فرشاد جان شرمنده خیلی زحمت شد براتون @};-
راستش بین وسترن گرین و سیگیت موندم کدوم رو بگیرم ، لطفا راهنمایی بفرمایید و در صورت امکان دلیلش رو هم بیان کنید
بازم ممنون و شرمنده
نمایش نسخه قابل چاپ
فرشاد جان شرمنده خیلی زحمت شد براتون @};-
راستش بین وسترن گرین و سیگیت موندم کدوم رو بگیرم ، لطفا راهنمایی بفرمایید و در صورت امکان دلیلش رو هم بیان کنید
بازم ممنون و شرمنده
امیر خان بهزاد بهترین پیشنهاد رو به شما دادنقل قول:
نمونه SEGATE علاوه بر اینکه سرعت R/W بالاتری داره SEEKTIME کمتری هم نسبت به WD GREEN داره و همچنین قیمت مناسب
سلام.لطف کنید بهترین مدل هارد ساتا 2 رو بهم معرفی کنید با حجم 1 ترابایت
میزان بودجه رو مشخص کنید حتمینقل قول:
نوشته اصلی توسط aram176 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام عطا جان
من توی نت خیلی گشتم اما عکسی مبنی بر این ورژن 7200.14 ندیدم ، لطفا بفرمایید اینو چطور پیدا کنم ، توی سایتش هم چیزی پیدا نکردم
لطفا راهنمایی کنید
امیر جان، 7200 Rpm تعداد دور Platters هست. 14 نشاندهنده ای Buffer هارد دیسک هست. 64 MB .
تا 300 یا 400 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون بهزاد جان
پس وقتی نوشته 64 mb یعنی همون 14 ، حالا یه سئوال ، بعضی عکسها رو میدیدم که آخرش 12 بود اون یعنی چی ؟
بازم شرمنده از این همه زحمت @};-
به شما هارد دیسک
WDC Caviar BLACK 1.0 TB
پیشنهاد میشه
================
خواهش میکنم ، امیر جان، 7200.12 ، این مقدار 12 نشاندهنده 32 MB کش هارد دیسک هست. و رابط یا Interface ان SATA 3 Gb/s است. 14 میتونه شامل بهبود بخشیدن Firmware و ...
بهزاد جان این عکس رو بعد از کلی جستجو پیدا کردم ، از اطلاعاتی که روش نوشته هیچی دستگیرم نشد ، ببخشید اگه بخوان بهم بندازن راحت میتونن
شما هم ببین
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]