قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 1 از 6 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 58
Like Tree26Likes

موضوع: .:: آموزش فلش بایوس کارتهای انویدیا با برنامهNvFlash ::.

  1. #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.

    .:: آموزش فلش بایوس کارتهای انویدیا با برنامهNvFlash ::.

    با سلام خدمت دوستان عزیزم
    این آموزش از طریق دست آورد های سایت های خارجی و تست خود بنده بر روی یک عدد کارت GT610 انویدیا صورت میگیرد.
    دوستان عزیز در صورت اشتباه شما در مراحل فلش بنده هیچ مسئولیت و همچنین سایت overclockingheros در خرابی کارت شما ندارد.

    برای شروع در محیط ویندوز حتما باید از نسخه nvflash windows 5.142 استفاده کنید.

    [Only registered and activated users can see links. ]
    کارت گرافیکی خود را در اولین اسلات قرار بدهید اگر دو کارت در حالت SLI دارید دستورات تغییر خواهند کرد اما این آموزش فعلا برای تک کارتها صورت میگیرد
    بخاطر امنیت بیشتر لازم هست اگر دو کارت دارید یکی از کارتها را از اسلات خارج کنید. اما زمانی هست که شما یک کارت گرافیک با باویوس خراب دارید
    باید در این مواقع برای فلش کرد یک کارت دستور Nvflash -5 -6 BIOS.ROM اگر دو کارت دارید و میخواهید کارت اول در اسلات اول فلش شود دستور
    nvflash --index=0 -5 -6 BIOS.ROM و برای فلش کارت دوم بدون اینکه کارت اول فلش شود nvflash --index=1 -5 -6 BIOS.ROM

    پس از دانلود برنامه آن را از حالت فشرده خارج کنید و پوشه آن را در دستکتاپ کاپیوتر کپی کنید. برنامه هایی همچون MSI AFTERBURNER یا هر برنامه ایی که
    جزو برنامه های utility کارت گرافیک محسوب میشود غیر فعال یا ببندید.

    ازبایوس فعلی خود مانند تصویر زیر بصورت پسوند rom یک بک آپ بگیرید.



    همچان که دوستان مشاهده میکنن در برنامه GPU-Z گزینه SAVE کردن بایوس وجود دارد فایل بک آپ با پسوند rom را در یک جایی SAVE کنید
    مانند دستکتاپ..( در کالکشن سایت techpowerup بنده برای کارت Gainward GT610 بایوسی را یافت نکردم
    برای شروع عملیات بایوس بک آپ گرفته شده را دوباره بر روی کارت فلش میکنم.)
    ( خاطرتان باشد بایوس باید حتما مخصوص کارت خودتان باشد نه بایوس از یک برند دیگر)

    در تصویر زیر پوشه باز شده برنامه NvFlash را مشاهده میکند روش آسانی را به شما دوستان عزیزم پیشنهاد میدهم بیشتر آموزش در تصویر
    قابل مشاهده هست فایل بایوس را کنار فایل های دیگر کپی کنید مانند تصویر زیر.



    مهم نیست پوشه شما چه نامی داشته باشد فقط کافی هست وقتی پوشه را باز میکنید در نوار آدرس بالای تصویر در فضای خالی یک کلیک کنید
    تا مسیر اصلی را به شما نمایش دهد.




    خوب به مرحله اصلی نزدیک میشویم برنامه Command Prompt را به طریق Run As Administrator اجرا کنید .



    بعد از جرای برنامه از طریق Run As Administrator ، آدرسی که در نوار آدرس به شما داده شده است را کپی کنید و بعد از دستور cd

    مانند تصویر زیربا یک فاصله یا اسپیس past کنید ( لازم نیست تایپ کنید)

    [Only registered and activated users can see links. ]

    دوستان عزیز بعد از اینکه مسیر را past کردید یک اینتر بزنید تا وارد پوشه شود ، بعد از وارد شده به پوشه شما باید DIR یا همان دایرکتری بگیرید و محتویات
    داخل پوشه را به شما نشان دهد. تمامی فایل ها همچون نام rom بایوس کارت شما و تمامی محتویات قابل مشاهده است.



    حالا به مرجله ایی میرسیم برای برداشتم prottection از روی بایوس ، این دستور را تایپ میکنید Nvflash --protectoff

    میتوانید همین نوشته بنده را کپی و در Command Prompt پیست کنید.

