نقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این ssd های adata کلا گرون هست یکی از دلایل اش ساپورت 60 روزه انتی ویروس norton هست.(البته اگر اشتباه نکنم)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این ssd های adata کلا گرون هست یکی از دلایل اش ساپورت 60 روزه انتی ویروس norton هست.(البته اگر اشتباه نکنم)
پس از نظر شما همون corsair بهتره؟اصلا اون 60روز مهم نیست! مهم سرعت خود SSD هستش.تو یه تاپیک دیدم یک سری به سرعت رایت پایین (حدود 100مگ) ناله میکردن! درصورتی که نوشه شده تا 535 mb سرعت رایتش هست! واقعا گیج شدم :| :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اون w/r با سرعت 550 در bench هایی مثل atto یا hdtune و غیره بدست میاد و این معیار w/r در این نرم افزار ها نشون دهنده عملکرد اصلی درایو نیستنقل قول:
همین adata رو بگیر گارانتی 5 ساله داره
به غیر از گارانتی و 60روز آنتی ویروس تو سرعت چقر فرق دارن ؟ آخه 150تومن خیلی اخلاف هستش اگر تو سرعت فرقی نباشه فکر نمیکنم عاقلانه باشه؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
انچنان تفاوتی وجود نداره که ارزش 150 تومن رو داشته باشهنقل قول:
همون طور که گفتم adata
5 سال گارانتی داره
2سال تفاوت مشکلی نیست! پس یعنی از نظر سرعت آنچنان فرقی ندارن؟(دلیل وسواس تو انتخاب هم اینه که خیلی ها از CORSAIR بد میگن و میگن سرعت write بسیار پایینی داره)!نقل قول:
سلام محمد جان،نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سری Blue از وسترن ساخته شده برای بیگاری کشیدن
به پای بلک نمیرسن اما شدیدا به نسبت تجریه خودم MTBF خوبی دارن
اگر Black نمی خواین میتونید برای درایو ویندوز ازش استفاده کنید من یکیشو نزدیک 4 سال دارم، سر جمع دو سال و دو ماه روشن بوده و مشغول کار
سری Green بیشتر به درد بک آپ گیری میخوره
اگر دقت کرده باشین هاردهای WD My Book اکثرا داخلشون از سری Green استفاده شده
من خاطره خوبی از کار کشیدن زیاد ازشون ندارم
@};-
----------------------------------------------------
سری Purple هم تازه اضافه شد (Red هم که قبلا بود) این دو مدل برای کاریرهایی با نیاز روزمره و Desktop کلا نیست
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
----------------------------------------------------
اینکه علی عزیز فرمودن Blue تهیه نکنید هم قابل تامل چون تجربه ای که منتقل کردن به روز تر از اونیه که من عرض کردم
پس بیشتر تحقیق کنید و نظر دوستان رو بپرسید
کدوم مدل corsair سرعت w کم هست؟نقل قول:
همون طور که گفتم از نظر سرعت اون قدر تفاوت ندارن که 150 تومن بیشتر هزینه کنی
والا محمود جانم منم بی خبرم.فقط خودم سبز دارم نزدیک به 4 ساله داره یکسره کار میکنه.شب و روز تو دانلوده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از فروشندگان و تعمیر کاران شهرمون که میپرسیدم میگفتن خرابی نسخه آبی خیلی بیشتر از نسخه های دیگست.
منم با توجه به اون نظرات عرض کردم.
ولی بیشتر تحقیق و پرس و جو بشه بهتره.
برای اثبات این حرفم میتونید به نمایندگی سازگار برید و ازشون آمار بگیرید:d
درست میگی علی جان
ولی کارهای سنگین خطاب به جابجایی اطلاعات به صورت مکرر و با حجم ها مختلف هست، صرف روشن بودن ملاک نیست
توضیحات سایت وسترن در باره مدلهای آبی و سبز قابل دسترس
••حالا تا نظر بقیه دوستان چی باشه @};- @[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]