سلام دوستان
لطفا یه هارد 1 ترا خوب معرفی کنید ، در ضمن برا یه مادربرد AM2 هستش ، میتونه از یه هارد 1 ترا پشتیبانی کنه
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
لطفا یه هارد 1 ترا خوب معرفی کنید ، در ضمن برا یه مادربرد AM2 هستش ، میتونه از یه هارد 1 ترا پشتیبانی کنه
با تشکر
Seagate 7200.12 1TB Sata 3نقل قول:
سلام دوستان
لطفا یه فلش 16 گیگ usb3 و یه 8 گیگ یو اس بی 3 معرفی بفرمایید
و ضمنا یه سئوال دارم و اون اینه که تفاوت سرعت بین مدلهای موجود در بازار خیلی زیاده یا اینکه این تفاوت قابل چشم پوشی هستش
با تشکر
Patriot 8GB Supersonic Boost XT USB 3.0 Flash Driveنقل قول:
Patriot 16GB Supersonic Boost XT USB 3.0 Flash Drive
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
چه فرقی بین دو مدل زیر وجود داره و به نظرتون WD ارزش این همه هزینه رو داره .
WD Caviar Black 1 TB HDD - 445
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD - 200
در بین هارد های سیگیت سرعت 1TB با 2TB با هم فرق دارن .میخوام یک هارد 1TB و یا 2TB بخرم و چون اختلاف قیمت هارد 2TB سیگیت با 1TB کمه ، به نظرتون 2TB بخرم بهتر نیست و یا WD رو خریداری کنم .
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD - 200
Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3 - 290
قیمتا رو از روی سایت لیون گذاشتم .
ممنون @};-
مشخص هست که با اون قیمت ارزش خرید ندارد و Seagate گزینه بهتری می باشد.اگر هارد 1TB جوابگو هست خرید 2TB توصیه نمیشه،چون هر چقدر حجم بیشتر شود سرعت خواندن اطلاعات کمتر میشه اگر به تست سرعت هارد ها توسط نرم افزار HD Tune دقت کنید سرعت خواندن از 500GB به بعد سیر نزولی دارد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون علی جان @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به نظرم قیمتای لیون آپدیت نبوده . قیمتی که برای WD Caviar Black 1 TB گرفتم ، 290 تومن بود . به نظرتون با این قیمت ارزش خرید داره و یا بازم همون سیگیت رو خریداری کنم بهتره .
علی جون میشه بگی این دو هارد چه تفاوت هایی با هم دارن .
خب کیفیت ساخت هارد های WD خصوصا سری بلک بهتر هست به نظر من.نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قیمت ها بازار ما هم که حساب و کتابی درش نیست :دی
دیگه تصمیم با خودتونه چون با اون قیمت هایی که دادید میبینید که میتونید با 290 تومان یه هارد 2 ترا داشته باشید;)
من خودم هم WD یک ترا بلک دارم و هم سیگیت ( هم 2 ترا و هم 3 ترا ) و از همشون راضی هستم:x
اگه خرابی اولیه احتمالی رو بزاریم کنار یکی از چیز هایی که تو عمر محصول تاثیر داره میزان نگهداری کاربر از اون محصول هست:)
ممنون حسین جان @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه براتون زحمتی نیست یه تست از هارد 2 ترا سیگیت و 1 ترا وسترن برام بزارید . چون فردا میخوام بخرم . ;)
سلامنقل قول:
دوست عزیز 64 مگ بافری های سیگیت یا همون سری 7200.14 واقعا عملکرد خوبی دارند و سرعت فوق العاده ای هم دارند ؛
و این رو هم بگم که ضعف خاصی هم بلحاظ کیفی ندارند به هیچ وجه .. حالا وسترن میگند کیفیت بهتری داره!
در مورد این سری از هارد های سیگیت تنها چیزی که ممکنه یخورده و اون هم نه زیاد به چشم بیاد قضیه ی هد پارکینگ این هارد ها هست
که اگر چیزی فراخوانی نشه در مدت زمان کوتاهی به هد پارکینگ میرند
و این قضیه با توجه به نوع استفاده شما می تونه تا حد کمی آزار دهنده هم باشه.
اون هم تنها بلحاظ صدای خفیفی که ایجاد میکنه ؛
البته ممکنه مثل من بهش عادت کنید و هم می تونید بطریق نرم افزاری هد پارکینگ رو تعطیل کنید! اما مشکلش این هست که با خاموش شدن هارد این وضعیت ریست میشه.
اگر از این هاردها خریدید و اگر از فیرم ور CC4B بود ، بهتره بهش دست نزنید! اما هر فیرم وری جز این بود حتما به CC4H آپدیت کنید؛
این تمام چیز هایی بود که در مورد سیگیت می تونستم بگم خدمتتون ؛ امیدوارم مفید واقع بشه ؛
تست زیر رو هم خودم گرفته بودم :
وسترن بلک رو هم اگر مقدور باشه امیدوارم حسین آقا تستش رو قرار بدند ؛ اگر از تولیدات اخیر باشه خودم حتی دوست دارم بدونم سرعت به چه شکل هست :)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]