    ( دوستان بعد از پیست کرن و زدن کلید اینتر یک عملیات کوتاه انجام میشه و یک صدای بیب کوچک از اسپیکر شنیده میشود و باید گزینه و نوشته ایی
    که بنده در تصویر زیر نشان میدهم ظاهر شود.)



    خوب حالا آماده شده است کارت گرافیک شما برای دریافت بایوس جدید اما قبل از آن باید بایوس را به حالت SAVE در آورید خاطراتان باشد
    بایوسی را که میخواهید آپدیت کنید بایوس مورد انتخابی شما هست. این دستور بایوس داخل پوشه را شناسایی و SAVE میکند
    Nvflash --save Your Bios.rom به جای Your Bios شما نام بایوس داخل پوشه ایی که کپی کردین را به درستی تایپ میکنید دقت کنید
    بین نوشته Nvflash و دو اسلش فاصله هست.

    به تصویر زیر دقت کنید



    بعد از زدن کلید اینتر شما باید با پیغام زیر روبرو شوید اگر در طی این مراحل لحظه ایی تصویر مانیتور سیاه شد وحشت نکنید
    برمیگردد به هیچ چیزی دست نزنید.



    خوب دستور نهایی باید اجرا شود تا فلش بایوس کامل شود در اینجا شما باید دستور زیر را وارد کرده و به پیغام و سوال پرسیده شده
    توسط Nvflash دکمه Y را بزنید برای تایید عملیات فلش کردن دستور فلش کردن بایوس : Nvflash -5 -6 BIOS.ROM رنگ قرمز بایوس
    نام بایوس شما میباشد باید آن را وارد کنید مانند بایوس در تصویر GF119.rom خاطراتان باشد کوچک و بزرگ بودن حروف باید رعایت شود.



    کلید Y را همانطور که گفتم بفشارید تا عملیات آغاز شود.



    موفق شدیم دوستان، بایوس آپدیت شد ( این آموزش در ویندوز 7 64 بیتی و ویندوز 8 و 8.1 64 بیتی تست شده است.)


    هر گونه خطا و اشتباه از جانب کاربر باعث خراب شدن باوس میشود اما در این حالت اگر دستوری ار اشتباه وارد کنید بطور مثال یک حرف را کم و یا زیاد بزنید
    پیغام اینکه دستور شما اشتباه است داده میشود ، اما اگر شما بایوس مورد نظر کارت خود را آپدیت نکنید با مشکل روبرو خواهید شد ، پس مطمئن شوید
    بایوسی که میخواهید آپدیت کنید مخصوص برند و مدل کارت شما است ، بطور مثال سری بایوس Msi GTX780 Gaming را بر روی برد رفرنس GTX780 از MSI
    یا بر روی یک کارت از برند ASUS با بر عکس فلش نکنید.
    از همراهی شما عزیزان بسیار متشکر هستم







    ویرایش توسط Agent 47 : 10th November 2013 در ساعت 03:11 PM
    Mehdi_FXX, ErfanDL, smrbh and 8 others like this.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  2. 29 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    aliniceboy (5th December 2013),Aliover (13th February 2014),Armando_Extreme (23rd August 2014),Artemis (8th January 2014),Behnam_2337 (12th September 2014),bijansniper (28th August 2014),Blue Rose (10th November 2013),CROSSHAIR (9th January 2014),Don_Corleone (10th November 2013),ErfanDL (10th November 2013),golabettruter (11th November 2013),JJ_Fokoli (29th June 2014),KaMi (10th November 2013),magiteq (10th November 2013),Mehdi_FXX (10th November 2013),morteza.p (10th November 2013),msover (10th November 2013),m_k1815 (10th May 2016),NAVID OC (17th August 2014),overclock990 (11th November 2013),Rai30 (5th January 2014),Reza Y (10th November 2013),saeed_green (18th September 2017),SETIZEN (10th November 2013),shinobi (24th October 2014),smrbh (10th November 2013),The Joker (10th November 2013),TRIDENT (14th February 2014),اورند (14th February 2018)



  3. #2
    OCH Member
    KaMi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    محل سکونت
    MaHaBaD
    نام واقعی
    KaZeM
    سن
    25
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 114 بار در 38 پست
    KaMi آنلاین نیست.
    خیلی ممنون آقا فرشاد عزیز دستتون درد نکنه ...زحمت کشیدید...
    اون روشی که آقا عرفان گفتن خیلی ساده بود به جای این کار index میکنی .
    الان اون روش بهتره یا این روش مطمئن تره ؟


