قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک
صفحه 1 از 5 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 49
Like Tree25Likes

موضوع: آموزش فعال سازی ویندوز 8.1 نسخه نهایی با روش Skype

  1. #1
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,391 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.

    Smile آموزش فعال سازی ویندوز 8.1 نسخه نهایی با روش Skype

    سلام خدمت دوستان گرامی

    در این پست با یکدیگر روش فعال سازی ویندوز 8.1 نسخه نهایی را می آموزیم.

    این فعال سازی به روش Skype میباشد و ویندوز شما به صورت قانونی به وسیله ماکروسافت فعال خواهد شد و میتوانید از تمام امکانات آن استفاده کنید.

    این روش روی ویندوز 8.1 نسخه های PRO و PRO WMC و Core عمل خواهد کرد و فعلا برای نسخه Enterprise هیچ راه حلی نیست.

    این روش به وسیله من تست شد و 100% عملی میباشد.

    ابتدا ویندوز خود را با توجه به نسخه مورد نظر به وسیله کلیدهای زیر نصب کنید:

    Core :334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT

    Professional :
    XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB


    ارتباط خود را با اینترنت قطع کنید.

    سپس روی منوی Start راست کلیک کنید و گزینه Command promt (admin) را بزنید.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    در صفحه باز شده یکی از کدهای زیر را وارد کنید تا کلید فعال ساز روی ویندوز نصب شود:

    کلیدهای مورد نیاز: [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    سپس Enter را فشار دهید تا کلید نصب شود و پیام موفقیت آمیز دهید.



    سپس CMD Admin را باز کنید و دستور زیر را وارد کنید:

    SLUI 4

    [Only registered and activated users can see links. ]

    سپس در صفحه ظاهر شده کشور Uni**ted**King**dom را انتخاب کنید و روی Next کلیک کنید:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    شماره Toll Free را یاداشت کنید: 08000188354

    [Only registered and activated users can see links. ]

    به Skype متصل شوید و Sign in کنید.

    دکمه شماره گیری را بزنید و کشور
    Uni**ted**King**dom را انتخاب کنید و شماره بالا را شماره گیری کنید.

    به شرکت ماکروسافت متصل میشوید.

    کلید 1 را از روی صفحه شماره گیر انتخاب کنید.

    سپس از شما میخواهد که کدهای Installition ID را برای آن بنویسید. پس با دقت به صحبت ها گوش دهید و کدها را دقیق بنویسید.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    سپس روی Enter Confirmation ID کلیک کنید.

    در این قسمت کدهایی برای شما خوانده میشود که باید آن ها را دقیق در قسمت های A تا H وارد کنید. اگر متوجه نشدید برای تکرار کلید ستاره را فشار دهید و برای رفتن به قسمت بعدی از کلید مربع استفاده کنید.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    سپس روی Active windows کلیک کنید.

    تبریک ویندوز شما به صورت قانونی فعال شد


    فیلم آموزشی در 3 پارت با لینک مستقیم:

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    --------------

    تصویر محیط فعال شده ویندوز:

    [Only registered and activated users can see links. ]


    --------------

    موفق باشید

    منبع: انجمن تخصصی OverclockingHeroes
    ویرایش توسط ErfanDL : 4th September 2013 در ساعت 06:12 PM
    Olesius, Mr. DB, benyps and 13 others like this.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  2. 34 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    Agent 47 (4th September 2013),alireza.s (3rd December 2013),AMIR (4th September 2013),AMIR_HA (5th September 2013),arman_kad (5th September 2013),Artemis (4th September 2013),Behnam_2337 (25th September 2013),benyps (5th September 2013),Blue Rose (4th September 2013),DNB (10th June 2014),Don_Corleone (4th September 2013),First.Last (4th September 2013),gamezclub (8th September 2013),Hamed_Classic (4th September 2013),Hamidreza (17th October 2013),KaMi (10th November 2013),magiteq (4th September 2013),MAKAN (4th September 2013),MASTER OC 7 (5th September 2013),mohammad72 (4th September 2013),Mr. DB (4th September 2013),Olesius (5th September 2013),overclock990 (4th September 2013),p.X (10th June 2016),Reza Y (4th September 2013),sapple (18th September 2013),SETIZEN (4th September 2013),sMohammad (5th September 2013),Subzero7111 (4th September 2013),TERRORIST (4th September 2013),The Joker (4th September 2013),TRIDENT (22nd September 2013),Varand (5th September 2013),VFSDF (5th September 2013)



