من میگم پاورت رو عوض کن ببین نتیجه چی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط golabettruter [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من میگم پاورت رو عوض کن ببین نتیجه چی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط golabettruter [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با یک سیستم دیگه که پاور 1000 وات کولر مستر داره تست کردم ولی تصویر فریز میشه و دوتا نوار عمودی قرمز میاد رو صفحهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درایور کارت هم به هیچ عنوان نصب نمیشه
گرافیک ۷۹۵۰ رو با hdmi به tv بزن ببین هنوز مشکلات مثل خطوط قرمز داره یا نه ؟ اونطوری مطمئن میشی حداقل مشکل از مانیتوره یا کابل dvi
یا خود گرافیک
اگه خطوط قرمز با ۷۹۵۰ در تلویزیون با کابل hdmi نبود اونوقت با یه کابل dvi دیگه ۷۹۵۰ رو بزن به مانیتور و در صورت مشاهده شدن خطوط قرمز با استفاده از کابل dvi جدید هم دیگه به احتمال قریب به یقین مشکل مانیتوره
اگه خطوط قرمز با ۷۹۵۰ در تلویزیون با کابل hdmi هم بود اونوقت من میگم مشکل احتمال قریب به یقین از کارت گرافیکه
( من میگم مشکل از سمت گرافیک ۷۹۵۰ هست اما بهتره با کار بالا اطمینان بیشتری حاصل بشه )
قطعات شما مثل پاور مناسب هست
اگه مشکل از گرافیک بود یه فن بزار جلوش ممکنه بهتر شه ( من با گرافیک 3870 خودم چند سال پیش چنین مشکلی داشتم )
امیدوارم مشکل برا حتی حل بشه ....
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مشکل از خود کارته چون رویه یه سیستم دیگه با کابل دیگه و با پاور دیگه تست شد و همون مشکل برقراره
سلام دوستان
اگه بخواییم یه کارت رو در برندهای مختلف بررسی کنیم باید به چه سایتی مراجعه
بطور مثال تمام 970 های توی بازار رو با هم مقایسه کنیم
با تشکر
یک سایت که تمام بردهای مختلف از یک GPU رو برسی نمیکنهنقل قول:
سایت ها هم سیستم تست و تنظیمات تست متفاوتی هم دارن و نمیشه تست دو سایت مختلف رو برای یک کارت ملاک قرار داد , حتمی باید از یک سایت باشه
سایت guru3d چندین برد مطرح از 970 رو برسی کرده
سلام مشکلی عجیب !!!:-?:((:((:((:((:((
خوب مشکلی که پیش اومده اینه که موقع اجرایه بازی وبعداز 3ساعت بازی کردن یدفعه کله مانیتور صفحش قهوه ای میشه وسیستم هنگ میکنه یا هنگ نمی کنه صدایه بازی وسیستم داره کارمیکنه و یا یه دفعه صفحه قهوه ای بعداز 1دقیقه ازبین میره و ادامه بازی
این مشکل براچیه گرافیک اورکلاک شدس وتوبازی دماش از 72درجه اصلا بالانمیره
فقط توبازی اینجوری میشه
منظور از گرافیک OC شده اینکه خودت اور کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تو تمام بازی ها؟
اره خودم اورکردم وتوتمام بازی هایی که بازی کردم مشکلی نبوده نهایته نهایته دما هم 78درجه بوده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
که این مشکل 2روزه اخیر این اتفاق افتاده که بعد از 3ساعت یدفعه کل صفحه قهوه ایه راه راه میشه وبقیه ماجرا
امید جان فقط بازی خاصی هست یا تمامی بازی ها؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممکن هست کارت گرافیک به محدودیت و Limit توان مصرفی برسه چون این علائم شبیه به اون حالت هست ...
از نرم افزار افتر برنر Power Limit کارت گرافیک رو افزایش بدید :)