قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 2 از 6 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 58
Like Tree26Likes

موضوع: .:: آموزش فلش بایوس کارتهای انویدیا با برنامهNvFlash ::.

  1. #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    35
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.

    .:: آموزش فلش بایوس کارتهای انویدیا با برنامهNvFlash ::.

    با سلام خدمت دوستان عزیزم
    این آموزش از طریق دست آورد های سایت های خارجی و تست خود بنده بر روی یک عدد کارت GT610 انویدیا صورت میگیرد.
    دوستان عزیز در صورت اشتباه شما در مراحل فلش بنده هیچ مسئولیت و همچنین سایت overclockingheros در خرابی کارت شما ندارد.

    برای شروع در محیط ویندوز حتما باید از نسخه nvflash windows 5.142 استفاده کنید.

    [Only registered and activated users can see links. ]
    کارت گرافیکی خود را در اولین اسلات قرار بدهید اگر دو کارت در حالت SLI دارید دستورات تغییر خواهند کرد اما این آموزش فعلا برای تک کارتها صورت میگیرد
    بخاطر امنیت بیشتر لازم هست اگر دو کارت دارید یکی از کارتها را از اسلات خارج کنید. اما زمانی هست که شما یک کارت گرافیک با باویوس خراب دارید
    باید در این مواقع برای فلش کرد یک کارت دستور Nvflash -5 -6 BIOS.ROM اگر دو کارت دارید و میخواهید کارت اول در اسلات اول فلش شود دستور
    nvflash --index=0 -5 -6 BIOS.ROM و برای فلش کارت دوم بدون اینکه کارت اول فلش شود nvflash --index=1 -5 -6 BIOS.ROM

    پس از دانلود برنامه آن را از حالت فشرده خارج کنید و پوشه آن را در دستکتاپ کاپیوتر کپی کنید. برنامه هایی همچون MSI AFTERBURNER یا هر برنامه ایی که
    جزو برنامه های utility کارت گرافیک محسوب میشود غیر فعال یا ببندید.

    ازبایوس فعلی خود مانند تصویر زیر بصورت پسوند rom یک بک آپ بگیرید.



    همچان که دوستان مشاهده میکنن در برنامه GPU-Z گزینه SAVE کردن بایوس وجود دارد فایل بک آپ با پسوند rom را در یک جایی SAVE کنید
    مانند دستکتاپ..( در کالکشن سایت techpowerup بنده برای کارت Gainward GT610 بایوسی را یافت نکردم
    برای شروع عملیات بایوس بک آپ گرفته شده را دوباره بر روی کارت فلش میکنم.)
    ( خاطرتان باشد بایوس باید حتما مخصوص کارت خودتان باشد نه بایوس از یک برند دیگر)

    در تصویر زیر پوشه باز شده برنامه NvFlash را مشاهده میکند روش آسانی را به شما دوستان عزیزم پیشنهاد میدهم بیشتر آموزش در تصویر
    قابل مشاهده هست فایل بایوس را کنار فایل های دیگر کپی کنید مانند تصویر زیر.



    مهم نیست پوشه شما چه نامی داشته باشد فقط کافی هست وقتی پوشه را باز میکنید در نوار آدرس بالای تصویر در فضای خالی یک کلیک کنید
    تا مسیر اصلی را به شما نمایش دهد.




    خوب به مرحله اصلی نزدیک میشویم برنامه Command Prompt را به طریق Run As Administrator اجرا کنید .



    بعد از جرای برنامه از طریق Run As Administrator ، آدرسی که در نوار آدرس به شما داده شده است را کپی کنید و بعد از دستور cd

    مانند تصویر زیربا یک فاصله یا اسپیس past کنید ( لازم نیست تایپ کنید)

    [Only registered and activated users can see links. ]

    دوستان عزیز بعد از اینکه مسیر را past کردید یک اینتر بزنید تا وارد پوشه شود ، بعد از وارد شده به پوشه شما باید DIR یا همان دایرکتری بگیرید و محتویات
    داخل پوشه را به شما نشان دهد. تمامی فایل ها همچون نام rom بایوس کارت شما و تمامی محتویات قابل مشاهده است.



    حالا به مرجله ایی میرسیم برای برداشتم prottection از روی بایوس ، این دستور را تایپ میکنید Nvflash --protectoff

    میتوانید همین نوشته بنده را کپی و در Command Prompt پیست کنید.

    ( دوستان بعد از پیست کرن و زدن کلید اینتر یک عملیات کوتاه انجام میشه و یک صدای بیب کوچک از اسپیکر شنیده میشود و باید گزینه و نوشته ایی
    که بنده در تصویر زیر نشان میدهم ظاهر شود.)



