یعنی چی مشکل داره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حالا من چیکار کنم ؟
لطفا کمکم کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی چی مشکل داره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حالا من چیکار کنم ؟
لطفا کمکم کنید
اقدام به تعویض کارت کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aseman_5700 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ذوست عزیز مشکل کارت گرافیکت 100% از GPU و لحیم سردیه اون هست من دقیقاً 5 تا کارت گرافیک تعمیر کردم با همین مشکل وقتی درایور نصب نیست ویندوز بالا میاد اما وقتی نصبش میکنی ری استارت میشه!! فن کارت و باز کن و Heat بگیر روش البته اگه این کار و نکردی بده به کسی که بلده و انجام داده!!
- - - Updated - - -
ذوست عزیز مشکل کارت گرافیکت 100% از GPU و لحیم سردیه اون هست من دقیقاً 5 تا کارت گرافیک تعمیر کردم با همین مشکل وقتی درایور نصب نیست ویندوز بالا میاد اما وقتی نصبش میکنی ری استارت میشه!! فن کارت و باز کن و Heat بگیر روش البته اگه این کار و نکردی بده به کسی که بلده و انجام داده!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط aseman_5700 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینقدر راحت نیستنقل قول:
گرونه ممنم دخترم و پول ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط skazi_2010 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مرسی دوست عزیزم
من وارد نیستم راهنمایی دقیقتر میکنی
کاری از دست شما بر نمیاد بهترین کار اینه که یه تعمیر کار وارد پیدا کنید و کارتو ببرید و مشکلتون رو بگید یه دستگاهی دارن به نام هیتتر مثل سشوا ر هست ولی قویتر پشت کارتو باهاش حرارت میدن تا قلع سرد یا قلع مردگی از بین بره ولی با این کار هم باز تا شش ماه بیشتر جوابگو نیست و دوباره میشه مثل الان ولی برای کار راه اندازی تا شش ماه خوبه ولی بهتره از الان به فکر یه گرافیک دیگه باشید .هزینه که میتونید بکنیدبگین تا اساتید بتونن تو خرید گرافیک بهتون کمک کنننقل قول:
البته این رو هم به توضیحات علی اضافه میکنم که راه حل اصولیش Reball کردن هست که نیاز به دستگاه خاص و شابلون خاص مربوط به هر چیپ داره که تو این روش چیپ رو کامل جدا میکنن و مجددا همه پایه هارو به برد لحیم میکنن.
Heat کردن موارد جزئی رو بر طرف میکنه و به درد نمیخوره. دوست من وقتی به شما میگم باید کارت تعویض شه , یعنی باید تعویض شه.
شما دیگه نباید دنبال تبصره و تک ماده بگردی
علی جان هیتر چیه؟:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_men2004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هیتر پشت کارت رو خراب میکنه
اکثر تعمیر کارای ناوارد با هیتر چیپ رو بلند میکنن یا لحیمش رو ترمیم میکنن.
برای این کار باید با دستگاه BGA و استفاده از ماده ای به نام فیلکس که لحیم چیپ رو ترمیم میکنه اقدام بکنند.
کارت منو یادته 8500GT به هرکسی دادم نتونست درستش کنه بعد دادم تعمیر کار خودمون با دستگاه چیپش رو حرارت داد از روز اولش هم بهتر شد.لامصب 833 کور کلاک میزد !!!!!:))
هیتر پشت بورد رو هم کج میکنه و عمر بورد هم کم میشه ولی با دستگاه مثل روز اولش میشه.
پس هیتر اکیدا ممنون !!!!!!
نقل قول:
عطا جان بلند کردن چیپ به صرف نیستش هزینه ش از خود کارت بیشتر میشه.
بلند کردن چیپ رو بیشتر روی چیپ های گرون قیمت تست میکنن.
برای ایشون هم قطعا خرید کارت جدید به صرفه تر هستش
من به جای علی جواب ات رو میدم:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قلع مردگی با لحیم سردی در اثر بالا و پایین رفتن زیاد دمای چیپ ممکنه به وجود بیاد که باعث میشه لحیم بین پایه چیپ و مدار ترک بخوره و اتصالش یا قطع بشه و یا ضعیف.
Heat کردن ام که فقط به چیپ حرارت میدن و جداش نمیکنن
دوستان مرسی که همه اینکاره اید اما باز به جای رفع عیب حکم تعویض رو میدید!!! وقتی میشه با هیت کردن کارت رو درست کرد چه نیازی به Reball کردن هست؟؟؟ تمام تعمیر کارهای و حتی گارانتی ها ی قطعات هم از این روش استفاده می کنند!! والا من کارت خودم رو دوبار با ژل مخصوص هیت کردم کاملاً داره کار میکنه باز خودت صلاح میدونی کارت گرافیک حداقل نوش 110-120 تومن آب میخوره واست اگه میتونی هزینه کنی عوض کنی بهتره!! در کل آخرین گزینه معمولا تعویض هستشااااا