آموزش از بین بردن محدودیت شناسایی رم در ویندوز های 32 بیتی
سلام به همه ی عزیزان
در این آموزش قصد دارم تا نرم افزار کوچیکی رو معرفی کنم که به وسیله ی اون میتونید محدودیت شناختن رم رو تا 64 گیگابایت بردارید.این نرم افزار به وسیله ی گروهی روسی به نام Starforce نوشته شده است.یه نکته ی مهمی که وجود داره،اینه که مقدار شناسایی رم در انواع مختلف ویندوز(home edition,ultimate,...)فرق داره.به عنوان مثال در ویندوز 7 نسخه ی starter ، میزان شناسایی رم به اندازه ی 2 گیگ شناسایی میشه.
[Only registered and activated users can see links. ]
در ویندوز 7 نسخه ی Home Premium به اندازه ی 3.22 گیگ شناسایی میشه و در نسخه ی Ultimate ، به اندازه ی 3057 مگ شناسایی میشه.
علت این امر این است که شرکت مایکروسافت فایل Kernel ویندوز را متناسب با نسخه های مختلف دستکاری میکند و در ویندوز 32 بیتی آن را قفل میکند ولی چنین چیزی در ویندوز 64 بیتی وجود ندارد.نرم افزار ارائه شده در این تاپیک،قفل مربوط به فایل Kernel را آن از بین میبرد و محدودیت رم را در آن از بین می برد و آن را پچ میکند.
اگر به عکس هایی که از قسمت Recource Monitor ویندوز برای وقتی که هنوز فایل Kernel پچ نشده است،قرار داده شده اند توجه کنید،می بینید که مقدار رم که صرف قطعات کامپیوتر شده است (Hardware) بسیار بالاست ولی در عکس بالایی این مقدار به 34 مگابایت کاهش یافته است!
خیلی از افراد فکر میکنند که این کار باعث میشه ویندوز 32 بیتی به ویندوز 64 بیتی تغییر کنه ولی این باور کاملا غلطه...با نرم افزار کم حجمی که معرفی میکنم،فقط میشه محدودیت رم رو برداشت.در آخر هم چند تا عکس از سیستم خودم میذارم که به وسیله ی این نرم افزار تونستم از تمام 4 گیگ رمم استفاده کنم.
اما آموزش استفاده:
نرم افزارهای مختلفی وجود دارند برای این کار که تو سایت های ایرانی و خارجی به چشم میخورند.بعضی از اونها فقط برای ویندوز 7 یا ویستا هستند که نوع کامل تری وجود داره که برای هر دو ویندوز کار میکنه.ابتدا نرم افزار رو از لینک زیر دانلود کنید:
[Only registered and activated users can see links. ] - پسورد فایل فشرده:
کد:
www.overclockingheroes.com
ابتدا فایل را Windows Vista & 7.exe اجرا کنید.سپس گزینه ی apply را انتخاب کنید.سپس در پنجره ی باز شده، Yes را بزنید و بر روی OK کلیک کنید.حالا فایل AddBootMenu.cmd را اجرا کرده و در صفحه ی باز شده، Y را تایپ کرده و Enter را بزنید و صبر کنید تا کار به پایان رسد.پس از این کار سیستم را restart کنید.
حال میتوانید از بین نسخه ای که محدودیت دارد و نسخه ای که محدودیت ندارد،یکی را انتخاب کنید.فقط توجه داشته باشید که تنها تفاوت آنها در محدود بودن رم است.
تنها مشکلی(اگر بشود اسمش را مشکل گذاشت!)که بعد از آن به وجود می آید،این است که در گوشه ی سمت راست پایین،نوشته ی Windows 7 Build ..... Test Mode نوشته میشود که برای آن هم راه حلی وجود دارد که به شخصه آن را امتحان نکرده ام.نرم افزاری برای این کار وجود دارد که به ظاهر خیلی کامل به نظر می رسد و کار اصلی آن از بین بردن محدودیت رم است.خب...نرم افزار را از لینک زیر دانلود کنید و بر روی remove watermark کلیک کرده،Yes را بزنید و ویندوز را restart کنید.
کد:
www.overclockingheroes.com
امیدوارم که این آموزش مفید واقع شود.