  3. #2
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    سن
    26
    نوشته ها
    1
    تشکر شده 3 بار در یک پست
    gamezclub آنلاین نیست.
    دوستان عزیزی که به مشکل من برخوردند من آموزش بالارو کامل تر میکنم
    اگر احیانا کدهای مرحله ی اول کار نکرد نا امید نشوید و کدهای دیگرو تست کنید .
    در زمان تماس با اسکایپ باید به اینترنت وصل باشید .
    وقتی که کدهارو در نام پد اسکایپ وارد میکنید اگر کدهایه شما رو در آخر غلط دونست شماره 2 رو بزنید و به اپراتور وصل شید خیلی راحت و سریع ویندوزو براتون اکتیو میکنه .


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  4. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از gamezclub تشکر کرده اند:

    Agent 47 (8th September 2013),ErfanDL (8th September 2013),sapple (18th September 2013)



  5. #3
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    سن
    42
    نوشته ها
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    abaas آنلاین نیست.
    سلام ببخشید اگه با اسکایپ اکتیو کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟شنیدم برای وصل شدن به اینترنت بعد از اکتیو با اسکایپ مشکل پیش میاد؟؟؟
    ویرایش توسط The Joker : 17th September 2013 در ساعت 10:58 PM دلیل: تایپ به صورت فینگلیش ، لطفآ در سطح انجمن فارسی تایپ کنید


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply



  6. #4
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,391 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط abaas نمایش پست ها
    salam bebakhshd ag ba skype active koonam moshkeli pish nmiad???shenidam bara vasl shodan b internet bad az active ba skype moshkel pish miad????
    سلام دوست عزيز. لطفا در سطح انجمن فارسي تايپ كنيد.
    خير مشكلي پيش نمياد


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  7. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    The Joker (17th September 2013),TRIDENT (22nd September 2013)



  8. #5
    OCH Member
    TRIDENT آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    پال
    نام واقعی
    محسن
    نوشته ها
    286
    تشکر شده 3,062 بار در 306 پست
    TRIDENT آنلاین نیست.
    سلام خدمت دوستان عزیز

    من تا اون قسمتی که شماره مایکروسافت رو با اسکایپ می گیریم پیش رفتم،
    ولی وقتی میخواد وصل بشه، پیغام "Call, No answer" میاد.
    راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟

    ممنون
    ErfanDL likes this.


    Motherboard : Lenovo Z510 - Intel HM86 Processor : Intel Core i5 4200M @ 3.1 GHz
    Main Memory : 6GB RAMAXEL DDR3 1600 Graphics Card : NVIDIA GT 740M 2G GK208
    Cooling : DeepCool Multi-Core X6 Power Supply : Lenovo BAT20101001

  9. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از TRIDENT تشکر کرده اند:

    ErfanDL (22nd September 2013),SETIZEN (22nd September 2013)



  10. #6
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,391 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Extreme نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان عزیز

    من تا اون قسمتی که شماره مایکروسافت رو با اسکایپ می گیریم پیش رفتم،
    ولی وقتی میخواد وصل بشه، پیغام "Call, No answer" میاد.
    راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟

    ممنون
    سلام محست جان. مطمئن هستی که شماره را درست گرفتی ؟ من الان تست کردم مشکلی نداشت


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  11. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    SETIZEN (22nd September 2013),TRIDENT (22nd September 2013)



  12. #7
    OCH Member
    TRIDENT آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    پال
    نام واقعی
    محسن
    نوشته ها
    286
    تشکر شده 3,062 بار در 306 پست
    TRIDENT آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ErfanDL نمایش پست ها
    سلام محست جان. مطمئن هستی که شماره را درست گرفتی ؟ من الان تست کردم مشکلی نداشت
    آره، ولی اون صفر اولیش بعد از اینکه شماره گیری میکنم خودبه خود پاک میشه...!!!


