نقل قول:
سلام دوستان از این مدل ssd ها از کجا میشه تهیه کردmSATA
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
سلام دوستان از این مدل ssd ها از کجا میشه تهیه کردmSATA
مگه این مدل هارد از دور خارج شده؟؟؟؟!!!!! من به پیشنهاد دوست بزرگوارمون [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] قصد خرید همچین هاردی رو دارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behnam_2337 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من این چند روز که میرفتم میپرسیدم میگفتن بارشو تموم کردن هفته ی دیگه میاد این هفته هم رفتم نبود گفتن هفته ی دیگه اونم به خاطر اینکه عید بود بارش نبود حالا نمیدونم بهتر یا هم رده ی این هارد چه مدلی پیشنهاد می کنید اگر این مدل رو پیدا نکردم؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این لیون گذاشته اما من زیاد اعتمادی ندارم به اینجور سایت ها به خاطر همون نگرفتم تا الآن از این سایت!
یکی از دوستان من Seagate Barracuda 7200 RPM 64 MB Buffer 1 T.B رو داشت برای فروش . من براتون پرسجو می کنم اگه داشتن نفروخته باشن.
در صورت نیاز بهتون خبر میدم.
ممنون من دنبال 2Tb هستم نه 1TB اگر آکبند مغازه ای سراغ داشتید حتما بهم بگید ممنون میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز کسی نگفت از دور خارج شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما پاشو برو یه دوری بزن بازار رضا نه پاساژ پارسیان نه مجتمع ایران نه بیا مجتمع پایتخت
قبل از عید هارد WD Black 1TB 64 Mb buffer رو میدادن 360 هزار تا 400 هزار تومن
گشتم یجا با گارانتی سازگار پیدا کردم 280 تومن
قطعه ای اگر سخت پیدا میشه باید گشت دنبالش
همون سایتهایی که اعتقادی ندارید جای ثابت برای خرید حضوری هم دارند اغلب
@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما چرا western caviar black 2T نمیگیری؟؟؟!!!!
شما اگه برای ارشیو میخوای که طبیعتا هم اینجوری یکی از بهترین گزینه ها WD caviar green 2T هست
نقل قول:
اک.گشتن که بله میگردم ولش که نمیکنم!ببینیم چی میشه دیگه بازم ممنون از راهنمایی هاتون
@};-
"""شما چرا western caviar black 2T نمیگیری؟؟؟!!!!
شما اگه برای ارشیو میخوای که طبیعتا هم اینجوری یکی از بهترین گزینه ها WD caviar green 2T هست""""
بله به عنوان آرشیو استفاده میشه دیگه 2ترا رو که ویندوز نمزنم روش فقط :d این مدلی هم که گفتید رو مورد برسی قرار میدم ممنونم از راهنماییتون @};-
هنوز نیومده دوست عزیز تابستون ایشالله میاد ( البته من مدل 1.6 ترابایت رو میگم)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_men2004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدل 420 گیگ این ssd قیمتی معادل 1995 دلار داره که تو بازار های ایران رو نمیدونم
موفق باشید @};-
2 ترا سیاه رو گرفتید 280؟!!!نقل قول:
یک ترابایت بله نوشتم 280 خودتون هم 280 رو قرمز کردید دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط central_core [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
26/12/1391
WD 1TB Caviar Black 64M Buffer