مخلصیم عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Subzero7111 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اخه برای استفاده همیشگی میخوام عزیز به نظرتون افزایش فرکانس هابااورکلاک بهتروپایدارتره یافلش بایوس؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مخلصیم عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Subzero7111 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اخه برای استفاده همیشگی میخوام عزیز به نظرتون افزایش فرکانس هابااورکلاک بهتروپایدارتره یافلش بایوس؟
after burner و ابزارهای مشابه قابلیت over اتوماتیک در هنگام startup رو دارن یعنی هر وقت ویندوز بالا بیاد کارت over هست بدون نیاز به load پروفایل به شکل دستینقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوبه پس دراین صورت نیازی به ادیت بایوس نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان
یه سئوال دارم و ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
لطفا بفرمایید از روی تصویر زیر چطور میشه فهمید که بازی در چه فریمی اجرا شده
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قسمت framerate زده ماکسیمم 62 فریم بر ثانیه گرفتید:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنونم حسین جان از لطف شما و سایر دوستانی که وقت میزارید ، زحمت میکشید و سخاوتمندانه اطلاعاتتون رو در اختیار سایرین قرار میدید @};-
این تصویری که گذاشتم مربوط به بازی nba 2k 14 بود که فکر میکردم افت فریم دارم اما با این تصویر متوجه شدم که اینطور نیست اما گاهی توی این بازی
یا pes 2014 در حرکاتی که از نزدیک نشون داده میشه تصویر یه مقدار لرزش داره
حالا سئوالم اینه که این لرزش مال چی میتونه باشه
با تشکر
خواهش میکنم عزیز:x
هدف اصلی این انجمن اینه که از همدیگه چیز یاد بگیریم;)
اگه فقط بعضی از بازی ها اینجوریه ممکنه ایراد از بازی باشه که با آپدیت های بعدی حل شه یا نا سازگاری با درایور که با درایور های آینده بهتر بشه و یا دلایل دیگه.
یادمه یه بازی داشتم که مثلا وقتی دوربین رو رو نزدیک میزاشتی کمی لرزش داشت( خیلی کم ) که با آپدیت بعدی بازی حل شد;)
سلامنقل قول:
منظورتون از لرزش چیه؟
اگه با فریم بالا احساس کندی دارین مشکل تاخیر فریم ها هست.
Sent from my Galaxy using tapatalk
گزینه ی vsync رو روشن کنین احتمالا مشکلتون حل میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
گزینه ی vsync رو روشن کنین احتمالا مشکلتون حل میشه
ممنون حسین جان این کار رو کردم اما بازم همونطوره @};-
سلام رضا جان @};-نقل قول:
سلام
منظورتون از لرزش چیه؟
اگه با فریم بالا احساس کندی دارین مشکل تاخیر فریم ها هست.
بله ، در حالی که سرعت فریمها خوبه اما گاهی در تصاویر نزدیک و تصاویر پرسرعت مثل یه پاس بلند که یه دفعه توپ با سرعت بالا از یه نقطه به نقطه ای دیگه میره
یه خرده تصویر میلرزه