    Motherboard : Lenovo Z510 - Intel HM86 Processor : Intel Core i5 4200M @ 3.1 GHz
    Main Memory : 6GB RAMAXEL DDR3 1600 Graphics Card : NVIDIA GT 740M 2G GK208
    Cooling : DeepCool Multi-Core X6 Power Supply : Lenovo BAT20101001

  13. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از TRIDENT تشکر کرده اند:

    ErfanDL (22nd September 2013),SETIZEN (22nd September 2013)



  14. #8
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    سن
    34
    نوشته ها
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    mohamadayob آنلاین نیست.
    داداش منم میزنم no answer میزنه همش مشکل چیه


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply



  15. #9
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    سن
    35
    نوشته ها
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    m_a_q آنلاین نیست.
    کسی میدونه چطور میشه بعد از اورجینال کردن ویندوز بکاپ گرفت که خاستم دوباره ویندوز نصب کنیم مشکل برای اکتیو نباشه؟
    مرسی


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply



  16. #10
    Network Administrator
    ErfanDL آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    MikroTik RouterOS
    نام واقعی
    عرفان
    نوشته ها
    3,034
    تشکر شده 17,391 بار در 2,993 پست
    ErfanDL آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط m_a_q نمایش پست ها
    کسی میدونه چطور میشه بعد از اورجینال کردن ویندوز بکاپ گرفت که خاستم دوباره ویندوز نصب کنیم مشکل برای اکتیو نباشه؟
    مرسی
    سلام دوست عزیز. به وسیله نرم افزار Microsoft tool kit میتوانید از اکتیو ویندوز پشتیبانی بگیرید: [Only registered and activated users can see links. ]

    برنامه را اجرا کنید. روی آیکون ویندوز کلیک کنید سپس به تب Licens backup بروید و Backup را بزنید.


    Motherboard : ASUS P8P67 WS Revolution - DUAL BIOS MOD Processor : Core i5 3570 @ 4.0 GHz - 1.1 V - 45° C
    Main Memory : G.Skill TridentX 8GB (2x4GB) @ 2400 MHz Graphics Card : ASUS ROG STRIX 1080Ti 11G Gaming
    Cooling : Tuniq Tower 120 Extreme V2 Power Supply : GREEN GP885-B


  17. 3 کاربر بابت این ارسال مفید از ErfanDL تشکر کرده اند:

    m_a_q (25th September 2013),SETIZEN (24th September 2013),TRIDENT (26th September 2013)



صفحه 1 از 5 123 ... آخرینآخرین

LinkBacks (?)


موضوعات مشابه

  1. تاپیک جامع : اخبار ؛ مقالات ؛ رونمایی و بررسی های تلفن همراه
    توسط XoMa در انجمن انجمن عمومی موبایل (Mobile Phones Discussion)
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 8th August 2014, 01:32 PM
  2. روش فعال سازی ویندوز 8 از طریق Skype
    توسط Agent 47 در انجمن نرم افزارهای کاربردی (Utility)
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 18th August 2013, 08:58 AM
  3. آشنایی با برخی تعاریف و مولفه های cpu
    توسط sMohammad در انجمن اورکلاک پردازنده (Processors Overclocking)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 13th December 2012, 08:02 PM
  4. به زودی کامپیوترهایی با سیستم عامل اندرویدی بسیار ارزان به بازار
    توسط fly در انجمن اخبار فناوری اطلاعات (IT news)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 12th October 2012, 06:23 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •