سوال : اگر در رید 1-2 هارد از 4 هارد خراب بشه امکان بازیابی اطلاعات هست ؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سوال : اگر در رید 1-2 هارد از 4 هارد خراب بشه امکان بازیابی اطلاعات هست ؟؟؟؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون حسین جان
من یه هارد 128 میخوام اما هاردهای با این ظرفیت دارای قیمتهای متفاوتی هستند ، این تفاوت قیمت ها چقدر در سرعت و کیفیت هارد تاثیر داره
منظورم اینه که به این اختلاف قیمت می ارزه یا نه
با تشکر مجدد
این نوع حافظه با طرفیت های یکسان , خیلی اختلاف قیمت ندارن و تقریبا همه در یک محدوده قیمت هستن , عمده اختلافشون در کنترلرها , IOPS , و طبیعتا سرعت R/W هست , که باز هم خیلی اختلاف ندارهنقل قول:
مدلی که ذکر خیلی مناسب هست و همچنین PLEXTOR M5 PRO هم گزینه مناسبی هست. ولی با توجه به هزینه شما INTEL 520 120 پیشنهاد میشه به قیمت 270 و اگر بیشتر هزینه کنید و ADATA SP920 به قیمت 300 پیشنهاد میشه
سلام دوستان. یه سوال داشتم. من تازه یه فلش Silicon Power 8GB فلزی خریدم. میخواستم بدونم این فلشا ضد آبه؟ مثلا بندازیش توی نوشابه چیزیش میشه یا نه؟!
سلام
اگر مدل و کد دقیق فلشتون رو بگید میشه گفت ضدآب هست یا نه.
مثلا:jewel j80,ultima u01,touch830,...
سلام
ببخشید دوستان من یکم دور بودم از تکنولوژی الان نیاز به کمکتون دارم
الان بهترین ssd تا 450 تومن چیه؟ برای لپ تاب میخوام به نظرتون 2 تا 64 بگیرم؟ یا 128 (البته 2 تا 64 یکم چون لپ تابه دردسر داره :( )
ممنون @};-
پیشنهاد من AData XPG SX910 128GB هست.@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Moreb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون حسین جان @};- فقط یکم mtbf پایین نیست؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نظرت نسبت به corsair ssd -gs f128 چیه؟
خواهش میکنم. اونم گزینه خوبی هست@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Moreb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام میخوام یه dvd رایتر بخرم الان چه مارکی خوبه بخرم
پلکستور نمخوام چون گرونه