سلام
يه كارت گرافيك sappaire R280 Vapor دارم كه 3 روز پيش حين كار يه باره هر دو فنش استاپ شد ولي گرافيك مشكلي نداره
فن ها هم كه با دست ميچرخونم براحتي و روان ميچرخه
كارت گارنتي هم نداره بنظرتون مشكل از كجاست و بايد چيكار كنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
يه كارت گرافيك sappaire R280 Vapor دارم كه 3 روز پيش حين كار يه باره هر دو فنش استاپ شد ولي گرافيك مشكلي نداره
فن ها هم كه با دست ميچرخونم براحتي و روان ميچرخه
كارت گارنتي هم نداره بنظرتون مشكل از كجاست و بايد چيكار كنم؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط eq-sun [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
احتمال این که پین فن قطع شده باشه هست
با دست یکم با پین برق فنش بازی کنید شاید مشکل حل شد.
بله انگار مشكل از همين بود همينكارو كردم درست شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون
با سلام.
من 2 تا 780ti دارم.
منتظرم بورد بیاد تا سیستم رو جمع کنم.
کار من گیم و طراحی انیمیشن هستش.
الان سوال من اینه که چیکار کنم :
این 2 تا 780 ها رو نگه دارم ؟
یدونه کوادرو 4000 بگیرم بزارم تنگشون ؟
2 تا 980 بگیرم ؟
ممنون میشم راهنماییم بفرمایین.
سپاس
در کل دارندگان کارت های hawaii و gk110 , ارتقا به سری 900 نیاز ندارن. شما همین دو کارت ات نگه دارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حالا اگه یکی دیگه سوال پرسیده بود، 2 صفحه مشق مینوشتی واسش.:xنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کوادرو رو چیکار کنم. بگیرم یا نه ؟
نیاز نیست بگیری با همین دو TI کار ات راه میوفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام.
چرا با SLI نمی شود مقدار VRAM را افزایش داد؟
نرم افزار های گرافیکی توان استفاده از SLI را دارند؟
بازی های رایانه ای توان استفاده از SLI را دارند؟
می خوام از GTX 570 به 970 ارتقا بدم. آیا منطقی است؟ با توجه به اینکه پاورم کشش amd را ندارد.
@};-
1:به خاطر این که درهر صورت هر دو GPU همزمان یا یک فریم رو رندر میکنن و یا یکی فریم n و دیگری فریم n+1 رو رندر میکنه به همین دلیل هر کدام فقط با مموری خودشون کار میکنن و نمیتونن مموری هاشون رو با هم به اشتراک بذارن
2:بسته به کد نویسی برنامه داره که بتونه همزمان از چند GPU پشتیبانی کنه
3:باز هم بسته به انجین بازی و درایور داره , ولی عمومما پشتیبانی MULTIGPU توسط درایور دیرهنگام هست و به علاوه باگ و لگ و غیره سایر مشکلات MULTIGPU.
4: کاملا منطقی هست و تفاوت بسیاری احساس می کنی
سلام من دیروز برایه رفع مشکل یکی از سیستم هایه فامیل درصحنه به مشکل خوردم که گرافیک
Nvidia Gigabyte Windforce GTX 770 OC
تو برنامه gpu.z
Physx گرافیک فعال نمیشه 10تا gpu zو ازاول ویندوز عوض کردیم وگرافیکو ابدیت کردیم وازدوباره درایور قبلی رونصب کردیم که درست نشد این مشکل از چیه اینم عکس gpu z ویه سواله دیگه که دارم این خودش همینجوریه ؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]