ADATA دارای خدمات مناسبی هست نسبت به بقیه با گارانتی اونگ. شما اگر قصد خرید دارید باید بودجه رو اعلام کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sheibani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ADATA دارای خدمات مناسبی هست نسبت به بقیه با گارانتی اونگ. شما اگر قصد خرید دارید باید بودجه رو اعلام کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sheibani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قصد خرید 840 سری Pro داشتم که متاسفانه سامسونگ گارانتی ندارد، بودجه مهم نیست، لطفا شما اسامی شرکت هایی که در ایران گارانتی دارند را لیست کنید، سپاس@};-
نقل قول:
امیر جان من به شما توصیه نمی کنم به هیچ وقت Seagate بخرید، شما باید ##### نامبر رو مشاهده کنید بروی هارد دیسک من توضیح دادم تو پستهای قبلی سه کلمه W1E نباید باشه، امارها نشون داده تو شرکتهای سازنده هارد دیسک Seagate بیشترین خرابی رو داشته .
پیشنهاد من WDC Caviar Black هستش .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی عزیز من دوباره پستتون رو نگاه کردم گفته بودید W1E خوبه و W1F نباید باشه :-?
بله، درسته من اصلا حواسم نبود ##### نامبر درج شده بروی هارد دیسک W1F بود خریداری نکنن دوستان اشاره به برند Seagate هستش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون از شما.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای همون سیگیت Z1E رو چه طور ارزیابی میکنید؟:)
هارد دیسک هایی شرکت Seagate با حرف Z - S - W شروع شده است محل ساخت و تولید انها متفاوت میباشد :
Z- اشاره دارد به شهری به نام Teparuk در کشور تایلند
W- اشاره دارد به شهری در کشور چین - Wuxi
S- اشاره دارد به شهری در کشور چین - Suzhou
---- یاداوری ----
دوستانی که قصد خریدارای هارد دیسک های با برند Seagate رو دارند پیشنهاد میشه ابتداء س - ر - ی - ا- ل نامبر درج شده بروی هارد دیسک رو مشاهده کنند که با W1F و Z1E شروع نشده باشه توصیه نمیشه برای خرید. خرابی این هارد دیسک ها در رده های مختلف ذخیره سازی مانند : 1.0 Tb و 1.5 TB و 2.0 TB بیشتر میباشد. و میخوان هارد دیسکهای از نظر کارایی خوبی تهیه کنند با س - ر - ی - ا - ل نامبر W1E تهیه کنند .
هارد دیسک های مکانیکی با س - ر - ی - ا -ل نامبر که W1E و S1E شروع شده است با هم هیچ تفاوتی از نظر تعداد Platter ندارن و کارایی سرعت ندارن توصیه میشه برای خرید.
دوستان چرا 4 ترا بلک تو بازار نیست ؟
عزیزان سعی کنن تا جای ممکن اگه میخوان سری بلک بخرن ؛ سری FZ باشه که جدید تره به جای FA . من دوترا بلک FA دارم نویزش زیاده و سرعتش از یک ترا بلوم کم تره .
سلام
قصد خرید یک mSata SSD رو برای لپتاپ Lenovo Y510P دارم.
بودجه مهم نیست بلکه اولویت سرعت و حجم هست.
حداقل 256.
سریعترین مدلی که تو بازار خودمون پیدا میشه رو لطفاً معرفی کنید.
متشکرم.
فکر نکنم Msata SSD در بازار داخل موجود باشه،از نمایندگی سوال کنید شاید در دسترس داشته باشند،مثلا از لپتاپ های دیگر برداشته یا سفارش گرفته باشند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر پیدا نکردید تنها راه جایگزین کردن Hard Disk با SSD هست.
آموزشی در مورد قرار دادن Msata SSD's
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به احتمال زیاد گارانتی لپتاپ هم باطل میکنه.