نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون دوست من
نزدیک 300 بهترین گزینه چیه
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون دوست من
نزدیک 300 بهترین گزینه چیه
WDC My Passport 2.5 Inch 1 T.B EXT یا Seagate Backup Plus 1TB USB3 Ext HDD
سلام اساتید گرامی..
من هارد لب تابم سوخت دیگه کار نمیکنه،میخواستم هارد بخرم اما نه هارد لب تابی یه ssd کم حجم برا ویندوز و یه هارد اکسترنال برا فایل هام.ssd که میخوام بخرم[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هست و هارد اکسترنال هم نمیدونم چی بخرم البته 500گیگ میخوام و کل هزینه هم حدود 400تا450 هست،اگه بیشنهاد دیگه ای دارین خوشحال میشم مطرح کنید،مرسی.
یا حق
Seagate Expansion 500GB USB 3نقل قول:
نوشته اصلی توسط nvidia oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Seagate BackUp plus 500GB USB 3
این هارد رو انتخاب کردم نظرتون چیه؟
seagate 1TB sata 3 64mb ST1000DM003
فکر میکنم قیمتش هم 240 تومنه
گزینه مناسبی هست.نقل قول:
برو بچ هارد دو ترا چی پیشنهاد میکنید ؟ و چند ؟
Seagate Barracuda 2TB SATA3 ST2000DM001نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad 1985 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
300.000
سلام دوستان
یه فلش 16 گیگ میخواستم بخرم ... شایدم 32 گیگ ... بستگی داره ببینم کدومش به صرفه تره از نظر قیمت
میخواستم راهنمایی کنید بهترین و پر سرعت ترین و طول عمر بالا . . . 16 & 32 گیگ از چه مدلی و چه برندی بگیرم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط iceboy_love [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آونگ ue700
این عالیه! قیمتش 150 هزار تومن هست! 32 گیگ اش. مادام العمر گارانتی!