OK :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه دفعه یادمه لیون آورد دیگه نمیدونم کی بیاره.
منم باید انگار همین حرکت رو بزنم:-p
نمایش نسخه قابل چاپ
OK :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه دفعه یادمه لیون آورد دیگه نمیدونم کی بیاره.
منم باید انگار همین حرکت رو بزنم:-p
عرفان جان برای شما چند گیگ هستش و احیانا قصد فروش ندارید :dنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هر وقت خواستی این حرکتو بزنی ، به منم یه ندایی بده :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه فلش های پاتریوت هم با این قیمتا گارانتی مادام العمر داشتن ، خیالمون از بابت خرید این فلش ها راحت بود . به خاطر همین میگم نمیدونم سیلیکون پاور با گارانتی مادام العمر بخرم و یا پاتریوت که گارانتی چند ساله داره ;)
سلام دوستان
میخوام یه هارد 1 یا 2 ترا ساتا 3 اینترنال در محدوده قیمتی 300.000 بگیرم لطفا دوستان نمونه های بهتر رو معرفی بفرمایند و یه سئوال دارم
و اون اینه که از کجا بفمم که رابط هارد ساتا 2 یا 3 هستش
با تشکر
از کجا بفهمی ، هارد دیسک شما SATA II هست یا SATA III
1- روی برچسبی که بروی هاردیسک زده شده ، عنوان SATA III یا SATA 6 Gb/S درج شده باشد نشان میدهد هارد دیسک Interface SATA III است.
2- مراجعه به سایت سازنده و خواندن مشخصات هارددیسکهای درج شده در سایت سازنده .
>>>> پیشنهاد برای شما برای خرید هار دیسک : Seagate Barracuda 7200.14 64Mb 2.0 TB Sata III
ممنون بهزاد جان اما من هر چی نگاه میکنم این گزینه ها رو نمیبینم
بروی هارد دیسک را مشاهده کنید، نوشته SATA 3 Gb/s یا SATA 6 Gb/s
امیر جان دقت کن به صورت Font بسیار ریز نوشته شده.
ممنون بهزاد جان
چند تا عکس دیدم که روی بعضی هاشون بود و روی بعضی ها خیر ، در هر صورت از شما خیلی ممنونم حالا اگه بخوام یه خرده بیشتر خرج کنم پیشنهاد شما چیه
محدودیت مالی دارم اما حالا که دارم میگیرم یه چیز بهتر باشه بهتره
بازم ممنون
امیر جان، شما که محدودیت بودجه دارید بهترین هارددیسک مکانیکی پیشنهاد شده
>>> اگه بیشتر بخواهید هزینه کنید چون خودم چهار تا هارددیسک WDC Caviar Black دارم خیلی هم راضی هستم به نظر من تا حدودی از Seagate بهتر هست ، ولی بیشتر از بودجه شما هست.
ممنون دوست عزیز @};- قیمت این بلکها چنده
چهار برابر یک هارد دیسک Barracuda 2.0 TB هست قیمت Caviar Black ، من یک Caviar Black 1.0 TB خریدم برای یک نفر 410.000 اوشلوق