اینکه یه سری مشخصات رو نمیشناسه به خاطر نصب نبودن درایور هست با اپدیت بایوس هم به هیچ وجه مشکل شما حل نمیشه , ممد جون قبلا هم بهت گفتم کارتت تعطیل شده
نمایش نسخه قابل چاپ
اینکه یه سری مشخصات رو نمیشناسه به خاطر نصب نبودن درایور هست با اپدیت بایوس هم به هیچ وجه مشکل شما حل نمیشه , ممد جون قبلا هم بهت گفتم کارتت تعطیل شده
سلام بر علی آقا عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
علی آقا دستکاری به هیچ عنوان نکردم
مشکل از اونجا شروع شد که یه کارت 7750 یکی از دوستان رو گرفتم برا تست که اونو انداختم رو سیستم تصویر نداد همون 7750
بعد که کارت 5770 خودم رو بر گردوندم رو سیستم اینم تصویر نداد :d
دیگه کله ماجرا همین بود ، من بی تقصیرم :-p
سلام عزیز دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله شما قبلآ گفتی ولی درایور کامل نصب شده و کارت هم توسط catalyst شناخته شده .
ممد جان از لولش بهم نگفتی قضیه اینجوری فقط گفتی کارتم تصویر نمیده که خواب هزارتا دلیل داره
شما یه کارت دیگه رو سیستمت بزار ویندوزت رو عوض کن و رو ویندوز جدید کارت خودت رو نصب کن یکبار هم بایوس رو clear کن و بروی اسلات دوم x16 بزار
محمد جواد جان یه پیشنهاد دارم.
اون اینکه با یه کارت ارزون قیمت مثل 5450 یا 8400 چیزی تست کن اگر بازم مشکل پا برجا بودش.
این احتمال وجود داره که درگاه pci شما ایراد پیدا کرده.
به هر حال تنها چیزی که به ذهنم میرسید همین بودش.
معمولا این حالت زمانی پیش میاد که به غیر از گرافیک یک کارت pcie دیگه هم بر روی یکی از اسلات ها نصب کرده باشید که چینش پهنای باند به این شکل میشه الان شما این کار رو کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی ببخشید آقا عطا ، حق با شماست :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آقا عطا ویندوز رو هم عوض کردم و بایوس مادربرد رو 20 دفه clear کردم ولی مشکل پا برجا بودش .
مادربرد هم کلآ یک دونه اسلات گرافیک داره :-p:d
علی آقا خیلی ممنوننقل قول:
محمد جواد جان یه پیشنهاد دارم.
اون اینکه با یه کارت ارزون قیمت مثل 5450 یا 8400 چیزی تست کن اگر بازم مشکل پا برجا بودش.
این احتمال وجود داره که درگاه pci شما ایراد پیدا کرده.
به هر حال تنها چیزی که به ذهنم میرسید همین بودش.
راستش کارت 210 رو سیستم تست شده و سیستم مثل ساعت داشت کار می کرد ، برای محکم کاری یه کارت قویتر مثل 5870 هم انداختم رو سیستم و اونم کار کرد فقط این کارت کار نمی کنه
فک کنم باید دیگه کار به گارانتی کشیده ، گارانتی کارتم تموم شده ، باید هزینه رو خودم بدم :d
خیلی ممنون از همه ی عزیزان ، یک دنیا ممنون
ممد وقتی کارت تصویر نمیده پیغام no signal رو مانتیور میاد اگر میاد احتمال داره از پورت های خروجی هم باشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پیغام no signal وقتی کابل به کارت وصله نمیاد ، فقط با کابل hdmi همون که قبلآ هم گفتم کارت 5 6 ثانیه تصویر می ده و بعد می پره حالا می خواد هر کجا باشه ، چه تو بایوس ، چه تو ویندوزنقل قول:
پورت های خروجی کارتو تک تکشون رو امتحان کردم ، فقط dp نداشتم
مانیتور no signal می ده وقتی کابل وصل نیست ولی برای محکم کاری تو مانتیور دیگه هم تست کردم بازم تصویر نداد .
@};-@};-
زمانی که کارت رو قبل از اینکه مشکلی پیدا کنه از اسلات خارج کردی کارت داغ بود؟ یعنی منظورم اینکه بلافاصله بعد از خاموش کردن سیستم کارت رو خارج کردی و اینکه تکاننقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شدیدی به کارت وارد نشده در هنگام داغ بودن؟