ویندوز رو عوض کن و اخرین نسخه از درایور رو بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وقتی ویندورزبالا میاد اون صدا welcome ویندوز میاد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ویندوز رو عوض کن و اخرین نسخه از درایور رو بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وقتی ویندورزبالا میاد اون صدا welcome ویندوز میاد ؟
ویندوز رو تازه عوض کردم به امید اینکه درست بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
صدا هم الان چک کردم صدا داره، کیبورد هم هنگ نیست فقط تصویر سیاه ست!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
دوستان میخواستم بدونم آیا میتونم از قابلیت Virtu استفاده کنم و گرافیک مجتمع و گرافیک کارتم رو باهم ادغام کنم؟ مینم که این قابلیت رو داره، فقط میخوام بدونم آیا با کارت گرافیکم مشکلی نداره و میتونم از این قابلیت استفاده کنم؟ (مشخصات سیستم امضام)
با تشکر :)
از داخل بایوس فعالش کن و درایورش رو نصب کن و تمام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Raiden [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میتونی بین gpu ها سوئچ هم کنی فقط موقع استفاده باید vsync رو غیر فعال کنی
تو یه یکسری از بازی ها هم ممکنه پشتیبانی نشه.
سلام ابولفضل جان من با مین z77 delux این مشکل رو داشتم که با رد شدن لگو ویندوز دیگه welcome رو نشون نمیداد مثل این میموند که screen refresh بیشتر از حد معمول ست شده باشهنقل قول:
مشکل از مانیتوره یا درایور
مانیتورت چیه ؟
اگه auto set داره یه باز بزن ببین درست میشه
و آخرین درایور رو از خود سایت اینتل دانلود کن
مشکل من البته با تغییر ویندوز روی هارد دیگه و قطع کردن هارد اولی درست شد و بعد که دوباره هارد رو جابه جا کردم ویندوز اولی درست شد خود یه خود !!!
سلام
من میخوام دوتا مانیتور وصل کامپوترم بکنم
من مادر بردم یه گرافیک آنبرد داره
ولی وقتی کارت گرافیک میبندم رو مادربردم
دیگه گرافیک آنبرد کار نمیکنه چرا؟
راهی هست بشه از دوتاش استفاده کرد؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط m-h-gta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز چنین امکانی وجود نداره که هم از آنبرد استفاده کنید هم از کارت گرافیک.
شما هر مانیتور رو به یک کانکتور کارتتون متصل کنید مثلا اگه دوتا dvi داره به dvi وصل کنید یا...
دوستان امروز داشتم مشخصات کارت گرافیک رو با GPU-Z نیگا میکردم که به یه چیز جالب و عجیب بر خوردم !!!
تو این سایت مشخصات GPU کارت من مشخصه :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میزان Pixel Fill Rate کارت من تقریبا 24 هست .
ولی وقتی با GPU-Z نیگا میکنم نوشته 17 !!!
جریان چیه ؟!
@};-
دوست عزیز میزان pixel fill rate رابطه مستقیم با فرکانس gpu دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب فرکانس بنده هم 607 مگاهرتز هست .
حالا نمیدونم شاید اون عدد 17 رو وقتی نشون میده که فرکانس به حالت بیکاری میره !!!
تو یه حالت 405 مگا میشه و بعدش 50 مگا !!!
شاید اون عدد رو اون موقع محاسبه میکنه و نشون میده !