دوست عزیز ، با یک کار dGPU جدا، این کار بکنید ، ببنید مشکل بازم هم هست یا نه.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز ، با یک کار dGPU جدا، این کار بکنید ، ببنید مشکل بازم هم هست یا نه.
سلام خدمت همه دوستان...
بنده یه کارته[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دارم
دمای کارت تو حالت نرمال 36 وتو فول لود به 80 میرسه یعنی راحت میشه باهاش چای دم کرد:>
دوستان اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
آیا با عوض کردن خمیر میتونم به دمای مطلوب تری برسم؟ یا خمیر خودش بهتر هست.
پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون:-*
اگه کارتتون بیش از دوسال دارید اگه خمیر خوبی استفاده کنید تاثیر داره . البته این دما برای سری 570 580 معمولی هست.نقل قول:
دوست عزیز، دمای IDLE کارت شما، عادی هست مشکلی نیست، دمای کارت شما در زمان Work Load می تونه مربوط به تنظیمات سنگین اعمال شده که بروی بازی قرار دادید.یا تحویه نا مناسب کیس، ولی دما Work Load شما هم معمول هست .
ممنون دوست عزیز یه بار خمیر رو عوض میکنم ببینم چطوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_men2004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این همه میگن کارت های انویدیا خنک هستن....پسx-(
ممنون عزیز...نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دوست عزیز، دمای IDLE کارت شما، عادی هست مشکلی نیست، دمای کارت شما در زمان Work Load می تونه مربوط به تنظیمات سنگین اعمال شده که بروی بازی قرار دادید.یا تحویه نا مناسب کیس، ولی دما Work Load شما هم معمول هست .
کیسم x3 هست دقیقا همین طوره وقتی تنظیمات سنگینی رو اعمال میکنم پس از یه مدت تو بازی یا ارور دیسپلی میده یا دارکت ایکس یا یه ارور دیگه هم میده که میگه کارت هنگ کرد:(
مشکلی نیست، دمای IDLE و WorkLoad شما برای این کارت عادی هست، خوب هر چقدر کارت تحت فشار باشه دمای اون افزایش پیدا میکنه. خمیر برای GPU خواستید عوض کنید، بدید یک فرد متخصص این کار رو انجام بده، یک فشار زیاد ممکن هست به GPU اسیب بزنه.
اصلا فرصت نمیده که بخوام کاری کنم ، توی صفحه تنظیماتش هم میرم فرصت نمیده تصویر قطع میشه :-<نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تصویر میاد و بعد چند ثانیه میره؟
کابل تصویر رو در جهات مختلف تکون بده شاید مشکل از کابل باشه
گرافیک رو روی یک سیستم دیگه تست کن
بله! ، چند ثانیه تصویر میاد و بعدش کامل میره ! حتی اگر برم تو بایوس . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
رو یه سیستم دیگه هم گزاشتم که اصلا تصویر نمیاد و خود مادربردش هم گرافیک داشت که اون هم تصویرش قطع شد ولی وقتی کارت رو بر میدارم تصویر خروجی گرافیک خود مادر بردش میاد :(:nonchalance:
دوست عزیز وقتی روی سیستم دیگه هم تصویر نداره معنیش خرابی کارت هست حالا به هر دلیلی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]