سوالات و مشکلات در مورد نصب و استفاده از درایور های AMD RADEON
با سلام و عرض ادب
تاپیک سوالات و مشکلات در زمینه درایور های AMD RADEON برای رفع مشکلات کاربران در زمینه استفاده از درایور های جدید، نصب آنها ، و کاهش یا افزایش پرفورمنس ایجاد شده است.در برخی از موارد مشاهده شده است که دوستان و کاربران گرامی بعد از معرفی آخرین درایور ها (سوالاتی) خواهند داشت که در تاپیک معرفی درایورهای AMD بیان میشود که برای جلو گیری از بر هم خوردن نظم انجمن از این به بعد در مورد هرگونه مشکل با درایور های جدید برای Desktop یا Laptop ها در این تاپیک به بحث و بررسی آن میپردازیم.
قوانین :
حفظ نظم تاپیک
از تجارب خود برای راهنمایی استفاده کنید (حدالامکان)
از قرار دادن لینک های غیر قانونی خودداری فرمایید.
احترام به تمامی کاربران و نظرات آنها
از سوالات بی مورد و اسپم خودداری کنید
درایور ربطی به میزان نور مانیتور نداره ممکنه قبلا شما از قسمت تنظیمات نور کاتالیست میزان نور رو افزایش داده بودید و حالا با پاک کردن درایور اون تنظیمات هم پاک شدند.این که 6770M تبدیل به 6700M شده هم مشکلی نیست چون AMD خیلی وقته در درایور های جدیدش دیگه زیر سری رو نمی نویسه.
راجع به آپدیت کارت گرافیک که ویندوز میاره بهتره که اصلا دانلود و نصبش نکنید چون معمولا این آپدیت ها قدیمی ترند و وقتی درایور جدید تر روی سیستم شما نصب باشه با نصب اون آپدیت دچار مشکل میشید مثلا در حال حاضر آخرین درایور AMD یعنی 13.2 روی سیستم من نصبه ولی در قسمت آپدیت های ویندوز آپدیت کاتالیست 12.10 اومده!
برنامه CCC هم برای PC هم برای Laptop قابل نصبه.
با تشکر و احترام
ببخشید قسمت تنظیمات نور کاتالیست کجاست ؟ تنطیمات نور لپتاپ توی قسمت باتری هست در Taskbar .
سلام . من لپتاپ HP دارم و کارت گرافیکمم AMD Radeon HD 6770M 1GB GDDR5 هست . من امروز درایور جدید AMD یعنی AMD Catalyst 13.2 Beta 6 رو نصب کردم و بعد از ریستارت شدن کامپیوتر دیگه نور مانیتور کم و زیاد نمیشد و همینطور روی نور کم مونده بود . بعد رفتم تو قسمت Screen Resolution دیدم که 6770M شده 6700M . بعد رفتم تو قسمت Windows Update واسه کارت گرافیک آپدیت اومده بود (با این که آپدیت جدید رو تازه نصب کرده بودم) . بعد از آپدیت و ریستارت شدن کامپیوتر دیگه Catalyst Control Center نبود و دیگه درایور نصب نمیشد . ولی من قبل از همه ی این کارا یک Restore Point گرفتم . مشکل چیه . چرا تو سایته AMD برای قسمت Notebook برنامه ی Catalyst Control Center رو واسه دانلود نذاشته ، فقط تو قسمت Desktop این رو داره ؟
با بعضی درایور های قبلی هم این مشکل رو داشتم . الانم وسط نصبش یهو صفحه ی مانیتور آبی شد و نوشت Dumping Physical Memory Card To Dist و داشت از صفر تا صد پر میشد . مشکل چیه ؟
من خودم 4890 دارم وقتی شروع کردم به اپدیت درایور مدل کارتمو 4800 میزنه پس یه چیز ثابت در amd هست
با لپتاب زیاد سر کله نزدم ولی رنگها یا نور مانیتور ربطی به کارت یا درایور نداره به خصوص نور اینکاری که !Mr. DB گفتند انجام بدید ببینید مشکلتون حل میشه
برای دسترسی به نور صفحه در لپتاپتون به بخش پاور آپشن رجوع کنید
شرح در تصویر
مشکل شما هم گمون نکنم به کاتالیست مرتبط باشه
داداش من خودم میدونم که این جا کجاست . میگم بعد از آپدیت دیگه از اینجا هم نور زیاد نمیشه . با دکمه های کیبورد هم نمیشه . باید کارت گرافیک رو Change کنم به Intel 3000 بعد دوباره Change کنم به AMD 6770 . بعد هم لطفاً درباره ی اون صفحه ی آبی که موقع آپدیت گرافیک اومد و نوشت : Dumping Physical Memory To Disk که از صفر تا 100 درصد پر میشد هم توضیح بدین .
