دوست عزیز تصویر میلرزه یا کارکتر ها؟نقل قول:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز تصویر میلرزه یا کارکتر ها؟نقل قول:
خوب احتمالا مشکل شما تاخیر فریم ها هست.کارت گرافیک شما چیه؟نقل قول:
Sent from my Galaxy using tapatalk
برای منم این تاخیرفریم وجودداره البته فقط توبازی فیفا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان بارزولوشن1080و4xفیلترانتی الیازینگ وجزییات بالادارم240فریم میگیرم تواین بازی!
ولی موقع سانترهاوشوتهای بلنداحساس کندی فریم دارم
v-syncروبه همراهtriple bufferingفعال کردم هیچ تاثیری نداشت
درایورعوض کردم تاثیری نداشت
GTX560باپردازنده چهارهسته یی فرکانس3.5گیگاهرتزوچهارگیگ رم ویندوز7سی ودوبیتی
به نظرتون مشکل چیه؟
دوست عزیزم ، بازی و داخل کنترل پنل انویدیا V-Sync بصورت Adaptive قرار بدین ، اگر از Msi Afterburner استفاده میکنید در قسمت مونیتورینگ riva tuner فریم بر روی 60 لاک کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همین کارهاروانجام دادم البته توافتربرنرقسمت مونیتورینگ نمیدونستم توکدوم گزینه فریم روی60لاک میشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی توبقیه بازیام مثله دیرت3یاکرایسیس3واویل6و...فری م روی60لاک هستش وهیچگونه تاخیرفریم ندارم تواین بازیا
این موردتاخیرفریم برای من فقط توهمین بازی فیفادیده میشه!به صورت لگ های ریزوتاحدودی قابل چشم پوشی هستند
ولی اگه راهی هست که بتونم درستش کنم خیلی خوب میشه
امکان داره این نسخه ازفیفاباکارت گرافیکم ناسازگارباشه؟چونکه گرافیک قبلیم4890بودکه تواون کاملافریم هایکنواخت بودبدون هیچ مشکلی...
دوست عزیز اینی که شما میگی lag نیست و فعال و غیر فعال کردن v-sync که برای شما جواب نداده تاخیر فریم تو بازی های مختلف متفاوت هست کاری هم نمیشه کرد باید منتظر درایور جدید باشید شاید مشکل شما رو حل کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اره دوست خوبم همونطوری که گفتیداین مشکل من تواین بازی اسمش تاخیرفریم هستش نه افت فریم ولگ و....نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چونکه باچندتانرم افزارسرعت فریم بازی روتست کردم میانگین240فریم میده!
ولی خب تاخیرفریم توبازی به وضوح دیده میشه
به هرحال امیدوارم بااومدن درایورجدیدمشکل این بازی برام حل بشه
سلام
دوستان خیلی میبخشید من یه روز نبودم در حالیکه سئوال کننده خودم بودم
پست های دوستان رو خوندم ، مشکل من هم همین بود و تا اومدن درایور جدید صبر میکنم
با تشکرمجدد @};-
سلام خدمت دوستان . امروز کارت گرافیکم رو روی یه کیس دیگه گزاشتم (که خود مادربردش هم گرافیک داره) هر کاری میکنم تصویر نمیاد :( نه با خروجی گرافیک من و نه با خروجی گرافیک خودش !!:(( وقتی کارتم رو در اوردم با خروجی خودش تصویر اوکی شد :|وقتی دوباره روی سیستم خودم کارت رو گزاشتم فقط چند لحظه تصویر میاد و کامل میره :( چی کار کنم؟؟!
به نظر من كارتت رو فلش كن مشكل حل ميشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TNA Fan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]