی در اسلات اول شناسایی نشده است.
    اگر امکان دارد شما عدد 1 را جای 0 بگذارید.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  19. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    Aliover (14th February 2014),chester (14th February 2014),magiteq (14th February 2014),TRIDENT (14th February 2014)



صفحه 3 از 6 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •