عذر میخوام نمیدونم چرا 2 ترا دیدم:|:dنقل قول:
خب تستش رو قرار بدید بی زحمت با hd tune. ببینیم سیاه ها چطور سرعت میدن؟ صداش چطوره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
عذر میخوام نمیدونم چرا 2 ترا دیدم:|:dنقل قول:
خب تستش رو قرار بدید بی زحمت با hd tune. ببینیم سیاه ها چطور سرعت میدن؟ صداش چطوره؟
سری black کلا به خاطر تعداد پلاتر های بالاش که برای مثلا 1tb دو پلاتر و برای 2t چهار پلاتر داره نسبت به سری green برتری دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط central_core [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همین عامل باعث میشه access time به طور کل پایین بیاد مثلا برای مدل 1TB حول و حوش 12ms ثبت میشه که خواب برای یه هارد مکانیکی خیلی رقم خوبیه.
سلام امین جان ! بایرامیس مبارک !! کم پیدایی !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط central_core [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزیز یه دوترا بلک گرفتم تستشم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] گذاشتم .
سرعتش تو تست پایین تر از بلو هست ولی بازی هارو مثل SSD میاره چون بازی ها طراجی نشدن که از تمام توان و سرعت وسایل ذخیره سازی استفاده کنند ، تکو توک که سورس های سنگین دارن خودشونو روی SSD نشون میدن .
صداش ... صداش هم وقتی دفرگ میکنی از باقی موارد بیشتره . مثلا اگه صدای بلو باید به کیس نگاه کنی تا صداشو بشنوی ، این بدون توجه کردن به صداش هم صداش شنیده میشه ولی وقتی توی بازی باشی (بیشتر لود انجام شده باشه) دیگه صدایی به اون صورت نداره ؛ البته من چون هدست میزارم دیگه صداش شنیده نمیشه .
سلام خدمت دوستان و اساتید.
به دنبال یک هارد 2ترابایت هستم با بودجه ی حد اکثر 400تومن دوستان سیگیت باراکودا رو پیشنهاد کردم که متاسفانه هرچی گشتم اصلا پیدا نمیشد!! دوستان مدل دیگه بهتر یا هم سطح همین هارد چیز دیگه ای سراغ ندارند؟ 2ترا فقط میخوام 1ترا هم نمیشه 2تا گرفتم هم قیمتش میره بالا هم صدا و مسائل دیگه نمیشه کسی اگر جایی ام تو تهران سراغ داره میفروشه حتما آدرس بده لیون هم نداره کلا غیب شده :| ممنون میشم یه راهنمایی کنید
@};-
بله حق با شماست متاسفانه هارد های سیگیت خیلی کمیاب شدن،با این اوضاع هم صبر کردن یعنی ضرر من پیشنهاد می کنم هر چه زودتر اقدام به خرید کنید.مدل جایگزین می تواند WD Caviar Green 2 TB SATA Hard Drives - WD20EARX باشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میشه یه بنچمارکی چیزی از این هارد هم در اختیارم قرار بدید؟ Spin Speed : 5400 هستش برا WD و برای سیگیت 7200 فرقی هم تو سرعتشون داره؟ یه بنچمارک و مقایسه بین این 2 هارد قرار بدید ممنون میشم
@};-
با سلام. يه ssd مي خوام.
بودجه ٤٥٠ هزار تومن.
Intel 330 120 GBنقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ADATA SX900 128 GB
Ocz vertex 4 128 اين چه طوره؟ ٣٢٠ تومن.
كولينگ سيس موجود داره.
اقا نوید شما چیپ مادبوردت چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی خیلی بعیده با این قیمت اون هم vertex 4