احتمال همون مشکل عدم ساپورت تبدیل از dual link dviهستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ArashMiniStar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my SM-G900 using Tapatalk 2
نمایش نسخه قابل چاپ
احتمال همون مشکل عدم ساپورت تبدیل از dual link dviهستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ArashMiniStar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my SM-G900 using Tapatalk 2
مرسی.یعنی مانیتور ساپورت نمیکنه یا گرافیک؟ چون با هم تبدیل خودش هم 6750 تست کردم پابرجا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط omid_021 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کاریش نمیشه کرد؟ فقط تعویض مانیتور راه حلشه؟
دوست عزیز شما به تاپیک زیر مراجعه کنید و نوع Dvi کارت و تبدیل رو همین جا به طور دقیق اعلام کنید.نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان.
میخواستم بدونم کارت 280x با 4690 گلوگاه بوجود میاد؟
> خیر کاربر گرامی Gpu BOUNAD بجود نمیاد. یا همون گلوگاه.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط P_A_Y_A_M [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قصد خرید دارید ، یا فقط قصد سوال کردن ( چون سوال و مشکلات کارت گرافیکی هم تاپیک جداگانه دارد )
اما برای جواب شما باید بگم خیر گلوگاه نخواهد شد.
با تشکر@};-
اوه پس گرفتم اون مبدل dvi بهvgaکه من دارم برای dviمعمولی هست یعنی Dual link DVI ولی به گرافیک جدید باید کابلنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dual-Link DVI-I به vgaبگیرم درست گفتم اصلا داریم همچین پورتی هست که بشه توسایتش نوشته بود دارای دوپورت
Dual-Link DVI-I و
Dual-Link DVI-D
باکدومشون میشه تصویرگرفت ایامیشه عکس مبدل روهم بذارید
تصویر باکدوم پورت تصویرمیده واسم مبدل چیه واون تایپیک خروجی تصویر وهم خوندم عالی بود
ولی بازم سوال میکنم که خیالم راحت باشه
باکدوم یکی ازپورت هامیشه تصویرگرفت اسم تبدیل چیه اون خروجی تصویرروهم دیدم ممنون چیز مفیدی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی گفتم بازم برای اخرین بارسوال کنم اطمینان پیداکنم که جواب میده یانه
مگه در پست 733 به شما توضیح داده نشد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزیزمیدونم ایشون زحمت کشیدن جواب دادن ولی من باید جواب اخروبگیرم کارازچوب کاری عیب نمیکنه باکدوم ازاین پورت ها میتونم تصویربگیرم هست مبدلش توبازاربشه بهcrtبستنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dual-Link DVI-I و
Dual-Link DVI-D
این جوابوبدین منوشرمنده کردید فقط همین