چرا ؟ ADATA تو زمینه ذخیره سازی خوب عمل کرده مخصوصا تو این مدل که معرفی شده. وسترن دیجیتال هم گزینه دیگری می باشد در صورت مایل بودن براساس بودجه تون می تونید بخرید که هارد دیسک اکسترنال خوبی میباشد.
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا ؟ ADATA تو زمینه ذخیره سازی خوب عمل کرده مخصوصا تو این مدل که معرفی شده. وسترن دیجیتال هم گزینه دیگری می باشد در صورت مایل بودن براساس بودجه تون می تونید بخرید که هارد دیسک اکسترنال خوبی میباشد.
کدوم سرعت انتقالش بالاتر هست؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کدوم قاب محکمتری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط boxer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما WDC My Passport Ultra را خریداری کنید.
من اون مدل AData رو ندارم ولی اون وسترن دیچیتال رو دارم و سرعتش کاملا راضی کنندست به نظرم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط boxer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد قاب محکم و ضد ضربه و اینا باید بگم همش برای حمل کردن ملاک هست و در هنگام روشن بودن و کار کردن در صورتی که ضربه ای وارد شه میتونه به هارد آسیب برسونه:)
اگه اون وسترن رو خریدید، میتونید یه کیف محکم براش یگیرید که واسه حملش خیالتون راحت باشه.;)
خریدم وسترن د یجیتال ولی سرعتش پایین هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
50فیلم گذاشتم واسه انتقال به هارد
ولی سرعت 16 mbبود :(
یو اس بی سیستم یو اس بی 3 هست
یه جای کار ایراد داره.نقل قول:
روی یه سیستم دیگه یا پورت های مختلف تست کنید.
سرعتش روی صد و خورده ای باید باشه:)
اگه مشکل ادامه داشت تو تاپیک مربوطه مطرح کنید.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حسین ایشون 50 فایل رو همزمان داره منتقل میکنه به هارد که این افت سرعت طبیعی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یعنی 50 پروسه کپی ؟!(چون 50 تا فیلم رو انتخاب کنی به ترتیب میره.باهم نمیره).نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خب اینجوری منم بودم هنگ میکردم:دی
ولی اگه هم حساب کنیم و سرعت پروسه ها رو جمع بزنیم تقریبا به سرعتی که داریم میرسیم اما فکر کنم ایشون مشکلش چیز دیگه ای باشه:)
از جایی که خریدم اینو نوشته
حداکثر 640 مگابایت در ثانیه
[IMG][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG]
مشخصات سیستم کامل
لب تاب
acer
5750g
cpu:core 5
hard:500
ram:4gig-ddi3
vga:1gig
usb:3
اشتباه نوشته.
اصلا شما نگاه سرعت با دور حد میخونه؟:d ( یعنی از SSD من بیشتر؟:-p )
منظورش 140 بوده فکر کنم:)