    خوب حالا آماده شده است کارت گرافیک شما برای دریافت بایوس جدید اما قبل از آن باید بایوس را به حالت SAVE در آورید خاطراتان باشد
    بایوسی را که میخواهید آپدیت کنید بایوس مورد انتخابی شما هست. این دستور بایوس داخل پوشه را شناسایی و SAVE میکند
    Nvflash --save Your Bios.rom به جای Your Bios شما نام بایوس داخل پوشه ایی که کپی کردین را به درستی تایپ میکنید دقت کنید
    بین نوشته Nvflash و دو اسلش فاصله هست.

    به تصویر زیر دقت کنید



    بعد از زدن کلید اینتر شما باید با پیغام زیر روبرو شوید اگر در طی این مراحل لحظه ایی تصویر مانیتور سیاه شد وحشت نکنید
    برمیگردد به هیچ چیزی دست نزنید.



    خوب دستور نهایی باید اجرا شود تا فلش بایوس کامل شود در اینجا شما باید دستور زیر را وارد کرده و به پیغام و سوال پرسیده شده
    توسط Nvflash دکمه Y را بزنید برای تایید عملیات فلش کردن دستور فلش کردن بایوس : Nvflash -5 -6 BIOS.ROM رنگ قرمز بایوس
    نام بایوس شما میباشد باید آن را وارد کنید مانند بایوس در تصویر GF119.rom خاطراتان باشد کوچک و بزرگ بودن حروف باید رعایت شود.



    کلید Y را همانطور که گفتم بفشارید تا عملیات آغاز شود.



    موفق شدیم دوستان، بایوس آپدیت شد ( این آموزش در ویندوز 7 64 بیتی و ویندوز 8 و 8.1 64 بیتی تست شده است.)


    هر گونه خطا و اشتباه از جانب کاربر باعث خراب شدن باوس میشود اما در این حالت اگر دستوری ار اشتباه وارد کنید بطور مثال یک حرف را کم و یا زیاد بزنید
    پیغام اینکه دستور شما اشتباه است داده میشود ، اما اگر شما بایوس مورد نظر کارت خود را آپدیت نکنید با مشکل روبرو خواهید شد ، پس مطمئن شوید
    بایوسی که میخواهید آپدیت کنید مخصوص برند و مدل کارت شما است ، بطور مثال سری بایوس Msi GTX780 Gaming را بر روی برد رفرنس GTX780 از MSI
    یا بر روی یک کارت از برند ASUS با بر عکس فلش نکنید.
    از همراهی شما عزیزان بسیار متشکر هستم







    ویرایش توسط Agent 47 : 10th November 2013 در ساعت 03:11 PM
    Mehdi_FXX, ErfanDL, smrbh and 8 others like this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  2. 29 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    aliniceboy (5th December 2013),Aliover (13th February 2014),Armando_Extreme (23rd August 2014),Artemis (8th January 2014),Behnam_2337 (12th September 2014),bijansniper (28th August 2014),Blue Rose (10th November 2013),CROSSHAIR (9th January 2014),Don_Corleone (10th November 2013),ErfanDL (10th November 2013),golabettruter (11th November 2013),JJ_Fokoli (29th June 2014),KaMi (10th November 2013),magiteq (10th November 2013),Mehdi_FXX (10th November 2013),morteza.p (10th November 2013),msover (10th November 2013),m_k1815 (10th May 2016),NAVID OC (17th August 2014),overclock990 (11th November 2013),Rai30 (5th January 2014),Reza Y (10th November 2013),saeed_green (18th September 2017),SETIZEN (10th November 2013),shinobi (24th October 2014),smrbh (10th November 2013),The Joker (10th November 2013),TRIDENT (14th February 2014),اورند (14th February 2018)



  3. #11
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    35
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط KaMi نمایش پست ها
    سلام آقا فرشاد عزیز...
    مستقیم فلش بایوس هم کردم نام فیل رو هم عوض کردم ولی همون بایوس قبلی رو کارت هست


    تمام مراحل قبل رو هم موبه مو انجام داده بودم .
    من بیشتر احتمال میدم فایل بایوسی که دانلود کردم تقلبی باشه...
    دوتا احتمال وجود دارد ، بایوس قرار گرفته بر روی کارت شما بصورتی قفل شده است!!! یعنی محافظت شده تا تغییر نکند.......... یا همان که شما میفرمایید بایوس مورد دار هست...
    در هر صورت این روش آپدیت بایوس از طریق ویندوز میباشد....همین روش را میتوانید در یک فلشی که بوتیبل باید فایل ها در یک پوشه درون فلش ریخته و از طریق DOS این عملیات را انجام دهید با همان دستور فلش نهایی ...