    Motherboard : BIOSTAR TA890FXE Processor : PhenomII X6 1100T
    Main Memory : Apacer2*4gig DDR3 desktop model CL1 Graphics Card : EVGA GTX570 SC HD+
    Cooling : Thermalright Archon Rev.A Power Supply : Cooler Master GX750W
    <MAIN: BIOSTAR TA890FXE ... Processor: PhenomII X6 1100T ... RAM: Apacer2*4gig DDR3 desktop model CL11 ... VGA: EVGA GTX570 SC HD+ ... POWER: Cooler Master GX750W ... CASE: YAMAW1 ... COOLER: Thermalright <Archon Rev.A
    ================================================== ======================================================= ============

  4. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از KaMi تشکر کرده اند:

    Agent 47 (10th November 2013),Blue Rose (10th November 2013),Mehdi_FXX (10th November 2013),morteza.p (10th November 2013),SETIZEN (10th November 2013)



  5. #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط KaMi نمایش پست ها
    خیلی ممنون آقا فرشاد عزیز دستتون درد نکنه ...زحمت کشیدید...
    اون روشی که آقا عرفان گفتن خیلی ساده بود به جای این کار index میکنی .
    الان اون روش بهتره یا این روش مطمئن تره ؟
    این روش تست شده هست ، و شما در تصاویر کاملا مشاهده مکنید بنده در طی این 30 دقیقه این تاپیک را اجرا کردم و بایوس را آپدیت کردم ( حق انخاب با شماست عزیزم)


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  6. 7 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    Blue Rose (10th November 2013),KaMi (10th November 2013),Mehdi_FXX (10th November 2013),morteza.p (10th November 2013),Rai30 (5th January 2014),SETIZEN (10th November 2013),smrbh (10th November 2013)



  7. #4
    OCH Member
    KaMi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    محل سکونت
    MaHaBaD
    نام واقعی
    KaZeM
    سن
    25
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 114 بار در 38 پست
    KaMi آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Agent 47 نمایش پست ها
    این روش تست شده هست ، و شما در تصاویر کاملا مشاهده مکنید بنده در طی این 30 دقیقه این تاپیک را اجرا کردم و بایوس را آپدیت کردم ( حق انخاب با شماست عزیزم)
    راستی اون روش رو الان آزمایش کردم بر رو ویندوز64 بیتی جواب نمیده
    [Only registered and activated users can see links. ]
    همین روش رو میرم ببینم به نتیجه میرسم.


    Motherboard : BIOSTAR TA890FXE Processor : PhenomII X6 1100T
    Main Memory : Apacer2*4gig DDR3 desktop model CL1 Graphics Card : EVGA GTX570 SC HD+
    Cooling : Thermalright Archon Rev.A Power Supply : Cooler Master GX750W
    <MAIN: BIOSTAR TA890FXE ... Processor: PhenomII X6 1100T ... RAM: Apacer2*4gig DDR3 desktop model CL11 ... VGA: EVGA GTX570 SC HD+ ... POWER: Cooler Master GX750W ... CASE: YAMAW1 ... COOLER: Thermalright <Archon Rev.A
    ================================================== ======================================================= ============

  8. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از KaMi تشکر کرده اند:

    Mehdi_FXX (10th November 2013),SETIZEN (10th November 2013)



  9. #5
    OCH Member
    KaMi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    محل سکونت
    MaHaBaD
    نام واقعی
    KaZeM
    سن
    25
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 114 بار در 38 پست
    KaMi آنلاین نیست.
    سلام دوباره وخسته نباشید خدمت دوستان...
    این روش رو هم امتحان کردم در قسمت protectoff مانند روش قبلی با همون اخطار روبه رو میشم به صورت Administrator هم هست نمیدونم چرا نوشته unsuport...
    آقا فرشاد به نظر شما تو safe mode انجام بدم حل میشه؟
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Motherboard : BIOSTAR TA890FXE Processor : PhenomII X6 1100T
    Main Memory : Apacer2*4gig DDR3 desktop model CL1 Graphics Card : EVGA GTX570 SC HD+
    Cooling : Thermalright Archon Rev.A Power Supply : Cooler Master GX750W
    <MAIN: BIOSTAR TA890FXE ... Processor: PhenomII X6 1100T ... RAM: Apacer2*4gig DDR3 desktop model CL11 ... VGA: EVGA GTX570 SC HD+ ... POWER: Cooler Master GX750W ... CASE: YAMAW1 ... COOLER: Thermalright <Archon Rev.A
    ================================================== ======================================================= ============

