عرفان جان تو crysis 2 و farcry 3 و call of 10 و چند تا بازی دیگه هم هست که همین مورد هست و حتی بدترنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عرفان جان تو crysis 2 و farcry 3 و call of 10 و چند تا بازی دیگه هم هست که همین مورد هست و حتی بدترنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عرفان جا از همین اموزش شما همین کارو انجام دادم،نشد که نشد،از یکی از استید ها هم پرسیدم گفت کلا یکی از خاصیت های بد این کارت اینه،وقت نکردم برم به سایت ایکس اف ایکس تیکت بدم
والا XFX کلا کارت هایی میزنه که نشه اصلا دست کاریش کرد نه ولتاژ نه فرکانسنقل قول:
نوشته اصلی توسط َAbolClock [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط بدرد قارچ خور بازی کردن میخوره،کلا میترسم دست کاریش کنم،
دمای گرافیک رو از کجا میشه تشخیص داد چنده؟
آیا با برنامه cPu z میشه؟
اگه میشه از کدوم قسمت برنامش میشه دما رو چک کرد؟
با نرم افزار GPU-Z میتوانید دمای دقیق کارت رو ببینید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اقا ما یکم مبتدی هستیم.نقل قول:
از کجای منو برنامه میشه فهمیددما رو چنده؟
از تب Sensorsنقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام. دوستان من کارتم gtx 470 zOTAC مدل رفرنس هست. از 607 / 837 / 1215 به 800 / 900 / 1600 رسوندمش. الان پرفورمنس در حد gtx 570 رفرنس هست. اگر من بخوام مموری کلاک رو تا 1050 بالا ببرم که امتحان کردم میشه ولی دماش خیلی میره بالا با کولر استوک نمیشه مموری کلاک رو روی 1050 گذاشت. بهش میارزه من یه واتر کولر یا کولر معمولی خوب ارزون بخرم تا بتونم مموری رو روی 1050 بذارم؟ در این حالت پرفورمنسم چقدر میره بالا و در حد چه کارتی میشه؟ ممنون
دوست عزیز اورکلاک مموری اصلا ارزش نداره و زیاد در پرفورمنس تاثیری ندارد ! اورکلاک GPU تاثیری زیادی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Witcher [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]