ممنونم از همه دوستان عزیزم مخصوصا فرشاد دوست قدیمی و بسیارخوبم @};-
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم از همه دوستان عزیزم مخصوصا فرشاد دوست قدیمی و بسیارخوبم @};-
فرشاد جان خودت میدونی دیگه اختلافی از بابت فریم بین win 7 و 8 نیست همین bf3 با 670 رو حداکثر تنظیمات گاها برای من رو 35 فریم هم میومد البته با فنوم x4 965نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
غیر ممکنه با درایور مثلا min fps 25 بشه 40 یا 50
ایشون باید دقیق توضیح بدن رو چه تنظیمات کیفی این دو بازی رو اجرا کردن که bf حداقل 25 فریم داده؟ یه شات قرار بدن
شات قرار میدم دوست من ولی در نظر داشته باشید همون تنظیماتی که برادرم با کارت قبلیش یعنی 580 داشت با کارت جدیدش هم یعنی 770 قرار داده ولی افت فرمش بیشتر از 580 هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
!
درایور های جدید انویدیا برای سری 700 بر روی ویندوز 8 مانور بیشتری دارند عزیزم ....اختلاف فریم !!! من از فریم صحبت نکردم از سازگاری درایور صحبت کردم ....مشکل احسان جان با 770 دقیقا با این دو بازی که گفتن هست .. نه با تمام بازی ها ..در ضمن کارت 770 ایشون تست های بنچمارکیگ و پاس میکنه و با بنچمارک سایتها برابری داره ، پس نتیجه میشه گرفت اینجا فقط مشکل درایور هست ایشون با هر تنظیماتی بازی و انجام داده باشه باید پرفورمنس بالاتری بگیره ، اما با کارت 580 فریم و پرفورمنس بالاتری و میگرفته ...پس نتیجه ( تنظیمات برای 580 و 770 در بازی BF3 و Crysis3 باید یکی باشه ....اما وقتی کارت ایشون PCIx 3.0 هست و مادربور ایشون PCIx2.0 و برای کارتهای PCIx 3.0 در ویندزو 8 با WDDM1.2 پرفورمن بالاتر خواهد رفت .....این مسئله ویندوز 8 ربطی به مشکل ایشون نداره ( صحبت من آزمون خطا هست و پیدا کردن مشکل عطا جان ) take it easyنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من هم با صحبت های فرشاد جان موافقم بنظر منم این منطقی ترین جواب هست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فرشاد جون سازگاری بهتر درایور خودش رو در فریم بالاتر و پایدار تر بودن نشون میده دیگه وگرنه این سازگاری به چه دردی میخورهنقل قول:
اختلاف pcie2 و 3 روی هر سیستم عاملی حتی blue بیشتر از 1 یا 2 درصد نیست
اگر ایشون دقیقا یک تنظیمات رو برای بازی بر روی دو کارت اجرا کردن که من بعید میدونم!!!! و حالا 770 فریمی کمتری میده دو دلیل داره گلوگاه شدن cpu و مشکل درایور
مشکل درایور احنمالش کمه چون از عرضه بازی bf3 دو سال گذشته و از لانچ 770 هم حدود 3 ماه و در این مدت انواع و اقسام درایورهای بتا و فاینال اومده ادیتورهای های مختلف هم با همین
درایورهاا از این بازی تست گرفتن پس طبیعتا اونها هم باید فریم کمتری نسبت به 580 میگرفتن که اینجور نیست اکثرا یه اختلاف 30 فریمی وجود داره بین این دو کارت تازه کارت ایشون نمونه غیر مرجع هم
هست پس اخرش میرسیم به گلوگاه cpu. البته اگر شراطی که بالا گفتم وجود نداشته باشه.با تشکر فرشاد جون@};-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عطا جان ، من به هیچ عنوان با نظریات شما مشکلی ندارم دوست گلم ، اما اینکه 1090 بخواد گلوگاه باشه ..گمان نکنم ....احتمال درایور ، ویندوز ، نا هماهنگی قطعات سخت افزاری بیشتر هست ، اما احسان جان باید کارت 770 بر روی سیستم خودش حتما با 2600k تست کنه ...در این صورت معلوم میشه واقعا گلوگاه ایجاد میشه یا خیر.......@};-
درود
فکر نمیکنم از درایور باشه . :)
احسان جان دمای کارت رو توی لود چک کن ببین چنده ؟ این سری از کارتها یه گزینه ای داره که وقتی دمای کارت از اون حد بالاتر بره , فرکانس کارت رو کاهش میده و باعث افت فریم میشه ;)
در ضمن ورود شما رو به اورکلاکینگ هیروز تبریک عرض میکنم احسان جان :x
قربانت
مرتضی @};-
مرتضی جان کارت غیر مرجع ایشون کارت خنکی هست ، در ضمن اگر در بدترین شرایط هم باشه که فکر نکنم ، دما دیگه به دمای نرمال سری رفرنس که به 80 درجه هست که نمیرسه.....
در دمای 80 هم فرکانس کاهش پیدا نمیکنه...@};-
مرتضی خان اره gpu boost 2 همچین قابلیتی داره یه فرکانس پویا رو با شرایط حرارتی مختلف set میکنه ولی یه حداقل فرکانس رو در نظر میگیره و هیچ وجه از اون حداقل د کاسته نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر فرکانس پیش فرض رو هم در نظر بگیریم حتی بدون gpu boost باز هم اختلاف فریم خیلی زیاده با 580
یه گزینه ای هم هست در داخل کنترل پنل درایور به اسم power management mode که اگر روی prefer maximum performance قرار بگیره به هیچ وجه در بازی فرکانس کاهش پیدا نمکینه
حتی اگر تو بازی کارت از زیر لود سنگین دربیاد مثلا در هنگام لودینگ های میان مراحلی یا تو منوی بازی@};-