اگه مبلغ رو تا 170 ببری بالا کارت های شبکه آلفا واقعا بهترین هستند راحت 2 کیلومتر برد داره! اما اگه زیر 100 میخوای فقط Dlink بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه مبلغ رو تا 170 ببری بالا کارت های شبکه آلفا واقعا بهترین هستند راحت 2 کیلومتر برد داره! اما اگه زیر 100 میخوای فقط Dlink بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان عزیز می خواستم یه هارد 2 ترابایت اینتر نال HDD خوب تو رنج 300تا 350 که هر چه کمتر بهتر
با تشکر
seagate 2tb barracuda به قیمت 300
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز این بهتر نیست چون دیده بودم
Western Digital Green 2TB WD20EZRX
خوب. حالا که این بحث را پیش اوردید باید تجربه خودم را در اختیارتون قرار بدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من یک عدد هارد Seagate Baracoda 1T را با هارد WD CG 1T و یک عدد هارد Maxtor قدیمی تست و مقایسه کردم.
دمای مکستور حدود 40 - 46 بود دمای سیگیت حدود 33 - 36 بود و دمای وسترن حدود 30 - 31 . وسترن خیلی خنک و خوب کار می کند.
اما در کمال تعجب ! سیگیت حدود 60 درصد سریع تر از وسترن گرین بود!!! البته فقط سرعت رید را تست کردم. مکستور هم که داغون بود.
دیدم سیگیت به ساتا 3 و وسترن را به ساتا دو زدم. بعد جاشون را تغییر دادم و نتایج دقیقا همون شد. سرعت رید سیگیت بازم 60 درصد بیشتر بود.
@};-
سرعت R/W مدل های گرین پایین هست. همون گزینه بهترین پیشنهاد برای شماست با توجه به بودجهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامنقل قول:
سری سیگیت باراکودا واقعا هاردهای سریع و خنکی هستن بنده 5-6 ساله برای HDD فقط Seagate Barracuda استفاده می کنم واقعا هارد خوبی هست کاملا بی صدا و خنک کار می کنه و سرعت بالایی هم داره
همین گزینه که عطا جان پیشنهاد دادن بهترین گزینه برای شماست.
من هم با دوستان موافقم و این که هارد های سری گرین وسترن بیشتر برای آرشیو مناسب هستند:)
سلام دوستان
میخوام یه هارد ssd برا درایو ویندوز بگیرم ، بودجه در حدود 200 الی 250 هستش
لطفا اول بهترین رو در این محدوده اعلام بفرمایید و
سپس بهترین بازار رو تا اگه خیلی اختلاف زیاد نبود بخرم
با تشکر
AData XPG SX900 64GBنقل قول:
قیمت دقیق ندارم ولی میدونم تو همین رنج بودجه شما هست.@};-