امکان اش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط shervin007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امکان اش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط shervin007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ویندوز رو هم عوض کردم ولی باز نشد . راهنمایی دیگه ای به ذهنتون نمی رسه ؟
آقا کسی نیست مارو کمک کنه .
یه یک ساعتی درست شد . دوباره صفحه ابی مرگ اومد و دوباره همین الان تصویرش رفت .
کارت گرافیک رو درآورده بودم و با یه مسواک اسلات رو تمیز کردم و تبدیل رو محکم بستم دیدم تصویر داد . ولی داشتم کار میکردم که یه دفعه
BSOD اومد و دوباره گرافیکم تصویر نمیده و من دوباره از آنبورد دارم استفاده می کنم .
با نرم افزار Blue Screen View را دانلود کنید، و ببینید چه پیغامی مشاهده میکنید و نتیجه رو اینجا اعلام کنید.
اخطار Memory management هستش و با نرم افزار هم رم ها رو تست کردم ولی رمها مشکلی نداشت .
دوست عزیز شاید مشکل از پاورتون باشه با یک پاور قدرتمند دیگه روی سیستم خودتون تست کنید ببینید باز هم مشکل پابرجاست یا نه.نقل قول:
از تبدیل خروجی کابل برق اسفاده میکنید؟نقل قول:
ممکنه از VRAM باشه.
راستش پاور خودم 1020 وات هستش و از این قویتر کسی از دوستان و همکاران نداره . خود کارت گرافیک دو تا تبدیل برق داشت که کابلای PCIE پاور رو به اونها و از اونها به کارت زدم .
از VRAM یعنی چی ؟ لطف می کنین یه توضیحی بدین ؟
شما الان دقیقا برای چی این کار رو کردی من اولین باره دارم همچین حرکتی رو میشنوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟نقل قول:
vram چیپ های حافظه کارت هستن
یعنی نباید اینکارو می کردم ؟؟ از همون اولش همین طوری کار می کرده . یعنی از ائنجایی که کارت رو خریدم گفت که تبدیلاش داخلشن باید اونارو وصل کنی .:|