بد نیست ولی یک 1000w thermaltake خیلی بهتره برای این پیکربندینقل قول:
نوشته اصلی توسط amir311 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بد نیست ولی یک 1000w thermaltake خیلی بهتره برای این پیکربندینقل قول:
نوشته اصلی توسط amir311 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
من یه ساله msi radeon hd 5850 دارم.میخواستم بدونم کی باید خمیرش رو عوض کرد؟اصن نیاز به عوض کردن خمیر داره؟
خمیرهای stock تو نمونه های مرجع به طور معمول 1 سال یا حالا کمی کمتر یا بیشتر کارائی ایش رو حفظ میکنه و بعد شاهد افزایش دما خواهید بود اگر فرد واردی سراغ دارید میتونید با یک خمیر با کیفیت تعویض کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3adegh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تاکید میکنم به هیچ وجه خودتون این کار رو نکنید چون من احساس میکنم چندان وارد نیستید در این کار.
درست حدس زدین :d
برادر سعید هست.(mr.db) :d
سلام دوستان
چطور باید درایور کارت گرافیک رو آپدیت کرد ؟ چند وقت پیش هم توی دیوایس منیجر آنیستال کردم و هم کاتالیست رو حذف کردم اما بازم
کارتم رو میشناخت و تصویر کاملا عادی بود ، راهی دیگه باید میرفتم
سلام آقا امیر عزیز دلنقل قول:
عادی بودن تصویر به خاطر اینه خوده ویندوز درایور دیفالت برای کارت گرافیک داره .
درایور کارت گرافیک برای استفاده حد اکثر از کارت و استفاده از امکانات درایور و اجرایه بازی ها و ... هستش .
اگر شما روی صفحه ی دسکتاپ که راست کلیک می کنید گزینه ی AMD Catalyst Control Center وجود نداشت ، یعنی اینکه درایور کامل پاک شده
نقل قول:
ویرایش ( مثل اینکه محمد جواد جان از من زودتر پست دادن ) :d
درود
آخرین درایور کارتتون رو دانلود میکنید و پس از آنیستال کردن کامل درایور قبلی اقدام به نصب کردن درایور جدید میکنید . همین ;)
تصویر عادی هست اما درایور کامل مربوط به کارت شما نصب نمیباشد .
با باز کردن برنامه GPU-Z متوجه این موضوع خواهید شد .;)
با تشکر@};-
سلام محمدجوادجان @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راستش ویندوز 7 درایور سری 5000 amd رو نداره و همیشه بعد از نصب ویندوز تا درایور رو نصب نکنم تصویر درست نمیشه
حالا باید کاتالیست رو حذف و نصب مجدد کنم یا از دیوایس منیجر اقدام کنم
با تشکر از محبت دوستان
اگر کاتالیست نصب هستش ، اول پاکش کنید و بعدش نسخه ی جدید رو نصب کنید .نقل قول:
ویندوز 7 همیشه موقع نصب ویندوز تصویر رو درست می کنه ، قبل از اینکه ویندوز کامل نصب بشه و بالا بیاد ، من خودم 5770 داشتم و همیشه اینطوری بود :d
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول: