بستگی به بودجه ای شما داره ، چقدر میخواهید هزینه کنید از 200.000 هزار اوشلوق هست تا 1.000.000 اوشلوق .
WDC My Passport Studio 2
Seagate Goflex USB III
نمایش نسخه قابل چاپ
بستگی به بودجه ای شما داره ، چقدر میخواهید هزینه کنید از 200.000 هزار اوشلوق هست تا 1.000.000 اوشلوق .
WDC My Passport Studio 2
Seagate Goflex USB III
ممنون تا 400 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
WD Essential 3tb از هر دونسخه usb هم پشتیبانی میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hossien1367 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با آداپتوره ؟
اگه آره که نه بدون آداپتور میخوام
اره ادابتور دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hossien1367 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
WD My Passport Ess 2.5 2TB
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عطا جان ، فکر کنم منظورشون آداپتور برق هست .
نه داداش گلم ، برق نمی خواد این مدلی که معرفی شد و فقط یه کابل USB 3.0 هست . Plug & Play ... بزن برو توکارش !
ایمان جان منظورم این مدلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
WD Essential 3tb
اون که معرفی کردم اداپتور نداره منظورم My Passport Ess
نقل قول:
آخه معمولا از پسوند Book برای 3.5 اینچی ها و آداپتوری ها استفاده میکنن ، از Passport هم برای 2.5 اینچی ها و بدون آداپتوری ها ؛ من رو به شک انداختی . ;)
سلام ،
فرق Hybird ها با خوده HDD خیلی ـه ؟
در حدود قیمت 250 تومان کدوم رو پیشنهاد میدین ؟ 1 ترابایت.
خودم این رو دیدم به نظر خوب میاد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چرا قیمت بلو با گرین برابره ؟ در صورتی که بلو قوی تره (به خاطره مصرف بیشتره ؟)
برای SSD چی پیشنهاد میدین ؟ 128 گیگ زیره 500 تومان و 180 گیگ زیره 800 تومان.
بهتره نیست برم HDD هارو دوتا بگیرم و Raid 0 کنم ؟
ممنون @};-
بعدالتحریر
این رو یادم رفت بذارم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته قیمتشو زدن 440 تومان ولی 89 ادلاره و با بالای 10 چوق فرق داره ، پس قیمتش الکیه ؟ (کسی قیمتشو داره ؟)
دوست عزیز،
از کلمه Hybrid مشخص هست ترکیبی ،
تشکیل شده از Solid دیسک باظریفت کم نسبت به هارد دیسکهای مکانیکی که فقط برای ذخیره سازی و نصب سیستم عامل مناسب بوده ، به خاطر سرعت بالای که دارند نسبت به هارددیسکهای مکانیکی به خاطر BooT سریع سیستم عامل. و در ادامه برای ذخیره سازی ، که شامل فایلها و برنامه ها و ... با حجم بالا میشوند بروی قسمت مکانیکی ذخیره میکنند.
به خاطر داشتن دو پردازنده تو هارد دیسک های Black که باعث افزایش خواندن و نوشتن اطلاعات میشه و باعث جلوگیری از ضربات شدید به هارد می شود تا حدودی.
پیشنهاد من به شما Seagate Barracuda 1.0 TB SATA III هست.
هارد دیسک : SSD ADATA Sx910 - ظرفیت : 128 GB
هارد دیسک جامد : Intel Series 330 - ظرفیت : 180 GB.
بستگی به شما داره، پیشنهاد من این هست که SSD بخرید برای Boot ویندوز و یک هارد دیسک مکانیکی مثل : WDC Caviar Black برای ذخیره سازی فایلهای با حجم بالا.