من پاور رو هم عوض کردم و یه پاور green 1350b خریدم ولی همچنان این مشکل ادامه داره
به جز این خراب شدن تصویر هنگ کردن وسط بازی خیلی آزار دهنده تره اون دلیلش چی می تونه باشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من پاور رو هم عوض کردم و یه پاور green 1350b خریدم ولی همچنان این مشکل ادامه داره
به جز این خراب شدن تصویر هنگ کردن وسط بازی خیلی آزار دهنده تره اون دلیلش چی می تونه باشه؟
درود دوست عزیز: کارت شما صد در صد مشکل سخت افزاری دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط khashayar68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تا انجا من میدونم با این مدل کارت ایسوس خیلی ها مشکل سخت افزاری دارند که درست بشو نیس در اثر گرم شدن بیش از حد مموری هاست . که در بازی بعد از چند دقیقه مشکلات برای کارت ایجاد میشه . توصیه میکنم کارت رو ببرید به گارانتی . یا با مدل دیگه عوضش کنید .
با توجه به این موضوع من هم نظرم فرستادن به گارانتیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط khashayar68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کافیست فقط سرچ کنید r9 280x dcii top artifact خیلی مشکل داشتند
اخه مشکل اینجاست که من شهرستان هشتم و گارانتی تهران حالا من چطوری شرکت گارانتی رو رازی کنم که کارت ایراد داره چون کارت فقط زمان اجرای بازی این اشکال براش پیش میاد اونم بازی های جدید و خیلی سنگین با بازی های قدیمی تر مشکلی نداره
شرکت گارانتی میبینه کارت تصویر میده فوقش با یه نرم افزار یه بنچمارک هم بگیرن که با این کارها ایراد کارت اصلا خودشو نشون نمی ده حالا موندم که چکار کنم
از دمای کارت هنگام بازی مطمئن بشید زیر ۸۰ خوبهنقل قول:
آخرین درایور کارت رو بریزید یا با درایور یکی دو ورژن قدیمی تر تست کنید
آخرین آپدیت بازیهاتون رو نصب کنید
روی سیستم دیگری تست کنید
در صورت حل نشدن با کارهای بالا تنها چیز و مطمئن ترین چیز همون فرستادن به گاراتتی میدونم ( قطعات شما اونیکه در امضا ست مناسبه )
از راهنمایی همه دوستان خیلی ممنونم فردا کارت رو به گارانتی ارسال می کنم تا ببینم نتیجش چی می شه
دوستان سلام
بنده سیستمی دارم با مشخصات زیر
3570k
7950 msi
powe green 585b از فن مشکی های قدیمی
msi z77 mpower
ssd 64
2 تا هارد یکی 500 و دیگری 3 ترا
کارت و لوازم جانبی نداره سیستم
حالا مشکل اینجاست روز اربعین بنده ویندوز عوض کردم همه چیز خوب بود ویندوز و درایور ها همه نصب شد و حتی یه بازی هم باهاش زدم منتها روز بعد که اومدم سیستم رو روشن کردم ssd اصلا وجود نداشت سیستم اصلا اونو نمیشناخت رویه یه سیستم دیگه هم تست کردم اونم نشناخت ssd رو
ssd رو با یک مدل 128 گیگی از برند ترسند از یکی از دوستان قرضی گرفتم و عوض کردم ویندوز نصب شد با درایور ها همه چیز خوب بود تا دیروز جمعه صبح سیستم خوب بود بعد از ظهر که اومدم سیستم رو روشن کنم دیدم رو تصویر مانیتور که میاد دو تا نوار قرمز رنگ عمودی هست حتی داخل بایوس هم هست ویندوز هم که بوت میشه تا میخواد وارد دسکتاپ بشه دیگه تصویر سیاه میمونه و هیچ صدایی نمیاد
نا گفته نماند همون روز اربعین من پاور رو باز کردم و فقط فنش رو روغن کاری کردم
دوستان خواهشن راهنمایی کنید
مورد اول شما که ربطی به تاپیک نداره و کاملا واضحه که SSD تعطیل شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط golabettruter [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در خصوص وجود یک خط قزمز بر روی صفحه نمایش
ایا این خط قرمز حتی در صفحه بایوس هم مشاهده میشه؟ از گرافیک مجتمع پردازنده هم تصویر گرفتی؟
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میدونم ربطی به تاپیک نداره ولی چون همش با هم بود منم همین جا گفتم مشکل رو
خط قرمز داخل بایوس هم هست کلا وقتی کابل dvi رو به گرافیک میزنم و سیستم روشن میشه دوتا خط قرمز میاد حالا چی میخواد داخل بایوس باشه چه غیر بایوس
وقتی از گرافیک انبورد سی پی یو به مانیتوربا hdmi وصل میکنم تصویر نداره ولی به تلویزیون میزنم تصویر داره
رو تلویزیون این خط های قرمز نیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط golabettruter [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امکان مشکل از مانیتور باشه