سلام امید جان ، یه شات بذار ببینیم داستان چیه....از تب دوم هم شات بذار.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام امید جان ، یه شات بذار ببینیم داستان چیه....از تب دوم هم شات بذار.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام عزیز
بفرما :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامی دوباره امید جان ، شما دو مورد را چک کن....کنار گزینه pcix یک علامت سوال هست (بفشار) ...بذار رندر کنه بعد مقدار 17 ببین افزایش داره یا خیر....در صورتی که برای 570 بنده اینطور نیست..در حالت بیکاری هم مقدار و درست مینویسه....یه با یک برنامه تست پایداری ببین مقدار افزایش داره یا نهنقل قول:
(امکان خرابی ویندوز هم هست)
هر دو حالت رو تست کردم
بازم همون 17 هست .
نرم افزار دیگه ای هست کهPixel Fill Rate رو نشون بده ؟
پ.ن : تو ورژن GPU-Z.0.5.4 درست نشون میده !!!
خواب دوست عزیز خودتون دارید میگید تو ورزن 5.4 درست نشون میده پس طبیعتا یا باگ gpuz یا درایورنقل قول:
الان شما به این ورزن gpu-z نگاه بکنید عملا پهنای باند رم و texture fillrate ای که ثبت کرده کمتر از کارت شماست
سلام آقا امیدنقل قول:
مشکلی نیست کارت بنده که 480 هست نرم افزار GPU-z 5.5 میزان pixel fillrate ro 33.6GP/s نشون میده اما GPU-z های جدید تر حدود 21 نشون میده.فکر میکنم فرمول محاسبه مقدار pixel fillrate در معماری Fermi تغییر کرده باشه.;)
دوستان یک نکته عجیب؟
من به این سایت رفتم تا یه بایوس برا کارتم فلش کنم(از سر بیکاری):d
بعدنکته جالب این بودش که همه کارت های رفرنس ولتاژشون 1.125 هست ولی برا من که از غیر رفرنس هست 1.2!
یعنی چی؟
تازه کارت من سوکت شش پین هم نمیخوره!
اونوقت با ولتاژ بیشتری هم پایداره؟!;)
این تصویر کارت مرجع هست:
اینم تصویر ولتاژه کارت بنده:
سلام عزیزم ، الان مشکلی پیش اومده:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما خوب بایوسی مود کردی روی کارت که ولتاژ افزایش داده ، اما فرکانس مموری شما الان 1150 هست ، با این ولتاژ اگر کلاک هسته روی 900 و مموری روی 1250 جواب بده بدون هیچ مشکل دما و نا پایداری میشه روی این بایوس حساب کرد...در غیر اینصورت امکان تخریب کارت گرافیک هست.
سلام فرشاد جان ممنون از پیگیریت.:)
ولی . . . .
من اصلا بایوس رو مودش نکردم.فقط اوایل که گرم میکرد من گرفتم یه تغییراتی تو نمودار دور نسبت به دما ایجادکردم ، نتیجه این شد که بعد از دمای 65 فنش 100 درصد میشد.
ولتاژش رو من اصلا دست نزدم یعنی تو نرم افزار فلش ش اصلا نبود که دست بزنم(اگر میبود از دستکاریش دریغ نمیکردم):d
جالبه با این ولتاژ بیشتر ، فرکانس هسته تا 890 میره و مموری کارت از 1150 هم به 1161 میره!
بحث من فرکانسش نیست.:)
بحث من اینه که آخه همه ی 5770 مرجع و غیر مرجع ، ولتاژشون 1.125 هست اونوقت این چه طوری با ولتاژ بیشتر کار میکنه؟
تا اونجا که میدونم ولتآژ 1.2 زیاده برا این کارت!
اینش باعث تعجب!;)
سلام علی آقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب شاید چون کارت شما سوکت شش پین برق نمیخوره برای پایداری به ولتاژ بالاتری احتیاج داره.
Sent from my Galaxy using tapatalk