قابل توجه کاربران گرامی: تاپیک معرفی اعضاء برای آشنایی بیشتر با یکدیگر (حتما شرکت کنید) لینک

mahak-charity

صفحه 7 از 19 نخستنخست ... 5678917 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 61 به 70 از 182
Like Tree79Likes

موضوع: سوالات و مشکلات در مورد نصب و استفاده از درایور های AMD RADEON

کاربر اخراجی

تشکر شده 24,323 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.

سوالات و مشکلات در مورد نصب و استفاده از درایور های AMD RADEON

با سلام و عرض ادب

تاپیک سوالات و مشکلات در زمینه درایور های
    AMD RADEON برای رفع مشکلات کاربران در زمینه استفاده از درایور های جدید، نصب آنها ، و کاهش یا افزایش پرفورمنس ایجاد شده است.در برخی از موارد مشاهده شده است که دوستان و کاربران گرامی بعد از معرفی آخرین درایور ها (سوالاتی) خواهند داشت که در تاپیک معرفی درایورهای AMD بیان میشود که برای جلو گیری از بر هم خوردن نظم انجمن از این به بعد در مورد هرگونه مشکل با درایور های جدید برای Desktop یا Laptop ها در این تاپیک به بحث و بررسی آن میپردازیم.

قوانین :
    حفظ نظم تاپیک
    از تجارب خود برای راهنمایی استفاده کنید (حدالامکان)
    از قرار دادن لینک های غیر قانونی خودداری فرمایید.
    احترام به تمامی کاربران و نظرات آنها
    از سوالات بی مورد و اسپم خودداری کنید

با احترام

Motherboard Processor
    Main Memory Graphics Card
    Cooling Power Supply

2. 22 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

3adegh (20th December 2013),Aliover (20th December 2013),AMD Radeon (6th October 2014),Artemis (5th March 2013),aryancoe (14th December 2012),BehradRa (5th March 2013),Blue Rose (6th December 2012),Don_Corleone (6th December 2012),ErfanDL (6th December 2012),Hamed_Classic (6th December 2012),MAKAN (6th December 2012),Mehdi_FXX (1st March 2013),met (18th August 2013),mohammad72 (13th December 2012),morteza.p (24th September 2013),Olesius (7th December 2012),Reza Y (10th December 2013),Rezasam1 (14th December 2012),SaeedSYS (9th August 2014),The Joker (6th December 2012),XoMa (6th December 2012),yaranm2s2 (21st October 2015)

OCH Member
    benyps آواتار ها
    تشکر شده 1,467 بار در 146 پست
    benyps آنلاین نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط rkookr نمایش پست ها
    دو بار نصبش کردم هم روی اکسپرس زدم و هم روی Custom ولی وقتی درایور ها رو واسه انتخاب میاره دو تا بیشتر نیست که یکی واسه audio hdmi بود و اون یکی هم یه چیز دیگه . . . .
    درسته دوست عزیز...
    سعی کنید یکبار دیگه از قسمت uninstall or change a program به طور کامل حذف کنید و دباره نصب کنید...از تنظیمات اکسپرس استفاده کنید.
    سعی کنید که درایور بتا نباشد.

Motherboard Processor
    Cooling Power Supply
    اورکلاکر نیستم.

4. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از benyps تشکر کرده اند:

Olesius (18th August 2013),SaeedSYS (16th August 2013)

Active Member
    SaeedSYS آواتار ها
    نام واقعی
    SAEED
    تشکر شده 2,644 بار در 512 پست
    SaeedSYS آنلاین نیست.
    ممنون بابت پاسخ سریع
    CPUID CPU-Z جدا نصب کردم
    اینو دان کردم و نصبش کردم : [Only registered and activated users can see links. ]
    درایور Ati قدیمی روی سیستم داشتم که کامل همرا با مابقی درایور هاش رو پاک کردم و اون لینک رو نصب کردم
    دو بار نصبش کردم هم روی اکسپرس زدم و هم روی Custom ولی وقتی درایور ها رو واسه انتخاب میاره دو تا بیشتر نیست که یکی واسه audio hdmi بود و اون یکی هم یه چیز دیگه . . . .
    بعد از نصب این صفحه هم برام اومد :

