Z77 !
يكي از دوستان بهم گفت كولينگ سيس به ملكوت أعلا پيوست!!! و اون قيمتم مال قبلانه!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
Z77 !
يكي از دوستان بهم گفت كولينگ سيس به ملكوت أعلا پيوست!!! و اون قيمتم مال قبلانه!!!
اون قیمت که به اعلا پیوست ولی کولینگ سیس رو خبر ندارم ولی برای 128g زیر 450 حساب باز نکن حالا از هر برندی میخواد باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فكر مي كنم بهترين نمونه اي كه گيرم بياد در خال حاظر sx900 باشه. نظر شما چيه؟ sp900 چه طوره؟
جايي را ميشناسيد كه موجود داشته باشند؟
از کنترلرنقل قول:
نوشته اصلی توسط navid oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
SandForce 2281 استفاده میکنه یکی از اصلی ترینتفاوت هاش هم در iops هست که برای sx900 تو بلوک 4k برابر با 90k ولی برای sp900 برابر با 85k هست البته برای سایز 128g پس همین sx900 پیشنهاد میشه
از دوستان اگر کسی جایی را می شناسد که sx900 موجود باشه لطفا بگوید.
یه مدل کینگ مکس هم هست اونم باید خوب باشه.نظر شما چیه؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان کسی بنچمارک بین WD Caviar Green 2 TB SATA 64MB Buff و Seagate Barracuda 2TB SATA3 نداره؟
ممنون میشم قرار بدید آخه WD با 20تومن قیمت بیشتر فکر نمیکنم خیلی جالب باشه اما تنها انتخاب بین 2ترا تا 400تومن فک کنم همین 2تاس که سیگیتم که کلا نایاب شد رف
اکثر دوستان زحمت کشیدن با نرم افزار HD Tune از هارد ها تست گرفتن که در این تاپیک می توانید مشاهده کنید،برای بنچمارک ها هم با یک سرچ کوچک کلی موجود می باشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موفق باشید@};-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله بله میبینم داستان قیمتا جالب شده!!!! 100تومن رفت رو هارد! عجیبه واقعا تا الان هارد موجود نبود یه دفه از کجا اومد که شد 485تومن wd هم موجود نیست ینی کلاهارد 2ترا نداریم زیره 400تومن یا همون حدودش؟!!! واقعا خیلی عجیبه!! یه راهنمای کنید موندم هارد ندارم چیکار کنم هارد اکسترنال دارم که متاسفانه فقط برا آرشیو هستش تو پی سی موندم چیکار کنم!
چه میشه کرد فعلا وضعیت همینه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من پیشنهاد می کنم تا هنوز seagate 7200.12 1tb هم نایاب نشده اقدام به خرید کنید و به صورت raid استفاده کنید تا سرعت هاردها هم افزایش پیدا کند.
raid هم بنکنم باید 2تا 1ترا بخرم اینطوری قیمت همون میشه که! وضعیت از این بهتر هم نخواهد شد تا اونجایی که من تو بازار هارد و کلا قطعات کمپیوتری دیدم!1.5ترا چطور؟ هست تو بازار قیمتش چقدره؟