کارتم رو از مرگ برگردوندم الان درست شده ولی وقتی از لوگوی ویندوز رد میشه تصویر نمیده دیگه ولی با گرافیک آنبورد اینتل این مشکلو ندارم. ویندوز رو عوض کنم درست میشه؟ یا بازم مشکل داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کارتم رو از مرگ برگردوندم الان درست شده ولی وقتی از لوگوی ویندوز رد میشه تصویر نمیده دیگه ولی با گرافیک آنبورد اینتل این مشکلو ندارم. ویندوز رو عوض کنم درست میشه؟ یا بازم مشکل داره؟
شما گرافیک رو اور کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Witcher [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کاری به اور ندارم. پست آخر صفحه قبل نوشتم. دو بار به یه بایوس که خودم مودش کرده بودم فلش زدم و به حالت اول برگردوندم دفعه سوم که فلش زدم دیگه تویر نداد الان تصویرشو برگردوندم ولی وقتی لوگوی ویندوز رو رد میکنه دیگه تصویر نمیده. ولی الان گذاشتمش کارت دوم بعد از گرافیک مجتمع اینتل. الان توی GPU-Z کامل شناختش و مشخصاتشو نوشته. توی ام ای آی افتر برنر هم کامل مشخصاتش اومده و میشه اورش کنی و سرعت فن رو کم و زیاد کنی. حالا سوالم اینه که این که وقتی میرسم بعد از لوگوی ویندوز دیگه تصویر نمیده اگه ویندوزمو عوض کنم مشکلم رفع میشه یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حالا وقتی میرم توی Safe mode و درایورد انویدیا رو پاک میکنم درست میشه و کامل میاد توی ویندوز ولی وقتی نصبش میکنم دوباره بعد از لوگوی ویندوز دیگه اصلا تصویر نمیده. دو نسخه از درایور انودیا رو استفاده کردم نشد: 344.11 و 337.88 هر دوشون همشن مشکل رو دارن. خواهشا زودتر جواب بدید:(
یه بار درایور گرافیکت رو با driversweeper بططور کامل پاک کن و آخرین ورژن درایور کارتت رو نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Witcher [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان یه مشکل دیگه دارم: وقتی تست میرم توی بازی صفحه آرتیفکت میشه و ارور درایور که میگه استاپد اند ریکاورد رو میده. توی Furmark هم همینطوری میشه. توی 3D mark vantage میپره بیرون همون ارور درایور رو میده و خود 3D mark میگه Divce Removed. الان من اورکلاک کردم. نه ولتاژ اضاقی دادم. کلاک هام و ولتلژم استوک هست. دو تا نسخه درایور رو هم تست کردم جفتشون همینطوری هستن در صورتی که قبلا هر جفتشون درست کار میکردن. توی furmark توی همون 30 ثانیه ی اول آرتیفکت میشه. من چکار کنم الان؟ ممنون میشم کمک کنید.
قبلا اینطوری نبود. الان ولتاژ میدم بهتر میشه ولی به طبع دما هم میره بالاتر. قبلا بدون ولتاژ دادن روی کلاک های استوک کار میکرد. چند بار هم چند نسخه از بایوسش رو از تک پارو آپ دان کردم فلش زدم هیچ فرقی نکرد.
با توجه به توضیحات ، مشکل سخت افزاری هست ، اگه دما موقع تست نرماله و با دمای نرمال دچار آرتیفکت میشیدنقل قول:
احتمالا ریبال مشکل را حل کند
همچنین یه راه خونگی هست. ( راه فر گاز ) که شخصا امتحان نکردم و گفته میشه احتمالا مشکل رو حل کنه ( این روش فقط شِر شده و بنده مسئولیت نمیپذیرم و پیشنهاد میکنم اصلا انجام ندید )
۱- فن گرافیک رو باز میکنید و روی gpu خمیر میزنید
۲- فر رو با دمای ۳۸۰ درجه فارنهایت گرم کرده و آماده میکنید
۳- یه ورق آلومینیومی کف فر میزارید
۴- چهار تا گلوله آلومینیوم به ارتفاع ۴ سانت درست میکنید و هر گلوله رو میزارید زیر یه گوشه کارت ( یعنی کارت به ارتفاع ۴ سانت میاد بالا و زیر بدنش هم خالیه )
۵- کارت رو به مدت ۵-۶ دقیقه میزارید تو فر
۶- کارت رو در میارید و خنک میکنید و فن هم میبندید
۷ - کارت رو در سیستم قرار میدید و احتمالا اوکی هست
منبع : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
( من این روش رو شخصا تست نکردم و مسئولیتی نمی پذیرم و فقط شِر کردم ( هر چند با توجه به تحقیقاتم روش بدی نباشه ) ولی پیشنهاد میکنم اصلا انجام ندید و بهترین راهکار رو ریبال بوسیله تعمیرکار میدونم )
یه سوال: مشکل از پاورم نیست؟ بعضیا میگن پاورت ضعیفه. پاروم 380 گرین هست و با دو تا تبدیل برقشو تامین میکنه.
کاملا تامین برق در گرافیک شما , مشکل داره , و به احتمال بسیار زیاد برای تبدیلی که استفاده میکنید هستنقل قول:
من فکر نمیکنم بخاطر تبدیل باشه چون حداقل قبل از اینکه witcher عزیز کارتشون رو دستکاری کنن ( کلاک و بایوس ولتاژ ) ذکر نکردن مشکلی داشتن و مشکل بعد از دستکاری کارت گرافیک پیش اومده و گفتن قبلا مشکلی نداشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی در کل تایید میشه پاور ضعیفه ولی بنظر من باعث مشکل در حال حاضر پاور نیست