قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

MSI Notebook
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
Like Tree9Likes
  • 7 Post By mohammad72
  • 2 Post By ZeNer

موضوع: آموزش از بین بردن محدودیت شناسایی رم در ویندوز های 32 بیتی

  1. #1
    Assistant
    mohammad72 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    کرج
    نام واقعی
    محمد
    سن
    25
    نوشته ها
    1,145
    تشکر شده 8,382 بار در 1,253 پست
    mohammad72 آنلاین نیست.

    آموزش از بین بردن محدودیت شناسایی رم در ویندوز های 32 بیتی

    سلام به همه ی عزیزان

    در این آموزش قصد دارم تا نرم افزار کوچیکی رو معرفی کنم که به وسیله ی اون میتونید محدودیت شناختن رم رو تا 64 گیگابایت بردارید.این نرم افزار به وسیله ی گروهی روسی به نام Starforce نوشته شده است.یه نکته ی مهمی که وجود داره،اینه که مقدار شناسایی رم در انواع مختلف ویندوز(home edition,ultimate,...)فرق داره.به عنوان مثال در ویندوز 7 نسخه ی starter ، میزان شناسایی رم به اندازه ی 2 گیگ شناسایی میشه.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    در ویندوز 7 نسخه ی Home Premium به اندازه ی 3.22 گیگ شناسایی میشه و در نسخه ی Ultimate ، به اندازه ی 3057 مگ شناسایی میشه.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    علت این امر این است که شرکت مایکروسافت فایل Kernel ویندوز را متناسب با نسخه های مختلف دستکاری میکند و در ویندوز 32 بیتی آن را قفل میکند ولی چنین چیزی در ویندوز 64 بیتی وجود ندارد.نرم افزار ارائه شده در این تاپیک،قفل مربوط به فایل Kernel را آن از بین میبرد و محدودیت رم را در آن از بین می برد و آن را پچ میکند.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    اگر به عکس هایی که از قسمت Recource Monitor ویندوز برای وقتی که هنوز فایل Kernel پچ نشده است،قرار داده شده اند توجه کنید،می بینید که مقدار رم که صرف قطعات کامپیوتر شده است (Hardware) بسیار بالاست ولی در عکس بالایی این مقدار به 34 مگابایت کاهش یافته است!

    خیلی از افراد فکر میکنند که این کار باعث میشه ویندوز 32 بیتی به ویندوز 64 بیتی تغییر کنه ولی این باور کاملا غلطه...با نرم افزار کم حجمی که معرفی میکنم،فقط میشه محدودیت رم رو برداشت.در آخر هم چند تا عکس از سیستم خودم میذارم که به وسیله ی این نرم افزار تونستم از تمام 4 گیگ رمم استفاده کنم.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    اما آموزش استفاده:

    نرم افزارهای مختلفی وجود دارند برای این کار که تو سایت های ایرانی و خارجی به چشم میخورند.بعضی از اونها فقط برای ویندوز 7 یا ویستا هستند که نوع کامل تری وجود داره که برای هر دو ویندوز کار میکنه.ابتدا نرم افزار رو از لینک زیر دانلود کنید:

    [Only registered and activated users can see links. ] - پسورد فایل فشرده:

    کد:
    www.overclockingheroes.com
    ابتدا فایل را Windows Vista & 7.exe اجرا کنید.سپس گزینه ی apply را انتخاب کنید.سپس در پنجره ی باز شده، Yes را بزنید و بر روی OK کلیک کنید.حالا فایل AddBootMenu.cmd را اجرا کرده و در صفحه ی باز شده، Y را تایپ کرده و Enter را بزنید و صبر کنید تا کار به پایان رسد.پس از این کار سیستم را restart کنید.

    حال میتوانید از بین نسخه ای که محدودیت دارد و نسخه ای که محدودیت ندارد،یکی را انتخاب کنید.فقط توجه داشته باشید که تنها تفاوت آنها در محدود بودن رم است.

    تنها مشکلی(اگر بشود اسمش را مشکل گذاشت!)که بعد از آن به وجود می آید،این است که در گوشه ی سمت راست پایین،نوشته ی Windows 7 Build ..... Test Mode نوشته میشود که برای آن هم راه حلی وجود دارد که به شخصه آن را امتحان نکرده ام.نرم افزاری برای این کار وجود دارد که به ظاهر خیلی کامل به نظر می رسد و کار اصلی آن از بین بردن محدودیت رم است.خب...نرم افزار را از لینک زیر دانلود کنید و بر روی remove watermark کلیک کرده،Yes را بزنید و ویندوز را restart کنید.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    کد:
    www.overclockingheroes.com
    امیدوارم که این آموزش مفید واقع شود.

    نویسنده : mohammad72
    منبع : اورکلاکینگ هیروز
    ویرایش توسط mohammad72 : 6th February 2013 در ساعت 11:15 PM


    Motherboard : MSI A75A-G35 Processor : AMD Athlon II X4 631 @ 2.8
    Main Memory : Kingston Hyper Blue 2x4GB Dual-Channel @ 1730 Graphics Card : AMD Radeon 6790 XFX Edition @ 890/1140
    Cooling : GREEN Power Supply : Green GP530A-EU
    Metal Pro Clan

  2. 19 کاربر بابت این ارسال مفید از mohammad72 تشکر کرده اند:

    Agent 47 (7th February 2013),Artemis (6th February 2013),aryancoe (12th February 2013),atisoc0936 (12th February 2013),Behnam_2337 (7th February 2013),Don_Corleone (7th February 2013),First.Last (6th February 2013),morteza.p (12th February 2013),Osuk (7th February 2013),overclock990 (23rd October 2013),Reza Y (7th February 2013),sapple (6th March 2013),SETIZEN (6th February 2013),sMohammad (23rd July 2013),smrbh (12th February 2013),TERRORIST (12th February 2013),The Joker (7th February 2013),TRIDENT (7th February 2013),ZeNer (7th February 2013)



  3. #2
    OCH Member

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    محل سکونت
    AMOL
    نوشته ها
    106
    تشکر شده 825 بار در 104 پست
    ZeNer آنلاین نیست.
    با سلام

    ممنون بابت مطلب مفیدتون

    سوای قضیه ی اعمال محدودیت ها در برخی نسخه ها مثل Home Premium , starter , basic و ....

    فکر میکنم دلیل اصلی برای عدم پشتیبانی از مقادیر بالای حافظه در سیستم های x86 به عدم توانایی در آدرس دهی مربوط میشه و نباید چیزی باشه که با یک پچ قابل حل باشه !!

    اگر قضیه طور دیگه ای هست دوستان بفرمائید ..
    SETIZEN and mohammad72 like this.


    Motherboard Processor : AMD K10
    Main Memory Graphics Card
    Cooling : Air Power Supply : NEKA Power Plant

  4. 7 کاربر بابت این ارسال مفید از ZeNer تشکر کرده اند:

    Artemis (7th February 2013),Behnam_2337 (7th February 2013),Don_Corleone (7th February 2013),mohammad72 (7th February 2013),SETIZEN (7th February 2013),The Joker (7th February 2013),TRIDENT (7th February 2013)



  5. #3
    Assistant
    mohammad72 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    کرج
    نام واقعی
    محمد
    سن
    25
    نوشته ها
    1,145
    تشکر شده 8,382 بار در 1,253 پست
    mohammad72 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ZeNer نمایش پست ها
    با سلام

    ممنون بابت مطلب مفیدتون

    سوای قضیه ی اعمال محدودیت ها در برخی نسخه ها مثل Home Premium , starter , basic و ....

    فکر میکنم دلیل اصلی برای عدم پشتیبانی از مقادیر بالای حافظه در سیستم های x86 به عدم توانایی در آدرس دهی مربوط میشه و نباید چیزی باشه که با یک پچ قابل حل باشه !!