    با تشکر


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  4. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    Aliover (11th November 2013),ErfanDL (10th November 2013),KaMi (10th November 2013),magiteq (10th November 2013),SETIZEN (10th November 2013),The Joker (10th November 2013)



  5. #12
    Retired Moderator
    SETIZEN آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    اصفهان
    نام واقعی
    حسین
    نوشته ها
    1,128
    تشکر شده 5,032 بار در 886 پست
    SETIZEN آنلاین نیست.
    با تشکر از فرشاد جان بابت این مطلب مفید.

    عالی بود
    Agent 47 likes this.


    Motherboard : MSI Big Bang Marshal - B3 Processor : Intel Core i7 2600k
    Main Memory : G.SKILL Trident X Series 16GB (2 x 8GB) :D Graphics Card : MSI N580 GTX Lightning
    Cooling : Cooler Master V8 Power Supply : Thermaltake toughpowe 1350w
    <a href=http://och.boxup.ir/images/10685481067149458153.jpg target=_blank rel=nofollow>http://och.boxup.ir/images/10685481067149458153.jpg</a>

  6. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از SETIZEN تشکر کرده اند:

    Agent 47 (10th November 2013),Aliover (11th November 2013),ErfanDL (10th November 2013),KaMi (14th November 2013),magiteq (10th November 2013),The Joker (10th November 2013)



  7. #13
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    35
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    فلش بایوس کارت گرافیکی GTX780 Lightning و شکاندن Plimit مود LN2 این کارت
    همینطور که میدونید دوستان Plimit یعنی Power Target در کارت گرافیک 109 هست اما نسخه های این کارت گرافیکی No LIMIT و PLIMIT هست.
    نسخه PLIMIT را به No LIMIT تبدیل کردم
    قبل از فلش بایوس مقدار فرکانس هسته و بوست کلاک

    ورژن بایوس 80.80.21.00.3D



    بعد از فلش کردن بایوس کارت گرافیکی مقدار فرکانس و بوست کلاک یکی شده و کلا بوست کلاک خاموش شده است.

    و همچنین قسمت خوبش در تصویر بعدی!!!



    ورژن بایوس 80.10.3A.00.49

    و پاور تارگت از حد 109 عبور کرد و تا مرز 300% افزایش دارد.






    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  8. 7 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    Aliover (11th November 2013),Don_Corleone (12th November 2013),ErfanDL (11th November 2013),KaMi (14th November 2013),overclock990 (12th November 2013),SETIZEN (11th November 2013),smrbh (12th November 2013)



  9. #14
    OCH Member
    KaMi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    محل سکونت
    MaHaBaD
    نام واقعی
    KaZeM
    سن
    25
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 114 بار در 38 پست
    KaMi آنلاین نیست.
    سلام خدمت دوستان و آقا فرشاد عزیز...
    بایوس کارت رو تغییر دادم همونطور که حدس زده بودم بایوسی که دانلود کرده بودم مشکل داشت الان ورژن بایوس تغییر کرده و ولتاژ هم بالا رفته (ولی زیاد 1.0130V) کارت هم استیبل شد چندتا تست 3dmark گرفتم تو فرکانس های دیفالت استیبل بود.
    گفتم اینو بذارم نتیجه کارو به دوستان بگم. تشکر بابت پست مفیدتون...
    [Only registered and activated users can see links. ]
    اینم تست 3dmark که با بایوس فعلی وبا ولتاژهای دیفالت استیبل بود ولی دما به 86 رسید مجبورم سرعت فن رو مونیتورینگ کنم.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    ارادتمند دوستان.
    ویرایش توسط KaMi : 14th November 2013 در ساعت 03:24 PM دلیل: ولتاژو غلط نوشته بودم
    Agent 47 and Aliover like this.


    Motherboard : BIOSTAR TA890FXE Processor : PhenomII X6 1100T
    Main Memory : Apacer2*4gig DDR3 desktop model CL1 Graphics Card : EVGA GTX570 SC HD+
    Cooling : Thermalright Archon Rev.A Power Supply : Cooler Master GX750W
    <MAIN: BIOSTAR TA890FXE ... Processor: PhenomII X6 1100T ... RAM: Apacer2*4gig DDR3 desktop model CL11 ... VGA: EVGA GTX570 SC HD+ ... POWER: Cooler Master GX750W ... CASE: YAMAW1 ... COOLER: Thermalright <Archon Rev.A
    ================================================== ======================================================= ============

  10. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از KaMi تشکر کرده اند:

    Agent 47 (14th November 2013),Aliover (15th November 2013),arman_kad (15th November 2013),SETIZEN (14th November 2013),smrbh (14th November 2013)



  11. #15
    OCH Member
    Se7en آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    32
    نوشته ها
    37
    تشکر شده 139 بار در 34 پست
    Se7en آنلاین نیست.
    منم میخوام بایوسو اپدیت کنم مدل کارت گرافیکم EVGA GTX 560Ti superclocked ازکجا میتونم فایل اپدیت بایوسو دانلود کنم؟
    Agent 47 and Aliover like this.


