قیمت هارد افت داشته یا نه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
قیمت هارد افت داشته یا نه ؟
نسبت به چند ماه پیش، بله کمی افت داشته. اما زیاد نبوده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad 1985 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
دوستان من قصد دارم یک ssd 120gb تهیه کنیم ... میخواستم بدونم تفاوت دو مدل adata sx900 و sx910 چیه ؟
و اینکه ایا این دو مدل کارایی خوبی دارند یا مدل دیگه ای پیشنهاد میکنید ...
با تشکر ...
مدل sx910 با فریمور جدیدیش استفاده بهتری از چیپ های mlc میکنه و به همین دلیل سرعت red/write بیشتر و access time کمتری داره نسبت به sx900نقل قول:
نوشته اصلی توسط cold398 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و تو تمام بلاک ها اعم از 512 و 4k سرعت خوندن و نوشتن بهتری داره نسبت به sx900 هر چند این تفاوت ها محسوس نیست
گزینه هایی مثل ocz vector بسیار عالی ان اما نمیدونم در بازار هست یا نه ولی من سامسونگ 840 رو پیشنهاد میدم.
ممنون از شما @};-@};-@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ssd خرابی زیاد داره و adata رو به خاطر گارانتی 3 ساله انتخاب کردم ولی اگر مدل بهتری با گارانتی طولانی مدت باشه اصراری به خرید adata ندارم ... گارانتی سامسونگ و ocz چقدر هست ؟
بنظرتون این تفاوت خیلی پایین sx910 ارزش 50 تومن هزینه اضافه رو نسبت به sx900 داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cold398 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست من SX910 بخرید با 5 سال گارانتی تعویض!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بهترین هارد یک ترا ساتا3 پر سرعت و کم صدا چی پیشنهاد میکنید؟
wd caviar black. کمترین access time رو داره نسبت به هاردهای 1tb موجود بازار ایراننقل قول:
نوشته اصلی توسط iceboy_love [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بهترین هارد اینترنال دنیا وسترن دیجیتال خاویار بلک 2 ترا هست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط iceboy_love [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما یه ترابایتش رو می تونید بخرید! اما همچین کم صدا هم نیست!
به دلیل سرعت بسیار بالا، گهگاهی صداش رو نرو اعصابه!
با سلام خدمت دوستان عزیزم
یه سوال داشتم ، اگه تکراری بود ببخشید ، بهترین هارد یک ترابایت اکسترنال چیه و اگه قیمتش دارین ممنون میشم بگین @};-