بچه ها مشکل کشف شد! فقط و فقط مشکل از تبدیل است! (از تبدیل vga به dvi استفاده شده)
به این دلیل از تبدیل استفاده شده که شخص مورد نظر دارای مانیتوریست که فقط vga می خورد. حالا باید چی کار کرد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها مشکل کشف شد! فقط و فقط مشکل از تبدیل است! (از تبدیل vga به dvi استفاده شده)
به این دلیل از تبدیل استفاده شده که شخص مورد نظر دارای مانیتوریست که فقط vga می خورد. حالا باید چی کار کرد؟
یه تبدیل دیگه رو امتحان کن. شاید این خراب باشه:)
تست شد. هم با مانیتور و هم با تی وی و با چندین تبدیل و چندین کابل. روی تمام مانیتور ها با کابل HDMI DVI درست است. اما VGA و تبدیل نه! و کاتالیست اصلا مانیتور را نمی شناسد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خواهشا اگر راه حلی ترفندی شگردی چیزی بلدید مارو هم بی نصیب نزارید!
سلام
در سیستم یکی از مشتریام مشکلی به وجود اومده که به هنگام استفاده از اینترنت و بازی ، تصویر پرش داره و گاهی اوقات پشت سر هم تکرار میشه که این مشکل واقعا اذیت کننده می باشد . با توجه به گفته مشتری مشکل از کارت بود و به خاطر همین کارت گرافیک رو به شرکت گارانتی کننده فرستادم و شرکت گارانتی کننده ، مشکل کارت رو تایید کرد . منم به خاطر همین یک عدد کارت آکبند از همون مدل به مشتری دادم ولی بازم همون مشکل پابرجاست . به نظرتون مشکل دوباره از کارت هست و یا ممکنه از جای دیگه ای باشه . ( هر دو تا کارت آکبند بودن ) ممنون @};-
مشخصات سیستم :
M.B : ASUS Rampage IV Black Edition
CPU : Intel Core i7-4930K
RAM : Apacer ARES 2400 8GB ( 2X4GB )
VGA : MSI R9 280X GAMING 3G
Power : Green 1200
> با یک مادربرد و PSU دیگه تست کنید ببینید بازم مشکل پا برجاست یا خیر .
فردا کارت گرافیک رو میاره تا تست کنم ولی تا جایی که به من گفته ، روی سیستم دوستشونم این کارت رو تست کرده ولی بازم همون مشکل رو داره . به نظرتون ممکنه با آپدیت بایوس کارت ، مشکل حل شه @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از همون اول که سیستم رو بستید این مشکل بوده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
احتمالش هست با اپدیت حل بشه اما کمه
یه نوع دیگه ای کارت اگر میتونی بنداز رو سیستمش تست کن
ولی حتماatiباشه
Sent from my SM-G900 using Tapatalk 2
نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممد جان تصویر پرش داره یعنی چی؟
یعنی لگ داره تو بازی یا اینکه پارگی تصویر اتفاق میوفته؟ تو محیط ویندوز این مشکل نیست؟ یا موقع فیلم دیدن؟
تو تمام بازی های این مشکل هست یا اینکه یکی دوتا بازی؟
موقعی که مرورگر رو اجرا میکنه تصویر پرش داره؟ با تمام مرورگرها اینجوری هست؟ با چه خروجی گرافیک داره تصویر می گیره؟ آیا تمام خروجی های رو تست کردی؟
> در کنار حرفهای عطاء، از کدوم ورژن درایور RADEON استفاده کردید و از نسخه های قبلی نیز استفاده کنید ببینید این مشکل هستش یا نه ، اخه بعضی از کاربران با درایور جدید مشکل دارن.
منم یه مشکل دارم
وقتی برنامه GPU z رو باز میکنم بعدش سریع موس رو میکشم کنار سیستم گیر میکنه یعنی انگاری قفل بشه.
بعدش هم تصویر میره و باید دستی رسیت کنی.:|
البته این مشکل از امروز پدیدار شده و فقط موقع باز کردن این برنامه یا اینکه مثلا بخوام فایل بایوسش رو بیارم بیرون این اتفاق میفته.
ولی زیاد جدی نیست فعلا دارم حالش رو میبرم.
کلا انگاری مشکل با کارت های AMD اپیدمی شده.
خیر سرم تازه msi گرفتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عطا جان حین بازی مثلا PES تصویر یهو میپره
این اتفاق تو کسری از ثانیه اتفاق میفته
موقع فیلم دیدن و اینا هم این مشکل هست حتی موقع مرور اینترنت