ولی وقتی توی سیستم ati سرچ میکنم برنامه اش نیست مثل :

لطفا بگید چی کار کنم؟!
    کسی نمیگه ما چی کار کنیم . . . این لینکی که دادم اوکی هست؟

Motherboard : ASUS ™ Z87-C Processor : INTEL CORE i7 4770K | 5200U
    Main Memory : GSKILL RIPJAWS X 8GBx2 16GB 2400Mhz CL11 Graphics Card : nVIDIA GEFORCE GTX 1080 8GB GDDR5X FE | GTX 950M
    Cooling : THERMALTAKE WATER 2.0 PERFORMER + FANS Power Supply : EVGA SUPERNOVA 850 G2 80PLUS GOLD

کاربر اخراجی

تشکر شده 24,323 بار در 2,633 پست
    Agent 47 آنلاین نیست.
    کسی نمیگه ما چی کار کنیم . . . این لینکی که دادم اوکی هست؟
    سلام شما منظورتون این هست گزینه ها و آپشن های ccc بعد از نصب نیستند و یا گزینه هاش کار نمیکنه!!؟؟؟...شما در اینترنت سرچ کن دقیقا درایوری که برای سری کارت شما عرصه شده رو دانلود کن.
    من باز هم متوجه نشدم شما چه برنامه ایی را در ccc کم دارید!!!
    با تشکر
    SaeedSYS likes this.

Motherboard Processor
    Cooling Power Supply

7. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از Agent 47 تشکر کرده اند:

Hamed_Classic (18th August 2013),mohammad72 (18th August 2013),Olesius (18th August 2013),SaeedSYS (18th August 2013)

Active Member
    SaeedSYS آواتار ها
    نام واقعی
    SAEED
    SaeedSYS آنلاین نیست.
    اقا این لینکی که ما دانلود کردیم درسته؟
    پس چرا هر چی سرچش میکنم نیست

البته توی انیستال پرگرمز هستش ولی مثل قبل ATI بود تنظیمات و ...داشت نیست این aMD اصلا پیداش نمیکنم

وقتی ATI رو میخواستم پاک کنم کلا پاکش کردم چند تا چیز هم واسه ام اورد همه اش رو تیک زدم (4 یا 5 تا بود) و پاکشون کردم ولی وقتی این AMD رو نصب میکنم یکی دو تا بیشتر نداره
    خواشها بنده رو کامل روشن کنید[Only registered and activated users can see links. ]

اشتباه ارسال شد
    ویرایش توسط Hamed_Classic : 18th August 2013 در ساعت 03:12 PM دلیل: ترکیب پست ها

Main Memory : GSKILL RIPJAWS X 8GBx2 16GB 2400Mhz CL11 Graphics Card : nVIDIA GEFORCE GTX 1080 8GB GDDR5X FE | GTX 950M
    Cooling : THERMALTAKE WATER 2.0 PERFORMER + FANS Power Supply : EVGA SUPERNOVA 850 G2 80PLUS GOLD

OCH Member Reza-sony آواتار ها
    تشکر شده 79 بار در 6 پست
    Reza-sony آنلاین نیست.
    دقیقا یکی از شایع ترین علل ایجاد اشکالات در AMD CCC یا درایورهای AMD یک خطا از جانب خود کاربران هست :

هیچ وقت قبل از Uninstall کردن ورژن قبلی ورژن جدید را Install نکنید . مراحل صحیح این کار در زیر توضیح داده شده است :

1. همیشه برای آپدیت به ورژن جدید ابتدا با استفاده از Unistall Express هر آنچه که مربوط به درایور هست رو از روی سیستم پاک کنید و حتی در آخر Catalyst Install Manager هم Unistall کنید
    2. سیستم را Restart کنید
    3. راه حل سوم اختیاری هست و به کاربران حرفه ای تر پیشنهاد میشه و البته ریسک انجام این کار به عهده خودتون می باشد :
    به آدرس زیر C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository بروید و با استفاده از Search پوشه های حاوی فایل atikmdag.sys رو پیدا کنید و تمامی پوشه هایی که حاوی این فایل هستند رو پاک کنید . ( اخطار : خیلی با دقت فقط پوشه های که حاوی این فایل هستند رو پاک کنید و چیز دیگری پاک نکنید که ممکنه ویندوز بالا نیاد)
    4. سپس ورژن جدید رو که دانلود کردین ، نصب کنید .

نکته : در کل Unistall و Install کردن زیاد AMD Catalyst به ویندوز آسیب می رساند و باعث بروز مشکلات بعدی می شود .
    benyps likes this.

Motherboard Processor
    Cooling Power Supply

10. 7 کاربر بابت این ارسال مفید از Reza-sony تشکر کرده اند:

Agent 47 (18th August 2013),benyps (18th August 2013),Hamed_Classic (18th August 2013),mohammad72 (18th August 2013),Olesius (18th August 2013),SaeedSYS (18th August 2013),The Joker (18th August 2013)

Active Member
    SaeedSYS آواتار ها
    نام واقعی
    SAEED
    SaeedSYS آنلاین نیست.
    مثل این که بنده نمیتونم منظورم رو درست بگم

دوستان من میخواستم کیفیت تصویرم بهتر بشه اومدم درایور کرت گرافیکم ati که قبلا نصب کرده بودم رو کامل پاک کردم و این لینک رو دان کردم [Only registered and activated users can see links. ]

من وقتی پاکش میکردم 4 یا 5 تا گزینه بود کامل پاک کردم ولی این یکی رو که میخوام به جاش نصب کنم دو تا گزینه بیشتر نداره !

با توجه به این که بنده مبتدی هستم خواهش میکنم کمک کنید

ایکونی برام نیومد که تنظیماتش رو عوض کنم . . . یه جا extract کردم و بعدش هم نصب کردم ولی نه توی راست کلیک و نه جایی دیگه صفحه ی مدیریت Ati یا amd نیست

الان هم کیفیت تصویرم روی فیلم اچ دی اصلا خوب نیست . . . البته مشکل از پلیرم نیست بعد از پاک کردن درایور قبلیم و جایگزین شدن اون این جوری شده . . .یعنی این لینک اشتباه بدوه یا کامل نبوده یا اگر درست بوده پس چرا تصویر روی فیلم های اچ دی بدتر شد و پس ایکونی که روش کلیک کنم و به صفحه ی مدیریت تنظیمات گرافیک برم نیست . . . امیدوارم دوستان متوجه مشکل بدنه بشن

چند تا عکس هم بعد از نصب میزارم خدمتتون
    [Only registered and activated users can see links. ]

خواهش میکنم کامل این مشکل منو مطالعه کنید و پاسخ کامل بدید من که گیج شدم

با تشکر از شما خوبان
    ویرایش توسط SaeedSYS : 18th August 2013 در ساعت 01:56 PM

12. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از SaeedSYS تشکر کرده اند:

Agent 47 (18th August 2013),mohammad72 (18th August 2013)

Moderator
    TERRORIST آواتار ها
    نام واقعی
    Behzad
    تشکر شده 14,918 بار در 2,102 پست
    TERRORIST آنلاین نیست.
    1- دوست عزیز، پست قبلی یکی از دوستان توضیح داده درباره نصب Catalyst جدید برای کارتهای گرافیکی RADEON .

2- من به شما نرم افزاری معرفی می کنم به راحتی تمامی فایلها نصب شده از ورژن قبلی درایورتون رو پاک کنه ، از لینک زیر دانلود کنید :

........
    ویرایش توسط Hamed_Classic : 18th August 2013 در ساعت 03:11 PM دلیل: حذف لینک غیرمجاز
    mohammad72 likes this.

Motherboard : Asus X99-Deluxe-USB 3.1 Processor : Intel Core i7 6900K
    Main Memory : Gskill 4*8 Freq: 3200 MHZ 32 GB Graphics Card : Gigabyte GTX 1080 G1
    Cooling : Cooler Master MasterAir Maker 8 Power Supply : Cooler Master V-850 Full Modular

14. 4 کاربر بابت این ارسال مفید از TERRORIST تشکر کرده اند:

Agent 47 (18th August 2013),magiteq (18th August 2013),mohammad72 (18th August 2013),SaeedSYS (18th August 2013)

Assistant
    mohammad72 آواتار ها
    نام واقعی
    محمد
    تشکر شده 8,383 بار در 1,253 پست
    mohammad72 آنلاین نیست.
    سلام دوست عزیز

من دقیقا متوجه مشکل شما نشدم ولی احتمالا درایور درست نصب نمیشه.....درایور های AMD خیلی خیلی قاطی دارن....من خودمم هم از این مشکلات داشتم....صفحه های قبلی همین تاپیک هست....

