سلام.
دوستان چه جوری می تونم مقداری از حافظه رم رو برای گرافیک share کنم ؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
دوستان چه جوری می تونم مقداری از حافظه رم رو برای گرافیک share کنم ؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط dead_eagle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سئوال شما خیلی کلی هست. ضمنا اگه مدل گرافیک خودتون رو اعلام می کردید بهتر راهنمایی می گرفتید.
کارتهای گرافیک امروزه دارای حجم حافظه های زیادی هستند و برای اکثر بازیهای رایانه ای و کارهای گرافیک و رندر و .... مناسب هستند. پس نیازی نیست که شما اینکار رو انجام بدید.
حال اگه کارت گرافیک شما قدیمی تر هست و از تکنولوژی Turbo Cache پشتیبانی میکنه، در صورت نیاز به مقدار حافظه بیشتر به واسطه درایور کارت مقداری از حافظه سیستم شما در اختیار گرافیک قرار میگیره و این کاملا بسته به نیاز کارت گرافیک شما به مقدار بیشتر حافظه هست.
@};-
دوستان سلام.
2 تا 780 رو sli میکنم.
یدونه هم 580 لایتنینگ دارم.
میشه اینو هم به عنوان کارت فیزیک استفاده کنم ?
ارزش داره ?
ممنونم
سلام علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه عزیز به هیچ عنوان ارزش نداره
اگر هم فروشی هست ما خریداریم ;)
بله امکانش هست ولی کاملا غیر منطقی این حرکت مصرف برق و نویز و حرارت بیشتر رو به همراه داره و کمترین خروحی. این دو کارت کاملا کفایت میکنه. دیگه برای 4 تا دونه بازی در سال اون هم شاید از تمام قابلیت های فیزیک استفاده بکنه یا نه که 580 استفاده نمیکنن. بازی هایی که فعلا قراره به شکل قابل توجه از apex استفاده کنن و در استانه عرضه هستن میشه از batman:AO و COD:GHOST نام برد این که میگم قابل توجه یعنی اینکه نسبت به بقیه , نه اینکه تمام و کمال پشتیبانی کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باسلام به همه عزیزان
ایامیشه بایوسgtx560روفلش زدوبعدش بایوس560tiروبریزیم روش درنتیجه واحدهای غیرفعال شده روفعال کنیم؟
همچین چیزی امکان داره؟فرکانسهاهم بالاترمیره یانه؟
سلام دوست عزيز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خير چنين كاري روي اين كارت نميشه انجام داد چون كلا مسيرهاي سخت افزاري تعريف شده تو بايوس متفاوت هست.
باتشکرازشمانقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پس برای افزایش فرکانس هاودرنتیجه افزایش کارایی ازچه بایوسی میتونم استفاده کنم؟
بایوسasus gtx560 dc2 topبرای این کارخوبه؟میشه ازش استفاده کرد؟
درصدASICبرای چیپ گرافیکم93درصدهستش
فرکانس پایه810هستش
خیر دوست عزیز. بهترین کار اینه که بایوس کارت خودتون رو ویرایش کنید و روی کارت فلش بزنید. با نرم افزار NiBiTor میتوانید این کار رو انجام دهید. دانلود: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درودنقل قول:
شما اور کلاک چرا نمیکنین علی دوست عزیزم ؟
بایوس ادیت کردن واسه این کاری که شما میگین بی معنی هست . هر موقع لازم دارین اور کنین و بعد از اتمام کارتون تنظیمات نرم افزار رو ریست کنین
برای این کار از msi after burner استفاده کنین
س