    Motherboard : ASUS M5A87 Processor : AMD PHENOM2 X4 945
    Main Memory : Kingston HyperX Blu. 8GB(2X4GB) 1600 Graphics Card : EVGA GTX 560TI Superclocked
    Cooling : GREEN Core Contact Freezer 120 Power Supply : Thermaltake TR2 800W

  12. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از Se7en تشکر کرده اند:

    Agent 47 (14th November 2013),Aliover (15th November 2013)



  13. #16
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    35
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Se7en نمایش پست ها
    منم میخوام بایوسو اپدیت کنم مدل کارت گرافیکم EVGA GTX 560Ti superclocked ازکجا میتونم فایل اپدیت بایوسو دانلود کنم؟
    سلام وحید عزیز .....

    دوست مهربانم این لینک که بایوس های مجود سری کارت شما هست...دلیلی آپدیت بایوس شما چی هست عزیزم؟

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Aliover likes this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  14. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    Aliover (15th November 2013),KaMi (14th November 2013),SETIZEN (14th November 2013),smrbh (14th November 2013),The Joker (14th November 2013)



  15. #17
    OCH Member
    Se7en آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    32
    نوشته ها
    37
    تشکر شده 139 بار در 34 پست
    Se7en آنلاین نیست.
    فرشاد خان سلام به خاطراینکه کارایی کارتو بتونه ببره بالاتر


    Motherboard : ASUS M5A87 Processor : AMD PHENOM2 X4 945
    Main Memory : Kingston HyperX Blu. 8GB(2X4GB) 1600 Graphics Card : EVGA GTX 560TI Superclocked
    Cooling : GREEN Core Contact Freezer 120 Power Supply : Thermaltake TR2 800W

  16. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از Se7en تشکر کرده اند:

    Agent 47 (14th November 2013),Aliover (15th November 2013)



  17. #18
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    35
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Se7en نمایش پست ها
    فرشاد خان سلام به خاطراینکه کارایی کارتو بتونه ببره بالاتر
    سلامی دوباره عزیزم کارایی کارت با بایوس تعویض کردن بالا نمیره ، وقتی بایوس های موجود بدون Vmode شده باشد ، همون بایوس کارت خودتون هست و فرقی نمیکنه....
    وحید جان اگر مکشلی با بایوس فعلی داری تعویض باوس کن ، یا اگر جایی در سایتی برای کارت شما و دقیقا مدل کارت شما بایوس مد شده ایی وجود داره با اطمینان بایوس فلش کن در غیر اینصورت بایوس کارت با تعویض و آپدیت شدن در همان فرکانس و ولتاژ هیچ افزایش پرفرومنسی نخواهد داشت.
    Aliover likes this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  18. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    Aliover (15th November 2013),KaMi (14th November 2013),magiteq (14th November 2013),SETIZEN (14th November 2013)



  19. #19
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    سن
    46
    نوشته ها
    73
    تشکر شده 271 بار در 52 پست
    amir311 آنلاین نیست.
    فرشاد جان این گزینه power limit کاراییش در چی هست


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  20. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از amir311 تشکر کرده اند:

    Agent 47 (15th November 2013),Aliover (15th November 2013),KaMi (17th November 2013)



  21. #20
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    35
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir311 نمایش پست ها
    فرشاد جان این گزینه power limit کاراییش در چی هست
    سلام عزیزم ، منبع تغذیه رو برای مدار تغذیه باز میذاره ، تا بشه فرکانس بالاتر به همراه ولتاژ بالاتر استفاده کرد ، هر چقدر Plimit بیشتر باشه یعنی درصد بیشتری قابل تحمل باشه فرکانس بالاتری میشه به کارت داد ، و همینطور مصرف کارت بالاتر میرود و با افزایش مثلا 300% پاور تارگت برای GTX780 مصرفی حدود 700 وات خود کارت به تنهایی بدون افزایش فرکانس خواهد داشت...فقط کافی هست پاور تارگت به 300 برسه...
    (البته ابن مبحث مربوط به این تاپیک نمیشد)
    با تشکر
    Aliover likes this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  22. 6 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    Aliover (15th November 2013),amir311 (15th November 2013),KaMi (17th November 2013),magiteq (15th November 2013),SETIZEN (15th November 2013),smrbh (15th November 2013)



صفحه 2 از 6 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •