تفاوتش با Corsair GS 128gb چقدره ؟ اونقدری هست که احساس بشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
تفاوتش با Corsair GS 128gb چقدره ؟ اونقدری هست که احساس بشه؟
تفاوتی انچنان احساس نمیشه دوست مننقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff > 182.500
WD Blue 1 TB 7200Rpm 64MB SATA3 > 188.000
@};-
من خودم با هر دوتاشون کار کردم.در حال حاضر هم Seagate Barracuda 2TB 7200Rpm 64MB Buff دارم و کاملا ازش راضیم.تفاوت آنچنانیم با هم ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
اطلاعاتی که از corsair زده رو مقایشه کردم با adata با اینکه 150تومن ارزون تره تقریبا با adata همسطح هستش!
یعنی اینا کلا اعداد و ارقام الکیه؟! میشه یکم توضیح بدین؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون، اونوقت یه سوالی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این سری blue با سری های دیگه چه تفاوتی دارند؟
محمد جان اصلا سری ابی نخر.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من شنیدم که خرابیش زیاده.
الان هارد های سیگیت خیلی خوبن.
دوست من مدل یک ترابایتیش رو خرید خیلی عالیه.
صدای خیلی کمی داره و ضمن این که سرعت هارد تو ساتا 2 به 150 تا 180 مگ میرسه.
برایه کارهایه روزمره مثه نصب نرم افزار و کپی و ... seagate baracoda خیلی بیشتر تاثیر داره و به نسبته قیمتش واقعا سرعته خوبی دارهنقل قول:
ولی سریه بلو
تو هارد هایه وسترن چند تقسیم بندی وجود داره که در اون هارد بلو به کاربران خانگی پیشنهاد شده به خاطر راندمان کاری خوب
هارد هایه سریه بلک برایه performance و طول عمر بسیار بالا و توان آسیب پذیری بالا و سریه گریین مصرف برق پایین و خوب برایه آرشیو
محمد جان سری آبی تا اونجا که اطلاع دارم ترکیبی بین سری سبز و سیاه هست.نقل قول:
و مصرف کم و سرعت مناسب رو یک جا داره.
ولی خرابیش زیاده.میگن من خودم تجربه نکردم.
سری سبز برای سرور استفاده میشه ولی نمیدونم کدوم بی سوادی اینو واردش کرده و همه هم خریدن.
از جمله من .
سری سبز به اینصورته که یا باید بایسته یا باید مدام کار کنه.
پس اگر خریدید باید روش ویندوز نصب کنید.چون این سری حدودا 70 درصد مصرف کمترینسبت به بقیه دارن.البته اگر اشتباه نکنم.ضمن اینکه صدای کمتری هم دارن.
به این صورت طراحی شده که اگر استفاده نشه از هارد هدش میره کنار و موتور هارد سرعتش کم میشه.
در واقع بیشتر برای ذخیره سازی و آرشیو استفاده میشه.یا باید مدام کار کنه یا باید بایسته.:d
سری سیاه هم که همه میدونن چیه.سرعت و کیفیت بالا.
از من میشنوی سیگیت بخر.
خوب blue برای مصارف خانگی هستش چون تقریبا هم مصرف برق پایین و تولید حرارت کم و هم اینکه سرعت خوبی داره.GREEN هم از اسمش معلومه مثل شرکت سیاره سبز :d این سری حداکثر مصرف بهینه انرژی رو داره.BLACK هم که بهترین مدل بین تمامی رنگ ها هستش و صد البته قیمتش گرون تره نسبت به 2تای دیگه!نقل قول:
در آخر باید بگم
سرعت هارد سیگیت کمی بالاتره و نویز بیشتری ( معمولا ) داره، هارد وسترن بیشتر برای آرشیو مناسبه.
اگر میخواهید روی این هارد ویندوز نصب کنید پیشنهادم سیگیت هستش ولی اگر برای آرشیو از این هارد میخواهید بهره ببرید هارد وسترن پیشنهاد میکنم
@};-