با گرین 580 هم تست کردم درست نشد به نظرتون مشکل از bios نیست ؟بعد کسی از دوستان بایوسش رو سراغ نداره هر چی گشتم فقط ddr3 بود که بهش نخورد
نمایش نسخه قابل چاپ
با گرین 580 هم تست کردم درست نشد به نظرتون مشکل از bios نیست ؟بعد کسی از دوستان بایوسش رو سراغ نداره هر چی گشتم فقط ddr3 بود که بهش نخورد
ربطی به بایوس نداره من فکر میکنم قسمت تغذیه کارت دچار مشکل شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aventador J [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون وقتی کابل برق گراقیک هم متصل نیست بوق اخطار گرافیک میده
البته این کارت تمام توان اش از طریق اسلات تامین میشه
سلام. بایوس رو به آخرین نسخه ارتقاء بدهیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط shervin007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درایور کارت گرافیکت بروز هست اگه نیست بروزش کن.
BSOD دو دلیل داره بوجود میاد : 1 - نرم افزاری : مربوط به درایورها و برنامه ها 2- سخت افزاری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آخه اگه با بایوسم مشکل داشت چطوری چند ساعت کار کرده؟
دوست عزیز، مشکل شما ربطی به بایوس نداره، با نرم افزار Blue Screen View دانلود کنید تمامی مشخصات BSOD تو فایلی به نام Dump ذخیره میشه . تو قسمت Dump File مشخص میشه که مشکل کجاست.
نتیجه رو اعلام کنید
سیستم اصلا تصویر نمی ده که بخوام کاری انجام بدم
اتفاقا وقتی اولش نصب کردم آخرین آپدیت گرافیک رو نصب کردم
الان مشکل اینجاست که تصویر نمی ده...
سلام دوست عزیز ، اول از همه لطف کنید پست تکراری ایجاد نکنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shervin007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مشکل شما با کارت GTX690 دقیقا چی هست!!
1- اولین بار سیستم اجرا کرده ، و تصویر داده ، کار کردید ، و بعد از بلو اسکرین دیگه تصویر نداده...
2-الان دیگه تصویر نمیده ، شما کارت گرافیک و بر روی یک سیستم دیگه تست کردید جواب داده؟!!
3-کارت گرافیکی دیگر بر روی مادربورد انداختید جواب داده؟؟!!!
4- منبع تغذیه شما چند وات است POWER
با تشکر@};-
بله دقیقا هر سه مورد انجام شده و پاورم 1020 وات meva هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لطفا راهنماییم کنید...
سلامی دوباره دوست عزیزم ، بنده یک نگاهی به پرفورمنس پاور شما انداختم ، این پاور از لحاظ استاندارد های جهانی جواب گوی کارت گرافیکی شما نیست.نقل قول:
مشکل شما نه مادربود هست نه کارت گرافیکی ، منبع تغذیه شما استاندارد های لازم را ندارند.
کارت GTX690 هم تشکیل شده از دو عدد تراشه GTX680 میباشد. در نتیجه همان طور که خود کمپانی انویدیا اشاره کرده برای این کارت باید یک پاور 1200 وات تهیه بشه از نوع مرغوب و پاور شما جواب گوی این مسئله نیست. پاور های موجود در بازار که از لحاظ استاندارد ها کامل هستند بالای 600 هزار تومان قیمت دارند. ( شما کارت گرافیکی و بر روی یک سیستم دیگر تست کردید آیا مدل پاور و قدرت وات اون پاور را در خاطر دارید)
@};-