داداش من خودم میدونم که این جا کجاست . میگم بعد از آپدیت دیگه از اینجا هم نور زیاد نمیشه . با دکمه های کیبورد هم نمیشه . باید کارت گرافیک رو Change کنم به Intel 3000 بعد دوباره Change کنم به AMD 6770 . بعد هم لطفاً درباره ی اون صفحه ی آبی که موقع آپدیت گرافیک اومد و نوشت : Dumping Physical Memory To Disk که از صفر تا 100 درصد پر میشد هم توضیح بدین .
سلام
راه ساده که میشه متوجه شد مشکل کجاست، System Restore کن به قبل از نصب نسخه جدید کاتالیست، مشکل حل نشد باز اینجا مطرح کن.
سلام
راه ساده که میشه متوجه شد مشکل کجاست، System Restore کن به قبل از نصب نسخه جدید کاتالیست، مشکل حل نشد باز اینجا مطرح کن.
داداش اگه به اون نوشته های بالا توجه کنی میبینی که من قبل از نصب Restore Point گرفتم . خب وقتی میخوام Crysis 3 بازی کنم باید آخرین نسخه از کاتالیست رو بریزم . چرا باید دوباره به عقب برگردم . اگه برگردم به عقب ، نور صفحه درست میشه . ولی بعد از نصب باید بین دو کارت گرافیک Change کنم تا نور زیاد شه .
داداش اگه به اون نوشته های بالا توجه کنی میبینی که من قبل از نصب Restore Point گرفتم . خب وقتی میخوام Crysis 3 بازی کنم باید آخرین نسخه از کاتالیست رو بریزم . چرا باید دوباره به عقب برگردم . اگه برگردم به عقب ، نور صفحه درست میشه . ولی بعد از نصب باید بین دو کارت گرافیک Change کنم تا نور زیاد شه .
سلام
دوست عزیز من تمام کامنت های شما رو کامل خوندم قبلا برای این خدمتتون عرض کردم restore کنید تا اگر با اون کار باز هم مشکل پا برجا بود متوجه بشیم مشکل جای دیگست.
••Restore Point هم نمیگرفتید خود ویندوز قبل از نصب میگرفت.
••همیشه نسخه های جدید مشکلاتی دارند ، لزومی نداره حتما آخرین ورژن کاتالیست رو نصب کنید برای بازی.
••بگردید دنبال ورژنی که این مشکل رو نداره.
••اگر پافشاری دارید به آخرین ورژن، از کاتالیست بدون مشکل استفاده کنید ولی فقط درایور جدید کارت رو نصب کنید نه کل کاتالیست.
سلام
دوست عزیز من تمام کامنت های شما رو کامل خوندم قبلا برای این خدمتتون عرض کردم restore کنید تا اگر با اون کار باز هم مشکل پا برجا بود متوجه بشیم مشکل جای دیگست.
••Restore Point هم نمیگرفتید خود ویندوز قبل از نصب میگرفت.
••همیشه نسخه های جدید مشکلاتی دارند ، لزومی نداره حتما آخرین ورژن کاتالیست رو نصب کنید برای بازی.
••بگردید دنبال ورژنی که این مشکل رو نداره.
••اگر پافشاری دارید به آخرین ورژن، از کاتالیست بدون مشکل استفاده کنید ولی فقط درایور جدید کارت رو نصب کنید نه کل کاتالیست.
ببین دو تا برنامه هست : 1- Catalyst Control Center 13.1 که دو بار نصب کردم ، ولی تغییری تو برنامه ایجاد نشد (چون که باید یه گزینه به نام Tessellation بهش اضافه بشه) .
