در ضمن اینم بگم شمایی که میگی از پشت هیت میدن دوست عزیز از پشت هیت بدی که کلاً GPU جدا میشه از برد :))
نمایش نسخه قابل چاپ
در ضمن اینم بگم شمایی که میگی از پشت هیت میدن دوست عزیز از پشت هیت بدی که کلاً GPU جدا میشه از برد :))
سلام دوستان
یه سوال برام پیش اومده که آیا امکان داره کارت ها بعد از مدتی صدای فازهاشون زیاد بشه؟؟؟
اگه میشه چه مشکلی براشون پیش میاد
ممنون@};-
نویز قطعات الکترونیکی هست دیگه. مشکلی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan8858 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یک چیزی بت بگم شاید خندت بگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan8858 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارت 5770 داشتم بدجوری فاز هاش صدا میکرد
یعنی وقتی که کارت داخل لود میرفت ویززززززززز صدا میکرد.
بار آخر گرفتم بازش کردم قشنگ شستمش صداش قطع شد.(البته به هیچ وجه شما این کار رو نکنید.);)
اینو گفتم برا اینکه گاهی گرد و خاک هایی که روی کارت میشینه باعث اینجور چیزا میشه.
کارتت رو یک بار بازش کن قشنگ با اسپری مخصوص تمیزش کن ، احتمالا صداش قطع بشه.
واقعا با شستن صداش قطع شد؟؟!!=)):))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میدونی ،چند روزی هست به صدا های کیس خیلی حساس شدم چون درب کیس رو باز کردم .
همین که واسه کارت ضرر نداره کافیه دیگه بشورمش پرومیشه :دی
سلام .
دوستان یه مشکلی پیش اومده این که سیستم رو روشن میکنم همون ابتدا سیستم هنگ میکنه و هیچ اتفاقی نمی افته یه عکس هم میزارم تا بهتر متوجه بشید:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وقتی که همون صفحه ای که تو عکس بالا میاد سیستم هنگ میکنه.
اگه لطف کنید پاسخ بدید ممنون میشم.
دوست من از gpu موجود در پردازنده تصویر بگیر.
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم به نظر شما با توجه به مشخصات سیستم بنده ارزش داره یه کارت گرافیک 6790 دیگه ببندم و کراس کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط skazi_2010 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیر نه ارزش داره و نه سیستمتون برای یه 6790 دیگه پاسخ گوست.
مرسی ممنون از راهنماییت دوست گلم.