عزيز من بايد كارت رو بزاري رو يه سيستم كه يك كارت گرافيك ديگه داشته باشه. سيستمو با كارت سالم بوت كني و كارت خودت رو فلش كني.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عزيز من بايد كارت رو بزاري رو يه سيستم كه يك كارت گرافيك ديگه داشته باشه. سيستمو با كارت سالم بوت كني و كارت خودت رو فلش كني.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امکان انجام این کار رو نداشتم ، فقط فن گرافیک رو باز کردم با یک فوت جانانه :d و بسم الله جا زدم وصل کردم درست شد همین ! :d فنش صدا هم میداد روغن زدم اوکی شد ، ولی بابت پاسخ ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز کار اشتباهی کردید قسمت ball bearing فن رو روغن کاری کردید باعث جذب بیشتر خاک میشه لولای در که نیستنقل قول:
همین فکر رو هم کردم ، و میخواستم این کار رو نکنم ولی یکی از دوستام خونمون بود که کامپیوتر خونده و . . . روغن بهش زد ، من هم چیزی نگفتم :| حالا به نظرتون چی کار کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کاری که شده دیگه هیچ کاری نمیشه کردنقل قول:
دوستان در سیستم مورد نیاز بازی ها به گرافیک مورد نیاز یک بازی اشاره شده که این گرافیک ها عموماً برای PC هستن
حالا سوالی که برای من بوجود آمده اینه که گرافیک لپ تاپ من Geforce 740m هستش من چطوری باید متوجه بشم که فلان بازی روی سیستم من راحت اجرا میشه یا خیر؟!
کارایی Geforce 740m با کدام یک از کارت گرافیک های PC برابری میکند؟
نمیدانم منظورم را درست رساندم یاخیر!
سلام دوست عزیز. کارت گرافیک شما با AMD 6670 سری دسکتاپ برابری میکندنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahbazi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام متشکرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در Nvidia چطور؟
تقریبا با GT 440 البته 6670 یکم از GT440 قویترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahbazi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به رزولیشن lcd لپتاپ خیلی بستگی دارهنقل قول:
یه سایت مرجع خوب برای بنچمارک 740m
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]