سلام ایامیشه کارت هایه amd رو دارایه فیزیک کرد چون مطلبشو تویه جاخونده بودم
الان من یه گرافیک gt9400 روبزارم کنارگرافیکم میتونم ازفیزیکش سوءاستفاده کنم:d
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ایامیشه کارت هایه amd رو دارایه فیزیک کرد چون مطلبشو تویه جاخونده بودم
الان من یه گرافیک gt9400 روبزارم کنارگرافیکم میتونم ازفیزیکش سوءاستفاده کنم:d
بله میشه تاپیکش تو سایت هست [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گرافیک gt9400 قدرتی نداره که بخواید این کار رو انجام بدید
دیدم تایپیکو ودیدم میشه یعنی کارت گرافیکه خودم که داره کارمیکنه یه گرافیک انویدیا بزارم بغلش درایوشو نصب کنم میتونم به عنوان فیزیک استفاده کنم درسته؟این پچش کو میشه لینک بزاری چون یکی گفته بودباید پچشو نصب کنی تاعمل بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درضمن حالا درسته که ضعیفه ولی یه ذره کمک نمیتونه بکنه به گرافیک؟یه ریزه
ویه سواله دیگه توgpu z گرافیکamd گزینه فیزیک فعال میشه؟
براپزدادن میخوام یه همچین کاری کنم هم ادم کیف میکنه اگه cuda هم فعال شه عالی میشه :d:))وقتی میبینم gt9400 اونهمه فناوری الکی داره چراکارت من نداشته باشه
طبق آموزش تاپیک مذکور برید بله..متاسفانه لینک ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله تاثیر داره اما خیلی خیلی کم و فقط فیزیکس که مطمئنا شما رو راضی نمیکنه , احتمال هم داره اصلا ساپورت نکنه نیازمندی فیزیکس ۳۲ هسته کودا هست ۹۴۰۰ ۱۶ هست . مینیمم کارت از سری ۹۰۰۰ انویدیا برای فیزیکس کارت 9500gt
بله اگه درست انجام بشه تو gpuz فیزیکس تیک فعال میخوره
با سلام
من حدودا يک هفته هست که يک کارت گرافيک ASUS R9-280X خريدم ولي بعد از نصب کارت و اجراي بازي متوجه شدم که داخل بازي اشکالاتي وجود داره از قبيل اينکه بعد از يک مدت از اجراي بازي در تصوير بازي سايه هاي ساه يا فهوه اي يا خاکستري اجاد مي شه که با حرکت کردن خاموش و روشن ميشن با رفتن به يه قسمت ديگه بازي ممکنه که اين سايه ها از بين برن ولي بازم تو قسمت هاي ديگه ميان و خيلي اعصاب خورد کنه بازي هايي که تست کردم call of duty ghost و advance ware و farcry4 بودن که در بازي فارکراي علاوه بر اين سايه ها در سفحه يک مربع ايجاد ميشه که توش مربع هاي ريز به صورت پيکسل پيکسل هست. همچنين غير از همه اين ايرادات تو همه بازي ها بعد ار چند دقيقه از اجراي بازي، بازي هنگ مي کنه زمانش مشخص يا معين نيست کاهي اوات بعد 1 ساعت گاهي اوقات 5 دقيقه بعد از اجراي بازي
مي خواستم از شما بپرسم که اشکال از کجاست و چيه؟!! منکه خيلي کلافه شدم هر کاري کردم اين مشکلات برطرف نشد ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط khashayar68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیزم توضیحات رو قبلا دادم
پاور شما مناسب این کارت و در کل سیستم نیست
کارت شما دارای یک 6 و 8 پین هست , 6 پین 75 و 8 پین 150 وات دریافت میکنه
پاور شما دارای دو 6 پین هست تنها
پاور پیشنهادی این کارت 600 وات هست
به هیچ شکل استفاده از تبدیل توصیه نمیشه و این قبیل ناپایداری ها به وجود میاد
البته باگ ازی بخش فابل توجه ای میتونه مربوط باشه به درایور
البته فارکارای 4 براش چندین اپدیت اومده برای رفع باگ ها
اما در خصوص ناپایداری , علاوه بر درایور و بازی , به پاور شما میتونه کاملا مربوط باشه
سلام والا توبازیه اساسینس یونیتی برامن هم همون سایه هایه زردوقهوه ای هست ولی غیراز این هیچ مشکلی توهیچ بازی مثل کالف ادونسد وگوست نداره فکرکنم مشکل از بازی باشه یادرایور توهیچ بازی ندیدم حالا یه عکس از بازی بزاری که اون مشکل باشه ممنون میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط khashayar68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون بعضی ازدوستان ازاین کارت r9 280xگرفتن که توبازی پیکسل ها مشکل داشته یاهمه بازی هاصفحش خط خطی میشده که بردن گارانتی
شاید ازپاورباشه که که اقاعطایه عزیز گفتن که فکرنکنم احتمالش باشه اینجا محاصبه کن ببین چقدرمصرف واقعی[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] سیستمت
من کمبود ونکشیدن پاورودیدم ولی توبازی مشکل داشته باشه ندیده بودم تویکی ازکاربران تواین سایت به r9 290x با سیستمش یه 650وات گیرین اینداخته بود
به نظر من هم علت اینکه از پاور باشه کمه البته صفر نیست ( طبق سرچ پاور ۵۰۰/۶۰۰ وات مرغوب برای این گرافیک مناسبه و ۵۸۰ وات خصوصا اگه ۸۰ پلاس باشه هم دیگه اوکیه . همچنین توی تامز دیدم اکثر پاورهای مرغوب روی ۶ پین ۱۵۰ وات میرسونه . )
منابع : پست کاربر مجرب nukemaster. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
احتمال اینکه مشکل از خود بازی یا درایور باشه بیشتره
بهرحال دوستان نظراتشون رو دادن من باشم اول حتما با یه پاور دیگه تست میکنم ( پاور ۸۰ پلاس نیست من نمیتونم بگم پاور ۵۸۰b گرین مرغوبه یا خیر )
انشاا... مشکل به راحتی حل بشه
سلام دوستان عزیز بلاخره کارت SAPPHIRE TRI-X R9 290 4GB GDDR5 OC(UEFI رو گرفتم
چرا در کارت های amd برایتنس کمه در بازی ها تصویر رو سیاهتر و پرنگتر دیده میشه ایا تنظیمات خاصی در کاتالیست وجود داره ک ه بتوان درستش کرد ؟ من تا حالا با کارت های amd کار نکردم و نتونستم درستش کنم . میشه راهنمایی کنید که چیکار باید کرد .
با سپاس @};-
مبارکه . حداقل توی این مدل مشکل دما خیلی بهبود داشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kral2008 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این مشکل در کل یا از بازی ( خصوصا فار کرای ۴ ) یا از درایور . در ضمن معمولا در خود بازی برایتنس قابل تنظیمه.
اول یه مرتبه درایور رو کامل پاک کن و آخرین ورژن درایور رسمی رو نصب کن . دوم آپدیت بازی نصب کن .
تنظیم برایتنس تو کاتالیست هست
مثلا برای نسخه ۱۰.۲ طبق عکسهای لینک زیر هست هر چند فکر میکنم در نسخه های جدیدتر هم همین گونه باشه یعنی باید در قسمت video دنبالش باشی
یکم بگردی پیدا میکنی
عکسهای این لینک : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]