سلام دوستان من یه کارت گرافیک تا 600 هزار تومن میخوام که بتونه بازیارو به خوبی وبا جزئیات بالا اجرا کنه ممنون میشم راهنمایی کنین
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من یه کارت گرافیک تا 600 هزار تومن میخوام که بتونه بازیارو به خوبی وبا جزئیات بالا اجرا کنه ممنون میشم راهنمایی کنین
مدل 1gb کارت msi 650. بعد از خردید فرکانس رو با مدل oc این کارت ست کن این مدلی که گفتم معمولی هست قیمت هم 570 هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Se7en [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام،
داداش بهترین کارتی که میتونی با این بودجه بگیری 7790 هستش، از برند سافایر، 7790 (البته 1 گیگش) تقریبا 600 تومنه و مناسبه بودجه شماست. @};-
نظر من هم روی 7790 هست.بهتره این کارت رو خریداری کنید.;)
سلام خدمت دوستان عزیز ...@};-
دوستان بنده میخواستم بایوس کارت گرافیک [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] آپدیت کنم
فایل آپدیت رو دانلود کردم ولی بلد نیستم بایوسش رو به بایوس جدید تغییر بدم ...
آقا عرفان هم که فقط آموزش کارت های AMD رو دادن...:(
اگه دوستان نرم افزاری سراغ داره یا میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم...:-*
سلام دادا
با این نرم افزار Nibitor میتونی فلشش کنی
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از حالت زیپ درش بیار و فایل بایوس رو بکش بنداز روش ؛ یا run as admin کن و فایلو بنداز توش تا اجراش کنه
پ.ن : راستی برای چی میخوای بایوسش رو اپدیت کنی ؛ اگه مشکلی نداری باهاش این کارو نکن یا قبلش با Gpu-z از بایوس فعلیش بکاپ بگیر
دوست عزیز شما نسبت به پارت نامبر کارت گرافیکیتون اگر فایل بایوس دانلود کرده باشید بدون هیچ مشکلی میتونید در ویندوز اجرا کرده و آپدیت کنید ، فقط باید مطمئن باشید فایل آپدیت بایوس با پارت نامبر کرات شما هم خوانی دارد ، بنده EVGA داشتم خیلی راحت بایوس آپدیت میشه و احتیاجی به Nvflash این برنامه ها ندارد ، اما شما باید در این تاپیک مشکل خودتون و عنوان میکردید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به هر حال این تاپیک حذف خواهد شد.
با تشکر@};-
سلام ممنون...نقل قول:
نوشته اصلی توسط red30b [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باهاش یه خورده مشکل دارم در مورد ولتاژ برا همین میخوام آپدیت کنم
بک آپ هم گرفتم ممنون
شرمنده عزیز ... ببخشید نباید تاپیک میزدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
صاحب اختیارید...
ولی اون فیلی که من دانلود کردم rom هست از رو ویندز اجرا نمیشه
از تک پاور آپ دانلود کردم...
پس آپدیت پیشنهادی خود EVGA نیست..!!؟...پیشنهاد میکنم این کارو انجام ندید دوست عزیزم@};-نقل قول:
برای انجامش شما احتیاج به نسخه nvflash-5.141.0.1 دارید ، که بر روی ویندوز کار می کند از طریق command Prompt ....
ولی در هر حال پیشنهاد میکنم این کارو نکنید.@};-
والا عزیز این gpu-z کارتم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تا ولتاژکارت رو به 0.9750v تغییر ندم کارت استیبل نیست من مدل های دیگه کارت رو نگاه کردم حتی کارت های رفرنس ولتاژشون 0.9888 هست حالا این کارت سوپر کلاک هم هست ولتاژش به نسبت کم تره
گفتم شاید بایوس کارت رو آپ کنم مشکلش حل بشه چون مطئنم این ولتاژ کم مربوط به چیپش هست پس باید تو همون ولتاژباقی بمونه.