2- Catalyst Driver 13.2 که این برنامه کل درایور و برنامه ها هست که با نصب این به این مشکل خوردم . در واقع برای بازی Crysis 3 که بهتر اجرا بشه باید این رو نصب کرد . منم یک بار قبل از عوض کردن و یک بار بعد از عوض کردن ویندوزم این برنامه رو ریختم ، ولی بازم نور صفحه کم میشد و بالا نمیرفت .
ببین دو تا برنامه هست : 1- Catalyst Control Center 13.1 که دو بار نصب کردم ، ولی تغییری تو برنامه ایجاد نشد (چون که باید یه گزینه به نام Tessellation بهش اضافه بشه) .
2- Catalyst Driver 13.2 که این برنامه کل درایور و برنامه ها هست که با نصب این به این مشکل خوردم . در واقع برای بازی Crysis 3 که بهتر اجرا بشه باید این رو نصب کرد . منم یک بار قبل از عوض کردن و یک بار بعد از عوض کردن ویندوزم این برنامه رو ریختم ، ولی بازم نور صفحه کم میشد و بالا نمیرفت .
شما 8 تا راه داری
•••پنل و رابط کاربری لپتاپ رو آپدیت کن منظورم همون رابط گرافیکی لپتاپ هست برای تنظیمات و کلیدهایی که با fn فعال میشند (نمیدونم اسمش چیه برای لپتاپ شما، مثلا برند Sony اسمش Sony vaio care مشکلی داشتم البته نه مثل مال شما با یه مدل lenovo بعد از گرفتن fn کلا کلید wireless کار نمیکرد پنل رو دانلود کردم نصب کردم حل شد) مشکل شما با این کار احتمال زیاد حل میشه
•••مواردی که توی پست #47 گفتم به کار بزنی
•••خیلی نا امیدانه اقدام کنی به آپدیت بایوس لپتاپ
•••صبر کنی کاتالیست جدید بیاد که این مشکل مرتفع بشه
•••بیخیال Crysis 3 روی لپتاپ بشی
•••با همون سوییچ کردن روی Intel کنار بیای
•••مراجعه کنی گارانتی هزینه چند ده هزار تومانی پرداخت کنی آخر هم مشکل حل نشه
•••صبر کنید یکی از عزیزان راهی رو بهتون پیشنهاد کنند تا مرتفع بشه مسیله شما
••شما چندتا شات تهیه کن از بازی ببینیم تفاوت کاتالیست ها چقدر هست محبت کنید توی این تاپیک بگذارید (البته عکس ها رو روی آپلودسنتر سایت آپ کنید) [Only registered and activated users can see links. ]
•••پنل و رابط کاربری لپتاپ رو آپدیت کن منظورم همون رابط گرافیکی لپتاپ هست برای تنظیمات و کلیدهایی که با fn فعال میشند (نمیدونم اسمش چیه برای لپتاپ شما، مثلا برند sony اسمش sony vaio care مشکلی داشتم البته نه مثل مال شما با یه مدل lenovo بعد از گرفتن fn کلا کلید wireless کار نمیکرد پنل رو دانلود کردم نصب کردم حل شد) مشکل شما با این کار احتمال زیاد حل میشه
•••مواردی که توی پست #47 گفتم به کار بزنی
•••خیلی نا امیدانه اقدام کنی به آپدیت بایوس لپتاپ
•••صبر کنی کاتالیست جدید بیاد که این مشکل مرتفع بشه
•••بیخیال crysis 3 روی لپتاپ بشی
•••با همون سوییچ کردن روی intel کنار بیای
•••مراجعه کنی گارانتی هزینه چند ده هزار تومانی پرداخت کنی آخر هم مشکل حل نشه
•••صبر کنید یکی از عزیزان راهی رو بهتون پیشنهاد کنند تا مرتفع بشه مسیله شما
••شما چندتا شات تهیه کن از بازی ببینیم تفاوت کاتالیست ها چقدر هست محبت کنید توی این تاپیک بگذارید (البته عکس ها رو روی آپلودسنتر سایت آپ کنید) [Only registered and activated users can see links. ]
الآن که نمیتونم دوباره برگردم به قبل که تفاوت بینشون رو بزارم . ولی من خودم تفاوت رو تو بازی احساس کردم . فقط اگه رابط کاربری hp رو میدونید بگید .