نویسنده : mohammad72
منبع : اورکلاکینگ هیروز
ویرایش توسط mohammad72 : 6th February 2013 در ساعت 11:15 PM
سوای قضیه ی اعمال محدودیت ها در برخی نسخه ها مثل Home Premium , starter , basic و ....
فکر میکنم دلیل اصلی برای عدم پشتیبانی از مقادیر بالای حافظه در سیستم های x86 به عدم توانایی در آدرس دهی مربوط میشه و نباید چیزی باشه که با یک پچ قابل حل باشه !!
سوای قضیه ی اعمال محدودیت ها در برخی نسخه ها مثل Home Premium , starter , basic و ....
فکر میکنم دلیل اصلی برای عدم پشتیبانی از مقادیر بالای حافظه در سیستم های x86 به عدم توانایی در آدرس دهی مربوط میشه و نباید چیزی باشه که با یک پچ قابل حل باشه !!
اگر قضیه طور دیگه ای هست دوستان بفرمائید ..
سلام دوست عزیز
حقیقتش من از تو فروم ها و سایت های خارجی خوندم اینا رو...یه عکس هم هست که مطالب رو بهتر بیان میکنه
تعجب میکنم دوست عزیز....این برنامه تو خیلی از سایت های خارجی و ایرانی هست و توی همه ی اونها هم جواب داده....الان برای خود من هم داره 4 گیگ رو کامل شناسایی میکنه.
شما از چه ویندوزی استفاده می کنید؟
پیغام The operation completed successfully رو مشاهده کردید؟
فایل مورد نظر رو با Run As Administrator اجرا کنید.
=== دوستان عزیز....
من فراموش کردم که بگم..این برنامه فقط روی ویندوز ویستا و سون جواب میده.
تعجب میکنم دوست عزیز....این برنامه تو خیلی از سایت های خارجی و ایرانی هست و توی همه ی اونها هم جواب داده....الان برای خود من هم داره 4 گیگ رو کامل شناسایی میکنه.
شما از چه ویندوزی استفاده می کنید؟
پیغام The operation completed successfully رو مشاهده کردید؟
فایل مورد نظر رو با Run As Administrator اجرا کنید.
=== دوستان عزیز....
من فراموش کردم که بگم..این برنامه فقط روی ویندوز ویستا و سون جواب میده.
بله همه پیامها اومد .. سیستم رو رستارت کردم ، دو گزینه اومد..اون که نوشته بود Windows memory 128 gb ..یه همچین چیزی..انتخاب کردم..
اومدم دیدم هیچ تغییری نکرده!
با سلام
آقا منم همین مشکل رو دارم
میشه اسم برنامه رو بگید؟ عکس ها همه پاک شده. منم میخواستم تست کنم. منم 4 گیگ رم دارم فقط 3 گیگ نشون میده توی همه ویندوز های 32 بیتی که نصب کردم
الان ویندوزم 10 هست 32 بیت بازم 3 گیک قابل مصرف هستش
اگر اسم نرم افزاری که گزاشتید رم پچ هست الان خودم دارمش. برای ویندوز 10 هم اومده ولی نمیدونم چطور باید باهاش کار کرد
با سلام
آقا منم همین مشکل رو دارم
میشه اسم برنامه رو بگید؟ عکس ها همه پاک شده. منم میخواستم تست کنم. منم 4 گیگ رم دارم فقط 3 گیگ نشون میده توی همه ویندوز های 32 بیتی که نصب کردم
الان ویندوزم 10 هست 32 بیت بازم 3 گیک قابل مصرف هستش
اگر اسم نرم افزاری که گزاشتید رم پچ هست الان خودم دارمش. برای ویندوز 10 هم اومده ولی نمیدونم چطور باید باهاش کار کرد
سلام دوست عزیز
بهترین کار این هست که به جای نصب نسخه های 32 بیتی از ویندو، نسخه 64 بیتی رو نصب کنید
چون علاوه بر بهروز بودن، امنیت و سرعت بالاتری هم نسبت به ویندوزهای 32 بیتی دارن
تصاویر و لینک دانلود هم بهزودی تصحیح میشه ... اما حتی بازم این موضوع تفاوتی تو اصل قضیه ایجاد نمیکنه و استفاده از ویندوزهای 64 بیتی پیشنهاد میشه
اصلا هم نگران اجرا نشدن بازی ها یا نرم افزارهاتون نباشید ... چون نسخه های 64 بیتی به صورت کامل پشتیبانی میکنن