شما اول این برنامه رو دانلود کنید.از داخل برنامه،درایور AMD رو انتخاب کنید تا سرچ کنه و بعد از اینکه سرچ کرد و فایل های مربوطه رو پیدا کرد،درایور رو uninstall کنید......این برنامه همه جوره و از همه جا،هر چیزی رو که مونده باشه پاک میکنه.....

بعدش شما درایور کارت گرافیکتون رو از جای دیگه ای دانلود کنید....ممکنه نسخه ای که دانلود کردید،مشکل داشته باشه(احتمالش هست)....[Only registered and activated users can see links. ]....توجه کنید حتما درایور مربوطه رو دانلود کنید و به 32 بیتی یا 64 بیتی هم کاملا توجه کنید....خیلی وقتها درایور اشتباه دانلود میشه و یه سری مشکلات به وحود میاد...

بعد از اینکه درایور رو دانلود کردید،اون رو نصب کنید و تنظیمات رو هم دست نزنید و روی حالت دیفالت قرار بدید....
    ان شاء الله مشکلتون حل میشه....

شاید مسخره به نظر برسه.....ولی اگر با این کارهایی که من و سایر دوستان گفتن مشکلتون حل نشد،ویندوز رو عوض کنید.....خیلی وقتها مشکلات،الکی الکی به وجود میان و خیلی هم مسخره حل میشن!!!!!!
    نمونه ش برای خودم پیش اومده....اونم در رابطه با همین نصب درایور کارت های AMD بود که فقط با نصب ویندوز درست شد....امیدورام تونسته باشم کمک کنم.
    SaeedSYS likes this.

Motherboard : MSI A75A-G35 Processor : AMD Athlon II X4 631 @ 2.8
    Main Memory : Kingston Hyper Blue 2x4GB Dual-Channel @ 1730 Graphics Card : AMD Radeon 6790 XFX Edition @ 890/1140
    Cooling : GREEN Power Supply : Green GP530A-EU
    Metal Pro Clan

16. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از mohammad72 تشکر کرده اند:

Agent 47 (18th August 2013),SaeedSYS (18th August 2013)

Active Member
    SaeedSYS آواتار ها
    نام واقعی
    SAEED
    SaeedSYS آنلاین نیست.
    ممنون بابت پاسخ دوستان

با این که توی uninstall a program معلومه درایور نصب شده ولی من هیچ جایی پیداش نکردم که بتونم برم تو صفحه ی کنترلش و تنظیماتش رو عوض کنم {مثل درایور قبلی داشتم (ati) }

پس برم پاکش کنم و یه بار دیگه نصب کنم . . .

18. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از SaeedSYS تشکر کرده اند:

Moderator
    TERRORIST آواتار ها
    نام واقعی
    Behzad
    تشکر شده 14,918 بار در 2,102 پست
    TERRORIST آنلاین نیست.
    اره دوست عزیز ، شما با نرم افزارهایی که من و دوست خوبمون معرفی کردن، کاملا Catalyst قبلی رو پاک کنید ، و بعد سیستم را ریستارت کنید دوباره اقدام به نصب Catalyst جدید بکنید.

Motherboard : Asus X99-Deluxe-USB 3.1 Processor : Intel Core i7 6900K
    Main Memory : Gskill 4*8 Freq: 3200 MHZ 32 GB Graphics Card : Gigabyte GTX 1080 G1
    Cooling : Cooler Master MasterAir Maker 8 Power Supply : Cooler Master V-850 Full Modular

20. 2 کاربر بابت این ارسال مفید از TERRORIST تشکر کرده اند:

صفحه 7 از 19 نخستنخست ... 5678917 ... آخرینآخرین