  10. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از KaMi تشکر کرده اند:

    Agent 47 (10th November 2013),Mehdi_FXX (10th November 2013),morteza.p (10th November 2013),SETIZEN (10th November 2013)



  11. #6
    Retired Moderator
    Mehdi_FXX آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    Tehran
    نام واقعی
    Mehdi
    سن
    29
    نوشته ها
    795
    تشکر شده 6,927 بار در 599 پست
    Mehdi_FXX آنلاین نیست.
    بسیار عالی بود فرشاد جان
    با این آموزش کاربران زیادی به سوال های خودشون در زمینه فلش کردن بایوس کارتهای گرافیک انویدیا میگیرند

    Agent 47 likes this.


    Motherboard : ASUS ROG RAMPAGE III EXTREME Processor : Intel® Xeon L5639 @ 3.6GHz 1.19v
    Main Memory : G.skill TidentX 2x4GB 2666 @ 2000 CL9 Graphics Card : XFX Geforce 6200
    Cooling : Thermalright Archon Power Supply : Green GP680B

  12. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از Mehdi_FXX تشکر کرده اند:

    Agent 47 (10th November 2013),morteza.p (10th November 2013),SETIZEN (10th November 2013),smrbh (10th November 2013)



  13. #7
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط KaMi نمایش پست ها
    سلام دوباره وخسته نباشید خدمت دوستان...
    این روش رو هم امتحان کردم در قسمت protectoff مانند روش قبلی با همون اخطار روبه رو میشم به صورت Administrator هم هست نمیدونم چرا نوشته unsuport...
    آقا فرشاد به نظر شما تو safe mode انجام بدم حل میشه؟
    [Only registered and activated users can see links. ]
    سلام دوست عزیزم ..ویندوز شما دارای مشکل هست...در ضن در فایل های Nvflash چیزی به عنوان GWSDPMI.EXE وجود ندارد ، اما در دایرکتری شما هست...مطمئن هستید ویندوز سالام هست....چون اصلا نباید همچین اروری بده این ارور از ویندوز هست. فایل برنامه ایی که گذاشتم و دانلود کنید عزیزم یک فایل در فایل های شما اضافی است....
    شما فقط باید Run As Administrator اجرا کنید گزینه دیگری در اجرا Command Prompt نباید باشد..مشکل شما با خود برنامه Nvflash هست گمان میکنم شما تنظیمات ویندوزی تغییر دادید....اگر در کنترل پنل ویندوز قسمت Run As Administrator را غیر فعال کردید حتما فعال کنید.
    .... شما با یک ویندوز دیگر تست کنید......اصلا در حالت SAFE مود این کار را نباید انجام بدید عزیز....توجه کنید فایل Nvflash.exe رو Properties بگیرید نباید گزینه ایی تیک خورده باشد در تب Compatibility ..... پیغام ارور شما در مورد ساپورت نشدن برنامه در حالت 16 بیتی هست....یک چیزی در ویندوز شما لنگ میزند

    ویرایش توسط Agent 47 : 10th November 2013 در ساعت 05:56 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  14. 5 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    Mehdi_FXX (10th November 2013),morteza.p (10th November 2013),SETIZEN (10th November 2013),smrbh (10th November 2013),The Joker (10th November 2013)



  15. #8
    OCH Member
    KaMi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    محل سکونت
    MaHaBaD
    نام واقعی
    KaZeM
    سن
    25
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 114 بار در 38 پست
    KaMi آنلاین نیست.
    دوستان بالاخره موفق شدم ... ویندوز روبه راهه فقط فایل nvflash که من دانلود کرده بودم خراب بود...
    [Only registered and activated users can see links. ]
    ولی با وجود آپدیت بایوس همون بایوس قبلی روش هست ریستارت هم کردم , درایور رو پاک کردم با driver sweeper و از تو safe mode اثری از درایور قبلی برجا نگذاشتم ...
    ولی همون نسخه بایوس قبلی روش هست...
    [Only registered and activated users can see links. ]
    ورژن بایوسی که من دانلود کرده بودم این بود
    [Only registered and activated users can see links. ]
    ویرایش توسط KaMi : 10th November 2013 در ساعت 08:48 PM


    Motherboard : BIOSTAR TA890FXE Processor : PhenomII X6 1100T
    Main Memory : Apacer2*4gig DDR3 desktop model CL1 Graphics Card : EVGA GTX570 SC HD+
    Cooling : Thermalright Archon Rev.A Power Supply : Cooler Master GX750W
    <MAIN: BIOSTAR TA890FXE ... Processor: PhenomII X6 1100T ... RAM: Apacer2*4gig DDR3 desktop model CL11 ... VGA: EVGA GTX570 SC HD+ ... POWER: Cooler Master GX750W ... CASE: YAMAW1 ... COOLER: Thermalright <Archon Rev.A
    ================================================== ======================================================= ============

  16. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از KaMi تشکر کرده اند:

    Agent 47 (10th November 2013),Mehdi_FXX (10th November 2013),SETIZEN (10th November 2013),smrbh (10th November 2013)



  17. #9
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    سن
    34
    نوشته ها
    3,013
    تشکر شده 24,322 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط KaMi نمایش پست ها
    دوستان بالاخره موفق شدم ... ویندوز روبه راهه فقط فایل nvflash که من دانلود کرده بودم خراب بود...
    [Only registered and activated users can see links. ]
    ولی با وجود آپدیت بایوس همون بایوس قبلی روش هست ریستارت هم کردم , درایور رو پاک کردم با driver sweeper و از تو safe mode اثری از درایور قبلی برجا نگذاشتم ...
    ولی همون نسخه بایوس قبلی روش هست...
    [Only registered and activated users can see links. ]
    ورژن بایوسی که من دانلود کرده بودم این بود
    [Only registered and activated users can see links. ]
    سلام دوست عزیزم شما دو مرحله prottection و SAVE انجام ندید ، مستقیما ، فلش و انجام بدین ، فایل بایوس دانلود شده را تغییر نام بدید به GF110.rom و بایوس را فلش کنید...یعنی فقط مرحله اول و آخر و انجام بدید ، در خط آخر دستور command باید بایوس فعلی و بایوس جایگزین را بنویسد در صورتی که برای شما هر دو بایوس یکی هست.

    حتما امتحان کنید.


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  18. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

    KaMi (10th November 2013),magiteq (10th November 2013),Mehdi_FXX (10th November 2013),SETIZEN (10th November 2013)



  19. #10
    OCH Member
    KaMi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    محل سکونت
    MaHaBaD
    نام واقعی
    KaZeM
    سن
    25
    نوشته ها
    43
    تشکر شده 114 بار در 38 پست
    KaMi آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Agent 47 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیزم شما دو مرحله prottection و SAVE انجام ندید ، مستقیما ، فلش و انجام بدین ، فایل بایوس دانلود شده را تغییر نام بدید به GF110.rom و بایوس را فلش کنید...یعنی فقط مرحله اول و آخر و انجام بدید ، در خط آخر دستور command باید بایوس فعلی و بایوس جایگزین را بنویسد در صورتی که برای شما هر دو بایوس یکی هست.

    حتما امتحان کنید.
    سلام آقا فرشاد عزیز...
    مستقیم فلش بایوس هم کردم نام فیل رو هم عوض کردم ولی همون بایوس قبلی رو کارت هست
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    تمام مراحل قبل رو هم موبه مو انجام داده بودم .
    من بیشتر احتمال میدم فایل بایوسی که دانلود کردم تقلبی باشه...


    Motherboard : BIOSTAR TA890FXE Processor : PhenomII X6 1100T
    Main Memory : Apacer2*4gig DDR3 desktop model CL1 Graphics Card : EVGA GTX570 SC HD+
    Cooling : Thermalright Archon Rev.A Power Supply : Cooler Master GX750W
    <MAIN: BIOSTAR TA890FXE ... Processor: PhenomII X6 1100T ... RAM: Apacer2*4gig DDR3 desktop model CL11 ... VGA: EVGA GTX570 SC HD+ ... POWER: Cooler Master GX750W ... CASE: YAMAW1 ... COOLER: Thermalright <Archon Rev.A
    ================================================== ======================================================= ============

  20. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از KaMi تشکر کرده اند:

    Agent 47 (10th November 2013),SETIZEN (10th November 2013)



صفحه 1 از 6 123 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •