ممنون رفیق
همیشه جواب ما رو کامل میدید:x
من فکر میکردم عمرش کمتر از سال بشه!
یه سوال دیگه ، آیا عمر گرافیک هم مثل cpu زیاده؟
تو بازی مثل واچ داگز دمای کارتم به 80 درجه میرسه
2-3 ساعت در روز
با این وضعیت عمرش چطوره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون رفیق
همیشه جواب ما رو کامل میدید:x
من فکر میکردم عمرش کمتر از سال بشه!
یه سوال دیگه ، آیا عمر گرافیک هم مثل cpu زیاده؟
تو بازی مثل واچ داگز دمای کارتم به 80 درجه میرسه
2-3 ساعت در روز
با این وضعیت عمرش چطوره؟
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط pedramshams [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد گرافیک عمر گرافیک ها نسبت به پردازنده ها کمتر هست چون دمای شدیدی تولید میکنند اما گرافیک های نسل جدید مثل nvidia gtx 970 یا 980 و نسل های آینده از معماری بهینه ای برخوردار هستند که باعث میشه دمای کارت و مصرف کارت به شدت پایین بیاد که همین مورد در عمر گرافیک تاثیر زیادی داره
سلام خدمت دوستان گل؛؛یک چند تا سوال برام بوجود اومده بود بهترین جا برای پرسش رو اینجا دونستم میخوام بدونم کدوم کارت گرافیک توی گیم به نظر شما بهتر عمل میکنه حالا فرض کنید که بالاترین تظیمات گرافیکی رو هم میخوایم اعمال کنیم( HBAO ؛ Super Sampling) چه توی رزولیشن فول اچ دی یا رزولیشن 4k؛؛؛ کارت گرافیکهای مورد سوال من یکی 970 هست و یکی دیگه 290X سری لایتنینگ.... حالا هر چند این دو سری از نظر هزینه و نوع کاربرد تخصیشون با هم فرق میکنن ولی برام سوال شده بود که کدومشون کلا توی گیم بهتر عمل میکنه با تنظیمات بالایی که بهتون گفتم....ممنون
قطعا 970 بهترین انتخاب هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudps3 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای 4k یک کارت کافی نیست , مگر اینکه دو هسته ای باشه
آیا فارکرای 4 با 4 گیگ رم و گرافیک R7 260X با مانیتور سی ار تی با بالاترین تنظیمات روون و بدون تیک اجرا میشه؟
به هیچ وجه , با سیستم های قدرتمند هم لگ و افت فریم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این که فارکرای 4 کلا رو همه سیستما مشکل داره رو میدونم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منظورم از بابت این سوال این بود که یکی از بستگانم این بازی رو نصب کرد با وجود سیاهی بیش از حد سایه ها و رنگ زننده بازی که تو همه سیستما برای این بازی دیده میشه ولی اصلا بازی کند نشد.
این حداقل سیستمی که برای این بازی معرفی شده خیلی از سیستم آشنام بالاتر بود ولی تو اجراش مشکلی نداشت.
حتی کال آف هم راحت بدون کندی تو بازی اجرا شد.(همینش واسم عجیب بود)
بستگی به تنظیمات کیفی و ******** ها داره , وگرنه اینجور نیست که اصلا اجرا نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای رفع شدن مشکل سایه ها هم باید اخرین اپدیت که 1.04 هست و دریافت کنید و درایور اپدیت باشه
سلام دوستان من امروز 2 تا 970 گرفتم هرکاری میکنم گزینه SLI تو کنترل پنل نمیاد ! کسی نظری داره ؟ ممنونم .
کابل SLI رو وصل کردی به دوتا کارت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHARK [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]