نزدیک 200.000 خورده ای می شود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نزدیک 200.000 خورده ای می شود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم بنده با بودجه حدودو 300 تومن حالا شایدم 400 تومن :d هنوز نمی دونم HDD بگیرم یا SSD البته بگم که جفتشو خواهم گرفت اما اولویت رو نمی دونم شرایطمم اینطوریه که : یه هارد اکسترنال 2ترا دارم یه 2سالی میشه گرفتم 1000گیگ دیگه جا داره ولی با سرعتی که من فیلم و س ریال توش پر میکنم تا بعد تابستون پر بشه شایدم 1 سال دیگه! و یه هارد 300 گیگ قدیمی 4سال پیش گرفتم دارم من همین تابستون یه سیستم جمع کردم اما دیگه پولم نرسید هارد و ssd بگیرم سی پی یوم هم core i7 و مادربرد sata 6 ساپورت میکنه مشکلی از نظر پورت و اینچیزا نیست میتونم بگم هم سرعت هم فضا برام مهمه اما فقط این وسط موندم اولویت رو به کودوم بدم این مشخصات سیستم و هرچی که گفتم نمیخواستم سرتونو در بیارم فقط خواستم تو تصمیم گیریتون کمک کنم حالا اگر میشه بگید کودوم رو اول بگیرم چه مدلی و قیمتش حدودا چقدره؟
((SSD 90 گیگ باشه و اگر HDD 1 یا 2ترا ))
با تشکر @};-
Seagate Barracuda 7200.12 2TB 64MB Buffنقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قیمتش چنده؟ پس شما میگید HDD اول بگیرم مناسب تره؟ میشه دلیلشو بپرسم :d چون خودم میخواستم SSD بگیرم
ظرفیت اولویت اول بعد سرعت هست،هر چند که این مدل هارد سرعت مناسبی دارد.قیمت هم حدودا 400.000 می شود.شما زودتر از آنچه که فکر کنید به فضای بیشتر نیاز خواهید داشت تا سرعت!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1اسم اصلیش Seagate Barracuda میشه درسته؟ 1ترا با مشخصات همین هارد چقدر هستش؟ و یه سوال دیگه یه هارد دیگه که دارم و گفتم مال 3 4 سال پیشه بعد از اینکه هارد گرفتم این یکیو وردارم؟ منظورم اینه که رو سرعت سیستم اثر منفی نمیذاره؟
حدودا 260.000نقل قول:
بهتره همزمان استفاده نشود.
فکر نکنم اگه از همه هاردات با هم استفاده کنی مشکلی پیش بیاد. فقط ویندوزت رو رو همین seagate barracuda بریز. کاهش سرعتت هم مربوط میشه به وقتی که بخوای با اون هارد قدیمی هات کار کنی اگر نه ویندوز سرعتش کم نمیشه
سلام بر همگی
با پولی که توی عید جمع کردم ، میخوام یه هارد 1tb بخرم . به نظرتون بهترین مدلی که میتونم بخرم ، چه مدلیه که از هر لحاظ عالی باشد .
در ضمن هاردی که الان استفاده میکنم ، مدلش اینه ( maxtor stm3320820as ) . به نظرتون با این پولم یک هارد بخرم بهتره یا SSD . ممنون @};-
دوستان سلام. بنده یه ssd s511 60 گیگ خریدم. خواستم بدونم چطوره؟ دو تا هارد 2ترا و500 گیگ برای ارشیو دارم. وجود هاردهای دیگه تو سرعت ssd تاثیر منفی میزاره؟ البته امروز نصب کردم سرعتش خیلی خوبه .