ویندوز مشکل دارهنقل قول:
نمایش نسخه قابل چاپ
ویندوز مشکل دارهنقل قول:
آقا عرفان ویندوز مشکل نداره [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
روش شما رو هم امتحان کردم 3 تا بوق داد وتموم شد ...
ولی این روش هم همون بایوس قبلی رو کارت هست...:((
فک کنم بایوسی که tech powerup گذاشته تقلبی باشه:-?
سلام دوستان
یه کارت گرافیک GTX 560 رو میخوام رو یه سیستم ببندم که یه پاور 535 گرین روش هست و از اونجایی که این پاور فقط یه خروجی شش پین داره میخواستم بدونم که استفاده
با تشکر
مجاز که هست , ولی خب در طولانی مدت ممکنه به کارت آسیب برسه , بهتره بفکر ارتقا پاور هم باشیدنقل قول:
استفاده از مبدل تغذیه برق به هیچ وجه توصیه نمیشه پاور رو ارتقاء بدیدنقل قول:
ممنونم دوستان
راستش این برا یکی از دوستانه که سیستم رو ارتقا داده و یه پاور دست دوم خیلی تمیز 535 هم گیرش اومده و یه خرده محدودیت مالی هم داره
حالا میخوام بدونم که چقدر این مسئله مهم هستش ، اگه میدونید خیلی مشکل بزرگی نیست تا براش ببندم و در غیر اینصورت که هیچ
امیر جان ، ارتقاء پاور خیلی بهتر از این است که کارت گرافیکدچار مشکل شود ، و همچنین خود پاور ، پس بهترین انتخاب ، خرید و ارتقاء این پاور به یک پاور حداقل 600 یا 700 وات ، از نوع و مدل مرغوب///نقل قول:
با تشکر@};-
سلام
البته این پاور هم برای این کارت جوابگو هست ولی به شدت تحت فشار قرار می گیره.
Sent from my Galaxy using tapatalk
سلام دوستان
من ویندوزم رو عوض کردم الان که میخوام سی دی کارت گرافیک رو نصب کنم وقتی نصبش میکنم کامپیوتر رنگ قاطی میکنه سرعت میاد پایین صفحه هم دو ثانیه یه بار خاموش و روشن میشه ولی وقتی سی دی روش نصب نیس مشکلی نداره تورو خدا بگید چیکارش کنم درست بشه:-*:(
مدل کارت چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza123 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]