    اگر قضیه طور دیگه ای هست دوستان بفرمائید ..
    سلام دوست عزیز

    حقیقتش من از تو فروم ها و سایت های خارجی خوندم اینا رو...یه عکس هم هست که مطالب رو بهتر بیان میکنه

    [Only registered and activated users can see links. ]



    Motherboard : MSI A75A-G35 Processor : AMD Athlon II X4 631 @ 2.8
    Main Memory : Kingston Hyper Blue 2x4GB Dual-Channel @ 1730 Graphics Card : AMD Radeon 6790 XFX Edition @ 890/1140
    Cooling : GREEN Power Supply : Green GP530A-EU
    Metal Pro Clan

  6. 8 کاربر بابت این ارسال مفید از mohammad72 تشکر کرده اند:

    Agent 47 (7th February 2013),aryancoe (12th February 2013),Behnam_2337 (7th February 2013),Don_Corleone (7th February 2013),morteza.p (12th February 2013),The Joker (7th February 2013),TRIDENT (7th February 2013),ZeNer (7th February 2013)



  7. #4
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    جنوب
    نام واقعی
    آریان
    نوشته ها
    121
    تشکر شده 438 بار در 113 پست
    aryancoe آنلاین نیست.
    نشد!قبلا هم خیلی تلاش کردم..ولی نتیجه ای نداشت.
    ویرایش توسط aryancoe : 12th February 2013 در ساعت 03:21 PM


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  8. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از aryancoe تشکر کرده اند:

    mohammad72 (12th February 2013),morteza.p (12th February 2013)



  9. #5
    Assistant
    mohammad72 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    کرج
    نام واقعی
    محمد
    سن
    25
    نوشته ها
    1,145
    تشکر شده 8,382 بار در 1,253 پست
    mohammad72 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط aryancoe نمایش پست ها
    نشد!قبلا هم خیلی تلاش کردم..ولی نتیجه ای نداشت.
    تعجب میکنم دوست عزیز....این برنامه تو خیلی از سایت های خارجی و ایرانی هست و توی همه ی اونها هم جواب داده....الان برای خود من هم داره 4 گیگ رو کامل شناسایی میکنه.

    شما از چه ویندوزی استفاده می کنید؟

    پیغام The operation completed successfully رو مشاهده کردید؟

    فایل مورد نظر رو با Run As Administrator اجرا کنید.

    ===
    دوستان عزیز....
    من فراموش کردم که بگم..این برنامه فقط روی ویندوز ویستا و سون جواب میده.



    Motherboard : MSI A75A-G35 Processor : AMD Athlon II X4 631 @ 2.8
    Main Memory : Kingston Hyper Blue 2x4GB Dual-Channel @ 1730 Graphics Card : AMD Radeon 6790 XFX Edition @ 890/1140
    Cooling : GREEN Power Supply : Green GP530A-EU
    Metal Pro Clan

  10. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از mohammad72 تشکر کرده اند:

    morteza.p (12th February 2013),sapple (6th March 2013),smrbh (12th February 2013),The Joker (12th February 2013)



  11. #6
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    جنوب
    نام واقعی
    آریان
    نوشته ها
    121
    تشکر شده 438 بار در 113 پست
    aryancoe آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad72 نمایش پست ها
    تعجب میکنم دوست عزیز....این برنامه تو خیلی از سایت های خارجی و ایرانی هست و توی همه ی اونها هم جواب داده....الان برای خود من هم داره 4 گیگ رو کامل شناسایی میکنه.

    شما از چه ویندوزی استفاده می کنید؟

    پیغام The operation completed successfully رو مشاهده کردید؟

    فایل مورد نظر رو با Run As Administrator اجرا کنید.

    ===
    دوستان عزیز....
    من فراموش کردم که بگم..این برنامه فقط روی ویندوز ویستا و سون جواب میده.

    بله همه پیامها اومد .. سیستم رو رستارت کردم ، دو گزینه اومد..اون که نوشته بود Windows memory 128 gb ..یه همچین چیزی..انتخاب کردم..
    اومدم دیدم هیچ تغییری نکرده!


    Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

  12. کاربر زیر بابت این ارسال مفید از aryancoe تشکر کرده است:

    mohammad72 (12th February 2013)



  13. #7
    OCH Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    سن
    36
    نوشته ها
    3
    تشکر شده یک بار در یک پست
    Soheil777 آنلاین نیست.
    با سلام
    آقا منم همین مشکل رو دارم
    میشه اسم برنامه رو بگید؟ عکس ها همه پاک شده. منم میخواستم تست کنم. منم 4 گیگ رم دارم فقط 3 گیگ نشون میده توی همه ویندوز های 32 بیتی که نصب کردم
    الان ویندوزم 10 هست 32 بیت بازم 3 گیک قابل مصرف هستش
    اگر اسم نرم افزاری که گزاشتید رم پچ هست الان خودم دارمش. برای ویندوز 10 هم اومده ولی نمیدونم چطور باید باهاش کار کرد


    Motherboard : Not Specified Processor : Not Specified
    Main Memory : Not Specified Graphics Card : Not Specified
    Cooling : Not Specified Power Supply : Not Specified



  14. #8
    Assistant
    mohammad72 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    محل سکونت
    کرج
    نام واقعی
    محمد
    سن
    25
    نوشته ها
    1,145
    تشکر شده 8,382 بار در 1,253 پست
    mohammad72 آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Soheil777 نمایش پست ها
    با سلام
    آقا منم همین مشکل رو دارم
    میشه اسم برنامه رو بگید؟ عکس ها همه پاک شده. منم میخواستم تست کنم. منم 4 گیگ رم دارم فقط 3 گیگ نشون میده توی همه ویندوز های 32 بیتی که نصب کردم
    الان ویندوزم 10 هست 32 بیت بازم 3 گیک قابل مصرف هستش
    اگر اسم نرم افزاری که گزاشتید رم پچ هست الان خودم دارمش. برای ویندوز 10 هم اومده ولی نمیدونم چطور باید باهاش کار کرد
    سلام دوست عزیز

    بهترین کار این هست که به جای نصب نسخه های 32 بیتی از ویندو، نسخه 64 بیتی رو نصب کنید
    چون علاوه بر به‌روز بودن، امنیت و سرعت بالاتری هم نسبت به ویندوزهای 32 بیتی دارن

    تصاویر و لینک دانلود هم به‌زودی تصحیح میشه ... اما حتی بازم این موضوع تفاوتی تو اصل قضیه ایجاد نمیکنه و استفاده از ویندوزهای 64 بیتی پیشنهاد میشه
    اصلا هم نگران اجرا نشدن بازی ها یا نرم افزارهاتون نباشید ... چون نسخه های 64 بیتی به صورت کامل پشتیبانی می‌کنن



    Motherboard : MSI A75A-G35 Processor : AMD Athlon II X4 631 @ 2.8
    Main Memory : Kingston Hyper Blue 2x4GB Dual-Channel @ 1730 Graphics Card : AMD Radeon 6790 XFX Edition @ 890/1140
    Cooling : GREEN Power Supply : Green GP530A-EU
    Metal Pro Clan

  15. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از mohammad72 تشکر کرده اند:

    Olesius (27th December 2016),TERRORIST (27th December 2016)



موضوعات مشابه

  1. بررسی مشکلات و درخواست راهنمایی برای اورکلاک حافظه اصلی(Ram)
    توسط SenatorPC در انجمن اورکلاک حافظه اصلی (Memory Overclocking)
    پاسخ: 375
    آخرين نوشته: 12th July 2017, 11:55 AM
  2. شناسایی بدافزار 'اکتبر سرخ'
    توسط ErfanDL در انجمن اخبار فناوری اطلاعات (IT news)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 16th January 2013, 04:01 PM
  3. گردهمایی شرکت اسوس در تهران
    توسط Mr. DB در انجمن اخبار و اطلاعیه های سایت
    پاسخ: 51
    آخرين نوشته: 15th November 2012, 09:20 AM
  4. به زودی کامپیوترهایی با سیستم عامل اندرویدی بسیار ارزان به بازار
    توسط fly در انجمن اخبار فناوری اطلاعات (IT news)
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 12th October 2012, 06:23 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •