قیمت 420 هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
r/w اسمیش هم 500 هست
نمایش نسخه قابل چاپ
قیمت 420 هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
r/w اسمیش هم 500 هست
عطا جان من يه SSD ميخوام كه سرعتش واقعا بالا باشه يه چيزي كه زير 550 مگ نياد. برا همين گفتم 64 گيگ ميخوام... بيشتر ميخوام رو سرعت تمركز كنم نه حجمنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from XPERIA Tablet Z LTE
سلامنقل قول:
عرفان جان این سرعتی که مد نظرت هست، متاسفانه اکثر برند ها روی حجم های بالا قرار میدن
مثلا Intel SSD DC S3500 ، سرعت read که 500 باشه از حجم 240 گیگ به بالا شروع میشه
یه سایت ارزشمند که بهت کمک میتونه بکنه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی متاسفانه 90 درصد مدل های بررسی شده توی ایران نیست.......
ممنون محمود جان. پس هيچي بايد 120 گيگ بگيرم. محمود جان نظرت در مورد اين چيه؟ Intel® 520 Series 120GB SATA3 SSDنقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
SSD هاي اينتل كيفيت خوبي دارن؟
اتفاقا سری 520 اینتل الان داشتم بررسیش رو میخوندم توی همون سایت
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حالا دوستان میان مشورت میدن شاید با حجم زیر 100 هم استثنایی باشه چون من درباره SSD اطلاعاتم زیاد جالب نیست @};- @[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سپاس محمود جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بررسيش رو خوندم به نظر هارد خوبي هست. مخصوصا قسمت firmware :دي
ببينيم بقيه دوستان نظرشون چيه شايد بهتر اين هم باشه
-:{@
عرفان جان plextor m5 pro هم گزینه مناسبی هست و با اپدیتfirmware کارائیش هم تا حدی هم بهبود پیدا میکنه
عرفان جان اگر واقعا اونقدر سرعت رید و رایتش برات مهمه یک پیشنهاد بیشتر نداری تو قسمت 128 ...
اونم سامسونگ 840 پرو هست که بهترین اس اس دی 128 گیگ حال حاضر دنیا هست ، تو سرعتش شک نکن
ولی متاسفانه یکمی قیمتش از بودجت بالا میزنه و به 500 میرسه !!
اگر هم در اون حدا نیست کارت و یکمی بالا پایینش موردی نداره Plextor M5 Pro و Samsung 840 Evo انتخابهای خوبی هستن ..
منم یه نظر بدم . یه نکته که کسی بهش اشاره نکرد .
عرفان جان شما میتونی با کمی افزایش بودجه دوتا SSD 64GB تهیه کنید و اونارو با هم RAID0 کنید و از سرعت یک گیگابایت خوندن و نوشتن لذت ببرید !
البته من تو تخیل خودم میگم اگه شما نتونی افزایش بودجه داشته باشی ، میتونی SSD 32GB تهیه کنید ؛ با همون بودجه 400 و حجم 64گیگ . اما نمی دونم مدل های 32گیگی هستند که 500مگ برثانیه سرعت بدن یا نه ؟
عرفان عزیزنقل قول:
دوستان نظرات خیلی خوبی دادند و بنظر بنده اول OCZ مدل Vertex و Revo Drive، بعد Intel سری 520 و سوم ADATA سری SX300 .
اما با توجه به وضعیت موجودی بازار داخلی و قیمت ها، مناسب ترین گزینه ADATA SX300 در حجم های 64 یا 128 گیگابایت هست.
سرعت خواندن 550 مگابایت و نوشتن 505 مگابایت بهمراه کنترلر SandForce SF-2281 که به لحاظ پرفورمنسی شناخته شده از مزایای این مدل است.
این مدل دارای MTBF برابر با 1,200,000 ساعت هست. شاید جدول مقایسه ای زیر بتونه کمک بیشتری بهت بکنه.
@};-@};-