اینکه توی بازار موجود باشن یا خیر من در جریان نیستم
ولی بعضی مادربورد ها با ssd هاي msata هستن مدل های گیگابایت هم کم نیست ، مادربورد هایی که mpcie وای فای دارن داخل خود جعبه اون ها هم تعدادشون کم نیست ، مثل maximus v .
نمایش نسخه قابل چاپ
اینکه توی بازار موجود باشن یا خیر من در جریان نیستم
ولی بعضی مادربورد ها با ssd هاي msata هستن مدل های گیگابایت هم کم نیست ، مادربورد هایی که mpcie وای فای دارن داخل خود جعبه اون ها هم تعدادشون کم نیست ، مثل maximus v .
مرسی از دوستان.آره خودمم گشتم نبود فقط دو سه مدل محدود از giga روشون هست.
بله .اگر صاحبان این مادربورد ها msata داشته باشند و بخان بفروشن میتونید از اونا بخرید . من خودم وای فای خواستم کسی نداشت !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmaden [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یاحق
دوستان یک مدل هارد 1 ترابایت با سرعت خوب معرفی کنید و قیمتش رو هم بگید..سپاس
(Seagate 1 TB 64MB Buffer (ST1000dm003 حدود 250-70
WD Caviar Black1 TB 64MB Buffer ماشالله ! 390 تومن ! به نظرم مفت نمی ارزه ! 140 تومن گرون در در حالیکه اگر تست های بچه ها رو در همین فروم نگاه کنید میبینید سرعت کمتری نسبت به بالایی داره !
یاحق
سلام دوستان به نظرتون بین این چهارتا کدوم رو بگیرم؟هر چهارتا جز ماشکین در یک بازه قیمت هستند
adata s511 64g
adata sp900 64g
crusial m4 64g بدون گارانتی
mushkin deluxe 64g بدون گارانتی
میدونم ماشکین از همه بهتره ولی گرون تر هست و بدون گارانتی اگر اونیکی ها به پای این میرسند یکی از اونها رو بگیرم و چقدر احتمال داره برند هایی مثل کروشیال یا ماشکین مشکل پیدا کنند؟
باتشکر
بهتره مدل های گارانتی دار را مد نظر قرار دهید.پیشنهاد من به شما OCZ vertex 4 60GBنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMYAR [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون ولی مگه توی بازار هست؟شما جایی رو سراغ دارین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باتشکر
اگه vertex 4 نباشه،3 حتما هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMYAR [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
قیمت یه هارد 500 گیگ،sata 6gb/s،دور 7200 و 64 مگ بافر چه قدره؟ یک ترابایتش چه طور؟
برندش هم مهم نیست.
@};-